תגובה: המלצה לרכב שני לטיולים עיקריים
טרופר 2003-2004 ב35K זה רק דיזל. מן הסתם במצב סטוק, או עם החלפת מזרקים/מסילה באופק
בנזין בשנתונים האלו נמכר בעוד עשירייה.
בבנזין - מנוע יחסית אמין, דגמי 3.5 עם גיר עדין שמחייב קולר. ש להניח כי גיר כבר הוחלף/שופץ. אוהב בנזין. מאוד. אני מצליח להוציא מ3.2 1:6/6.5 על כביש 6 כשאני עמוס עם כל המשפחה + ציוד ל3 ימים. בשטח זה מגיע ל1:3 או 1:4
דיזל - בעיות המזרקים והמסלים ידועים ומוכרים. לא ידוע לי אך מחזיק רק דיזל כזה שעומד כל השבוע ונוסע מעט. גומיות מתייבשות? אין לי מושג
תגובה: המלצה לרכב שני לטיולים עיקריים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amitaikl
טרופר 2003-2004 ב35K זה רק דיזל. מן הסתם במצב סטוק, או עם החלפת מזרקים/מסילה באופק
בנזין בשנתונים האלו נמכר בעוד עשירייה.
בבנזין - מנוע יחסית אמין, דגמי 3.5 עם גיר עדין שמחייב קולר. ש להניח כי גיר כבר הוחלף/שופץ. אוהב בנזין. מאוד. אני מצליח להוציא מ3.2 1:6/6.5 על כביש 6 כשאני עמוס עם כל המשפחה + ציוד ל3 ימים. בשטח זה מגיע ל1:3 או 1:4
דיזל - בעיות המזרקים והמסלים ידועים ומוכרים. לא ידוע לי אך מחזיק רק דיזל כזה שעומד כל השבוע ונוסע מעט. גומיות מתייבשות? אין לי מושג
הגיר ב 3.5 הוא לא עדין, הוא פשוט גבולי לרכב שעבר שינוי מ 99' והפך ממנוע 3.2 ויחסי העברה 4.56 למנוע 3.5 עם 4.10 ועוד תוספת משקל לבודי, תוסיף על זה שינוי צמיגים ל 31, ציוד ומטען לטיולים ומה קיבלת?
הוספת קולר+וונטה ושעון לא פותרת את החידה, זה רק עוזר לקירור השמן ולנטר את הטמפ' ברגע נתון כדי למנוע נזק לגיר.
לדיזל אין בעיה לעמוד גם חודש, כמו כל רכב אחר חלקי גומי וצנרת מתבלים.
לגבי האטמי מזרקים/שרוולים הם נימצאים בתוך המנוע.
ולגבי מזרקים/מסילה שרשמת ב"אופק"- תטפל בזמן וכמו שצריך ותקטין את הבלאי משמעותית עד כדי היעלמות, רכבים עם תקלות כאלה זה רכבים מוזנחים, שלא עברו טיפולים בזמן או טיפלו בהם חאפרים שלא ברא העולם, ויש הרבה כאלה, כאלה שמחזירים אטמים ישנים במקום להחליף, ואם טורחים להחליף אז שמים חליפי זול כדי לחסוך 2 אג', כאלה שסוגרים ברגים בלי מד מומנט כי הם מומחים ויש להם את "הרגש ביד", כאלה ששמים לך פילטר של מיצובישי ואומרים לך שזה המקורי, וכו' וכו' .