עבירות סבירה, 5 דלתות, פוטנציאל שיפורים, צריכת דלק לא חשובה..
תומר בדיוק העלה היום תיעוד של הג׳יפ ליברטי שלו.
נראה לי כיוון די מתאים מה עוד שבניגוד לרכבי הפנאי שטח היפניים - בתקציב הזה אפשר למצוא ליברטי סביר מבחינת שנתון יד וקילומטרז.
אסף.
Printable View
עבירות סבירה, 5 דלתות, פוטנציאל שיפורים, צריכת דלק לא חשובה..
תומר בדיוק העלה היום תיעוד של הג׳יפ ליברטי שלו.
נראה לי כיוון די מתאים מה עוד שבניגוד לרכבי הפנאי שטח היפניים - בתקציב הזה אפשר למצוא ליברטי סביר מבחינת שנתון יד וקילומטרז.
אסף.
תודה לכולכם עד כה .
לאור החלטה לא להיכנס לשטח כמתחיל עם רכב קשוח אלא עם רכב בינוני שיאפשר לי להכיר במגבלות ולשפר נהיגה לפני .
ולאור הרצון לקנות רכב עם קמ סביר שאינו שחוט.
ולאור הרצון לרכב שאפשר לשפרו.
הגיעו 3 כלים לקו הגמר שלי
1.צירוקי xj/kj עם עדיפות קלה לליברטי
2.G.V ארוכה ישנה.
3.רקסטון
מובן הגבהה מיגון צמיגים...
פתוח להצעות
- - - Updated - - -
וכן אני מעדיף כלים בתולים וכן אני מבין את המשמעות (הכלכלית ..) אבל לפעמים הדרך חשובה יותר מהמטרה.
אם אלו הבחירות שלך כנראה שלא הסברנו את עצמנו...
1, שמת 2 אינדיאנים מדורות שונים עם יכולות שונות , xj - ספרטני , קשוח עד שנת 01 מחירו נמדד בזהב
Kj- ג'יפ מפנק שבשביל לרדת מהמדרכה תצטרך להשקיע כמה שקלים טובים
שני האינדיאנים ידרשו ליטופים ופסיכיאטר צמוד ושניהם אוהבים שלבעלים יש גריז על הידיים
2. Gv , הסבירו , כתבו
3. רכב עם מוניטין לא בשמיים , לא מכיר אותו לעומק...
בכל מקרה ציינת 4 רכבים שפחות או יותר מכסים את כל הספקטרום של רכבי השטח...
נראה לי שבמקום להתפקס על רכב אתה רק מתפזר יותר
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מבין .
אבל אלו הכלות שהתחברתי אליהם.
ככה ביבש , נראה על רטוב ברגע שהישבן ירגיש אותם (כפי שהומלץ)..
אבל אף אחד מהם ( למעט xj ..)אינו קשוח באמת .
איך הגענו מ-"רכב שטח ראשון" ל- XJ ...
ואגב, ה- XJ לא כזה קשוח. יש לו מנוע טוב, מתלים ומכלולי הנעה שאפשר לשפר כמעט עד אינסוף, אבל עדיין זה רכב ללא שלדה נפרדת וחסונה וצריך להכיר ולהבין גם את המגבלות שלו. ושלא יתפרש לרגע אחד שאני לא מאושר עד הגג עם ה- XJ :)
אתה מוזמן לסיבוב היכרות/התמכרות אם אתה ממש רוצה, אבל זה לא נראה לי הרכב הנכון להתחיל איתו בשטח.
את הרקסטון אני לא מכיר בכלל וגם לא את הליברטי. יש מאחורי (ואולי גם לפני ? ) שנים רבות על ויטארות ישנות, אבותיהן הישירים של ה- GV הראשונות, ובין הפיינליסטים שלך זה הכיוון שאני ממליץ.
ושוב, כמו תקליט שבור, תתחיל כבר לשפשף את התחת על מושבי הנהג השונים ותבין כבר בעצמך ...
תראה , אני חולה על האינדיאני שלי...
אני אתן לך עצה אחת לגבי אינדיאנים ... אם בכל זאת אתה הולך לכיוון , תכניס לך כמה אלפי שקלים בסעיף "כלי עבודה".
אם אתה מחפש שקט תעשייתי, זה לא הרכב בשבילך...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ההחלטה היא אישית, לכן אתה מבולבל. כי כל אחד כותב לך פה מנקודת מבטו. ומנקודת המבט הצרה של רכב שטח. בעוד אתה מחפש רכב שיהיה הפריווט של הבית { כך הבנתי מההגדרות שלך }.
אני לא חושב שרכב קטן מימדים יכול לתפקד כרכב הבית + שטח במשפחה עם ילדים . אתה רוצה רכב שתוכל להכניס בו דברים בלי לשחק טטריס כל פעם שאתה מעמיס ציוד.
לדעתי אתה צריך רכב בגודל סביר - קרי - ההגדרה היפנית ל SUV . הרשימה של רענן מצוינת. כמעט לא משנה מה תקנה, אתה תמצה אותו אחרי זמן כי היכולות והדרישות שלך ישתפרו וישתנו, ופתאום תראה איזה משהו בטיול ותידלק עליו...
אני לא רואה חובה בלהתחיל עם רכב בינוני ולהתקדם. אם התחביב הזה של הג'יפאות באמת מדגדג לך, אז לך על מה שבא לך.
XJ זה Jeep אולי המוצלח בכל הזמנים - החסרון היחיד שלו זה שיש לו גג שאי אפשר לפרק ושמשה קדמית שאי אפשר לקפל. אם אתה מצליח לשים יד על אחד - החוויה מובטחת.
KJ ליברטי הוא צל חיוור של קודמו - אבל אם הוא עושה לך את זה אז הוא מודרני יותר, עדיף על הכביש, ונדיר פחות.
על גראנד ויטארה נאמר מספיק - הסיבה שתמיד ממליצים עליו כאן למתחילים או לגולשים חדשים ולא מוכרים היא שהוא רכב פשרה טוב ואמין יחסית, שהסיכוי ליפול איתו קטן. אם גראנד ויטארה הייתה פוליטיקאי היא הייתה בוז'י הרצוג.
רקסטון - לא נפוץ, לא מבוקש, שריד מן העבר. זול לרכישה זה הדבר היחיד שאפשר להגיד לטובתו.
כמו בגראנד ויטרה גם פה יש פתרונות וכל מה שצריך זה כיס עם מזומנים.
יש יחסי העברה או אפשר להתקין טרנספר 5 מצבים ממשפחת האינדיאנים. הקיט עולה בערך כמו הקיט שאתה התקנת בגראנד.
בזוית נטישה אתה צודק אבל זה המחיר שמשלמים על רכב גדול יותר.
התקנה של 245.75.16 (שהם 30.5) בגראנד מצריכה הרבה שינויים, אחד מהם הוא גם פינוי מקום בכנפיים. בפאג'רו מוגבהה 2 אינץ יכנסו גם 33.
הנקודה בסוף היא שכדי להביא את הגראנד ליכולת של רוב ה-SUV הגדולים תצטרך להשקיע הרבה כסף ולנהוג ברכב שהחוקיות שלו מוטלת בספק וכל זה עם פחות מרווח פנים ופחות נוחות. אם מצאת אחת משופרת כיאות (כמו שזו שהייתה שלך למשל) תשלם עליה מחיר יחסית יקר באותו כסף יש אופציות שנותנות תמורה טובה יותר.
מכובדיי,
לאחר נסיעות מבחן הישבן אמר את דברו ושניים הגיעו לקו הגמר האישי שלי;-)
1.גיפ xj
2.פאגרו q (שאגב לא היה ברשימת הפיינלסטים)
הלב אמר xj פשוט התאהבתי בזקן .
הראש אמר פאגרו q נאמר בעדינות אהבה ממבט שני...
מוקדם למוקדם ומאוחר ומאוחר : להלן שיקוליי
1.הכיוון של משרד התחבורה להכביד את העול ונושא ההגבהה הינה הסנונית הראשונה שמבשרת על חורף קשה..רציתי רכב שיראה סטנדרטי ככל שניתן
2.הגבלתי עצמי ליד 3 +250000 קמ
3.רציתי רכב שיצריך רמת נהיגה ולא יהיה סלחן יתר על המידה.
4.רציתי רכב ארוך ככל שניתן ..על כל המשמעויות...
נרכש פאגרו q 2.8 שנת 2000
נ.ב יש לי ניסיון אפסי בשטח אך אלו היו שיקוליי.
אעדכן בעוד 3 חודשים רשמים ראשוניים.
תודה לחברים כאן.
מברוק ותעלה תמונות 😊
טיפ ראשון למתחיל בשטח: אל תצא לבד, אלא חפש להצטרף לג'יפאים מנוסים בהתחלה, ויש כאן הרבה 😊
Sent from my HTC One using Tapatalk
מזל טוב, קנית גמל :-)
אחלה רכב להישתפשף איתו בשטח, ממליץ כמו נדב42 , היצטרף לאנשים מנוסים ולמד מהם, ואולי כדאי גם לקחת קורס לנהיגת שטח.
שים לב שהרכב מצויד בנעילת דיפרנציאל אחורית, כדאי ללמוד ולהישתמש בה בזהירות.
בהצלחה.