תגובה: עזרה בטו נאב בבקשה
שניהם ( המחשב והטלפון ) צריכים להיות באותה רשת אלחוטית. כשאתה מפעיל את ה ftp בטלפון נפתח דף עם כתובת ip שם וסיסמה ופורט. ב downloader יש לינק לחיבור iphone/ipad אתה לוחץ שם ונפתח מקום לפרטים ממקודם. הכפתור אישור הוא השמאלי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גיא אני אנסה להתעמק בהסבר שלך בהורדה הבאה. כרגע הצלחתי להוריד את המפות של המרכז ולפתטח אותן במחשב. נראה שיש שם כמה וכמה מפות. איך אני מזהה את כל הרלוונטיות מתוך הרשימה הארוכה (מאוד) של המפות שמופיעות לי אבל לא קשורות?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
לפי שם המפה ?!..
כן כנראה.... עבודת נמלים...
עזבתי את ה downloader, מוריד ידנית דרך קובץ זיפ ומחלץ לתיקייה שפתחתי במיוחד לצורך העניין. יותר פשוט לי.
עדיין לא כל המפות ירדו אבל את אלו של המרכז לצורך העניין העברתי לטלפון. הצלחתי לזהות אותן דרך האפל' ואפילו להזין אץ הקוד הפעלה. ומאותו רגע הוא טוען שהמפה הראשית לא נמצאת... את האחרות כן ראיתי (פארק קנדה וכד').
מחקתי הכל מהטלפון. מוריד אץ כל הקבצים למחשב ואז נכניס את כולם לנייד במכה ונראה אם עובד.
זה עבד...
צריך קצת לשחק עם עניין השכבות אבל בסה"כ צלחתי.
אני רואה בסייר קבצים שיש לא מעט מפות, כולל אזורים מפורטים יותר. נראה שהוא לא מזהה אותם אוטומטית. רעיונות? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2a8c2a9dd2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...44629548e6.jpg
מוזר. לי לא היתה סיסמה ולא התבקשתי לה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shyy
תורידו את המפות מהלינק הזה זה הלינק שמפורסם באתר הישראלי יש קובץ בשם ShvilNet_Q4_16
פותחים אותו והוא יוצר מכל המפות מפה אחת גדולה .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shyy
תורידו את המפות מהלינק הזה זה הלינק שמפורסם באתר הישראלי יש קובץ בשם ShvilNet_Q4_16
פותחים אותו והוא יוצר מכל המפות מפה אחת גדולה .
לא הבנתי, זה רק קובץ שיודע לאחד את שלושתן או שזה קובץ גדול של שלושת המפות ביחד?
וזה יעבוד עם הקוד הפעלה של המפות שנרכשו בקישור של בועז?
שאלה נוספת, האם ניתן רקלהעביר את קבצי המפות מדיסק חיצוני ישירות לטלפונים אחרים/חברים שקנו את המפות ולהזין את הקוד הפעלה שלהם במכשיר שלהם ובכך לחסוך את ההורדה המייגעת והתקנת לנד במחשב שלהם?
יונתן,
כפי שכבר כתבתי במעלה השרשור מדובר על קובץ אחד שמכיל את כל הארץ במקום החלוקה לשלושת האזורים הגאוגרפים שיש אצלך.
סבירות גבוהה שהוא יפתח עם הקוד שיש לך אבל מישהו צריך לשכב על הגדר בכדי לאמת זאת.
בזמנו, לי הוא עבד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
לא הבנתי, זה רק קובץ שיודע לאחד את שלושתן או שזה קובץ גדול של שלושת המפות ביחד?
וזה יעבוד עם הקוד הפעלה של המפות שנרכשו בקישור של בועז?
נהיה לי סלט, אשמח אם מישהו יעשה סדר...
הורדתי שוב את המפות מהקישור על מנת שיהיה לי את הקובץ המאוחד של כל המפות. ואז גיליתי שהקובץ הזה (ShvilNet_Q4_16.IMP) כבר נמצא בעצם באוסף הקבצים המקורי שהורדתי. בקיצור כנראה שההורדה השנייה מיותרת ותימחק.
נכנסתי שוב לאפל' ודרך "פתח" מצאתי את הקובץ הנ"ל ופתחתי אותו. עכשיו, כשרק הוא מסומן בתפריט המפות, אני אכן רואה את המפה בכל 3 האזורים בזום ופירוט הרצוי מבלי לשנות הגדרות של מה מעל מה בשכבות.
יופי.
השאלה, איזה מהקבצים אני יכול להעיף מהתקייה כי זה יותר מדי וסתם מעמיס.
האם צריך בנוסף לקובץ הנ"ל להשאיר גם את 3 הקבצים לפי האזורים (center,north,south) או שהקובץ הזה כבר כולל אותם בתוכו?
בטלפון מספיק שיהיה לך את
1.הקובץ הבודד של כל הארץ +
2. shvilnet POI (נקודות העניין שלהם - לא חובה ומאוד מעמיס. בסה"כ שמות של נקודות) +
3. Israel3D.CDEM
אם יש לך מפות נוספות שאינן שבילנט או שהם של אזורים נפרדים השאר אותן לפי שיקול דעתך.
אצלי עם התוכנה הגיעו 2 מפות עולמיות (מפה פלוס תלת מימד שלה) - הם שם עדיין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
יונתן,
כפי שכבר כתבתי במעלה השרשור מדובר על קובץ אחד שמכיל את כל הארץ במקום החלוקה לשלושת האזורים הגאוגרפים שיש אצלך.
סבירות גבוהה שהוא יפתח עם הקוד שיש לך אבל מישהו צריך לשכב על הגדר בכדי לאמת זאת.
בזמנו, לי הוא עבד.
אני חושב שאתה טועה.
תסתכלו על רשימת הקבצים המלאה במחשב מסודרים לפי גודל. 3 הקבצים הגדולים הם קבצי האזורים. למטה בתחתית הרשימה הם קבצי ה Q4_16 שתפקידם לדעתי קשור לתצוגה בתוכנה.
הקובץ הרביעי בגודלו אני מעריך הוא הקובץ של המפה ברזולוציה הארצית הלא מפורטת. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c722bb9e5d.jpg
אמורים להיות שני סוגי קבצים לפחות
אחד זה המפה - תמונה והשני זה המטה דאטה .. המידע לתכנה איך להציג את המפה
זה יחסית קובץ קטן
הכי טוב תמונה.
אגב, עכשיו כשאתה מטייל תעשה הקלטת מסלול ותראה בסוף את הדיוק של המפה לעומת עמוד ענן והסמש.
תבין כמה הם לא באותה הליגה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2e99c57c95.png
בועז אני מכיר טוב את שבילנט וטונאב. אין עוררין על רמת הדיוק.
לגבי התמונה שהצגת זה לא אינדיקציה. אתה צריך להיכנס לתקיית המפות המקורית ולראות מה קיים שם.
לדעתי ה"מפות" שמסומנות אצלך זו רק פקודה לאפליקציה שיודעת לשאוב את המידע מהמפות שנמצאות בתקייה אבל אתה לא רואה אותן.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
בועז אני מכיר טוב את שבילנט וטונאב. אין עוררין על רמת הדיוק.
לגבי התמונה שהצגת זה לא אינדיקציה. אתה צריך להיכנס לתקיית המפות המקורית ולראות מה קיים שם.
לדעתי ה"מפות" שמסומנות אצלך זו רק פקודה לאפליקציה שיודעת לשאוב את המידע מהמפות שנמצאות בתקייה אבל אתה לא רואה אותן.
אני גם חושב ככה
בקובץ של שי יש 16 קבצים שהם בעצם הקבצים הרגילים, כניראה רק קובץ הגדרות אחר ..
ועכשיו נעלמה לי המפה התלת מימדית מה LAND ... ?!
גם מה שאתה רואה בלנד לדעתי לא משקף לגמרי את מה שקיים בתקייה.
הקבצים- NORTH CENTER SOUTH הם הקבצים הגדולים ולדעתי בלעדיהם לא ניתן יהיה לראות את המפה.
מציע לא למחוק!
אני אנסה יותר מאוחר בערב להתקין את קבצי המפות מכונן חיצוני לטלפון של חבר שקנה בנפרד את המפות. אם זה יעבוד תדעו שזה יכול לחסוך את תהליך ההורדה המייגע... ואז כל מה שיהיה צריך זה רק את קוד ההפעלה האישי של מי שרכש.
לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
ועכשיו נעלמה לי המפה התלת מימדית מה LAND ... ?!
גיא ב- LAND יש לך למעלה OPEN MAP. משם אתה יכול לגשת לתקיה שבה שמרת את הקבצים ולהיא איזה קובץ שאתה רוצה ל- LAND.
בואו נבהיר -
אני מתייחס אך ורק לאפל!
אני מחקתי הכול וגררתי רק את מה שרואים.
מה הקבצים שיש ברקע ואני לא רואה זה ממש לא מעניין אותי!
התפריט כפי שניתן לראות נקי ומכיל רק את שמות המפות הגינריות וזה מה שחשוב בשביל הנוחות.
לא רוצה לראות ערימה של מפות ולהתחיל לבחור מהן כל פעם מחדש.
לגבי אנדרואיד - אין לי ידע שיכול לסייע לכם.
ככה זה אמור להיראות? זו רמת הפירוט? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b82118f877.jpg
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
אני אנסה יותר מאוחר בערב להתקין את קבצי המפות מכונן חיצוני לטלפון של חבר שקנה בנפרד את המפות. אם זה יעבוד תדעו שזה יכול לחסוך את תהליך ההורדה המייגע... ואז כל מה שיהיה צריך זה רק את קוד ההפעלה האישי של מי שרכש.
לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.
.
זה עובד. ממליץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אני שמתי לב שיש איזה עניין עם השכבות.
בהגדרות מפה תבטל את האופציה של בחירת מפה אוטומטית. בקבצים->מפות וודא שמה שמסומן זה רק shvilnet_q4_16, ולא מפות נוספות.
מאמין שאחרי זה לא תהיה לך את הבעיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
אני שמתי לב שיש איזה עניין עם השכבות.
בהגדרות מפה תבטל את האופציה של בחירת מפה אוטומטית. בקבצים->מפות וודא שמה שמסומן זה רק shvilnet_q4_16, ולא מפות נוספות.
מאמין שאחרי זה לא תהיה לך את הבעיה.
תודה!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ועכשיו אני מנסה לבטל את הזום האוטומטי ... לא הצלחתי עד עכשיו.