בגרסת אייפון איפה בכלל רואים את המסלולים שלי ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
בגרסת אייפון איפה בכלל רואים את המסלולים שלי ?
זה מה שניסיתי וזה גם לא עבד. אני שולח לעצמי במייל ואז פותח עם עמוד ענן. האפליקציה נפתחת אבל המסלול לא. והוא גם לא מופיע במסלולים.
ניסיתי להעביר את הTWL לפלאפון כקובץ אבל גם שהשתמשתי בסייר הפנימי של האפליקציה הוא לא מראה בכלל את הקבצים. למען האמת הוא לא מראה כלום למעט התיקיה של עמוד ענן בפלאפון אבל היא מופיעה ריקה : /
גרסאת האייפון היא צ'קמוק אחד שלם. כל רגע קורסת, יש ימים שבכלל לא נפתחת.
בעיני צריך לקבל החלטה משותפת ולעבור לאפליקציה המובילה טכנולוגית או זו שיודעת לקבל פידבקים מהמשתמשים וליישם אותם. אני בטוח שרבים כאן מוכנים לשלם למשהו שעובד טוב (למרות שאני חושב שאין לזה היתכנות עסקית בכלל).
להעביר את המידע ולהתחיל לעדכן באפלקציה הנבחרת זה משהו בהחלט אפשרי.
הבעיה הכי גדולה לדעתי היא שאין מחליפה ראויה. לא מזמן ניסיתי את כולן ולא נתקלתי באחת שהייתה קרוב לצרכים המינימלים שלי.
אני תמיד חוזר לאפליקציית טופומפ הישנה אותה אני מוצא הסבירה ביותר, מפה טופוגרפית קריאה וברורה, עליה סימון שבילים ונקודות עניין לא מעודכנות :)
לא עשו שינוי כבר 8 שנים בערך והיא הנוחה ביותר לניווט והעלאת מסלולים. החסרון שלה הוא בעיקר הקהילה. נקודות העניין לא מתרוממות לצערי.
כל פעם שאני נותן עוד צ'אנס לאפליקציית האייפון של עמוד ענן אני רק מתעצבן. וכמו לכולם.. גם לי הבטיחו אישית שאוטוטו יוצאת גרסה מוצלחת.
אם מחפשים תכנה טובה וחינמית אז אורוקס.
יש בה ממש הכל (אבל לא את נק' העניין של עמוד ענן)
יש שני סוגי צרכים בתחום הזה ... לדעתי.
1. זה נק עניין ואין להם מתחרה. אני לפעמים נוסע רק בשביל לצוד נק כאלו .. ואין מתחרה לעמוד ענן. נקודה.
2. טיול לפי מסלול .. ואז כולן יכולות לתת לזה מענה, אורוקס ( יש לי בטאבלט ) , עמוד ענן ( אם הצלחת למצוא את הקובץ - יש לי בטאבלט ) off road שגם היא ( בטאבלט ) ולאחרונה באייפון החדש שלי, two nav ...
כולן יכולות להציג מסלול על המפה.
3. שיתוף מסלול ומתן אפשרות מעקב באונליין.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
משתמש בזה בכל רכיבה, לאפשר לקרוביי למצוא אותי אם וכש...
לתאם חבירה
להשוויץ
http://imageshack.com/a/img922/3935/cxJAas.png
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
רבותי,חזר הסינכרון, מהרו לפתוח את האפליקציה פן יעלם....
איפה רואים את המסלולים שלי באייפון ?
בועזזז
בעמוד ענן?
זכוכית מגדלת ואז את הטאב הימני
אם לא טענת לחשבון שלך מסלול אז ברור שריק
כאן מתחיל ההבדל בין ג'יפאים למשתמשים אחרים (רוכבי אופניים והולכי רגל).
לג'יפאים יש מכשירי קשר עם טווח מכובד לחבירות ולרוב מטיילים במקום שגם ככה אין קליטה (לפחות בחבורה שלנו).
איך זה עובד עם נקודות העניין, זה הרי תוכן גולשים, אי אפשר לדחוף את כל נקודות העניין לאפליקציה אחרת שנבחר בה? לפחות כדי שיהיה ממה להתחיל.
זה הרי עובד ככה בכל הרשת, יש אתרים שלמים שבונים על זה שהם מציגים מידע מאינסטגרם ויו טיוב לדוגמא.
יש לי רק שם משתמש אחד ...
חרא תוכנה.
שמישהו ישים את הנקודות עניין בטונאב [emoji4]
אם הוא שומר את התוכן במאגר מידע שלו ולא חושף api או כל דבר אחר, אתה לא יכול למשוך את המידע. אולי בדרך "אלימה" כמו crawling לאתר שלו. זה לא לעניין.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הנקודות לא במאגר מידע (כלומר יתכן שהן גם במאגר מידע אבל) ונמצאות באתר.
בשכבה של הנקודות הוא שם אזהרות שזהו מידע עם זכויות יוצרים ומזהיר שלא לגנוב.
טכנית זה לא בעיה לקחת משם את הנקודות.
חוקית - אין לי מושג.
מוסרית - אני ודאי שלא אעשה את זה.
האופציה הטובה ביותר לדעתי: צריך לבדוק מול israel hiking אם אפשר לעשות משהו דומה במפה שלהם ולהתחיל פרוייקט ציבורי כזה יחד איתם.
מאגר מידע = data base
בוודאות זה אצלו כך. השאלה היא רק אם הוא מאפשר קריאה שלהן על ידי מקור חיצוני. כנראה שלא אבל אפשר לדבר איתו ולשאול על אפשרות שת"פ כלשהיא.
ואם מישהו יכול להביא אותו לכאן לתגובה, עדיף...
אפשר להעביר לו את הלינק לפה ... אבל הוא מודע לכל הקשקשת שלנו בעניינו. אני אישית שוחחתי איתו על זה והוא יודע. אלף אחוז.
אין לו שום אינטרס לתת למישהו גישה לדבר היחיד שטוב באפליקציה שלו ..
הוא מאבד את הכל בשניה שהוא עושה את זה. אנחנו מרויחים אבל לא הוא.
הנה ... הוא יודע.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea587c6149.jpg
המטרה היא לא לפגוע בו בשום אופן אלא לקדם את מה שהוא כבר בנה לכדי שימוש באופן יציב יותר. לכל הפחות כך.
אני משתמש בעמוד ענן כבר כמה שנים, קודם על מכשיר ניווט יעודי ובשנים האחרונות על סמרטפון אנדרואיד. זה מוזר, כי מעולם לא נתקלתי בבעיות של סנכרון או קריסה. אני עם מפות שבילנט.
אם כבר האתר לפעמים מזייף וקורס, אבל האפליקציה עובדת.
כשפותחים מסלול מקובץ עדיף שהאפליקציה תהיה סגורה, אחרת לפעמים באמת לא נפתח. אבל ברגע שזה הופיע ב'מסלולים שלי' זה נשאר שם..
אמנם לא ניסיתי תוכנות אחרות יותר מדי, אבל בסה"כ עמוד ענן עושה את העבודה דיי טוב.