אם גבר צועק לך "חזק , חזק , אל תעצור"... כנראה שאתה עושה משהו לא טוב (ולא בקטע הומופובי)
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Printable View
אם גבר צועק לך "חזק , חזק , אל תעצור"... כנראה שאתה עושה משהו לא טוב (ולא בקטע הומופובי)
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יש סרטים של נמרוד כובש עם דרמה?
זה טוב החומר הזה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
״סע! סע! ישך עוד!״..
אתם רוצים חדר ? ( עם מסך גדול ומקרן?) 😀
דווקא הפקות מקור אין לי אבל אם תרצו חדר אני תמיד מוכן לסבלט את המרתף שלנו בהנחה לבוגרי אשל הנשיא :) :D:D:)
בכל מקרה, מציע שנעצור כאן לפני שמנהל (אתה בעצם?) בצדק ינטרל אותנו ונחזור לשרשור המקורי.
בועז, שהוא שועל שטח ותיק ומנוסה, שואל ספציפית על דגמי סובארו שהוא חושב שיכולים להיות רלוונטים למצבו המשפחתי וסוג הטיולים שהוא מכוון אליהם היום. אני חושב שאפשר ללמוד מהתגובות של בעלי הפורסטרים (ומסרטוני האימה שאני צרפתי) שפורסטר ככה"נ יענה על צרכיו בשטח כשאינו מתכנן לעלות את עשוש ודומיו מחד, ומאידך אם יתקל במכשולים נקודתיים לא מתוכננים הרכב יוכל להם יותר ממה שאני לפחות חשבתי (עם סיכון גבוה יותר למכלולים מג'יפ אמיתי עם הילוך כח וכו). מחבר אחר מהעבודה עם פורסטר שכלל לא יורד לשטח הבנתי שהרכב מאוד מפנק ביום יום ושיש בו מרחב ענק שחשוב להובלת תינוקות על ציודם מסבתא לסבתא.
בהצלחה בועז- מאחר ואתה יודע שככה"נ נטייל יחד אז הכי פשוט לתת לי לתכנן את המסלול ואז גם קאיה פיקנטו תספיק.
אגב- מה עם ויטרה או ראב 4?
חשבתי על הגראנד וויטארה, אבל ירדתי מזה - צריכת דלק, נוקשות.. אמנם ניתנת לשיפורים, אבל אני מעדיף לחכות ללנדקרוזר כדי להשקיע בשיפורים לשטח..
לגבי הויטרה החדשה - במבט מבחוץ היא עונה על הדרישות, אבל הבנתי שלמעשה זה רכב שטח שהוציאו ממנו את השטח..
כרגע נראה שהxv הוא ה"פשרה" הכי נכונה.