תגובה: איך התהפכו להן היוצרות - צ'ירוקי לעומת לנדקרוזר
אין QD2 מקדימה אבל יש בקרת משיכה מצויינת.
האוטו באמת כייפי ומרשים. עובר דברים קשים בקלילות כמעט מעצבנת - אני לא יודע מאיפה יואב מביא את הטענות.
אבל זה לא הדבר האמיתי.
אין שילדה, מתלים נפרדים גרמניים לכביש עם מהלך מגוחך, המון פלסטיק פגיע מסביב, מתלי האוויר שלא מתפקדים כשהם מתוחים לכל האורך, חתך הצמיגים נמוך, המידה שלהם סטנדרטית (ציפיתי שבטריילהוק יתקינו צמיג גדול יותר. אפילו בקצת). זה נחמד אבל זה לא זה ובטח לא מדבר אליי. אם לא היו קוראים לו Jeep הייתי מתרשם הרבה יותר.
אבל העולם משתנה ואיתו גם הג'יפים.
לנדרובר כבר נפלו חלל. חלק מהיפנים גם כן.
Jeep לדעתי גם בדרך לשם. כרגע הרנגלר הוא מוצר הדגל שלהם שעושה עבורם את הכסף הגדול אבל הוא חזק על הכוונת של כל מיני ירוקים וכל סיפור הנהיגה האוטונומית המזוין שיהרוג את כל עולם הרכב כפי שאנחנו מכירים אותו - ממש לא מבשרים טובות. ולכן אני לא אתפלא אם מתישהו הם יהרגו אפילו את הרנגלר בשם הפוליטיקלי-קורקט.
אני מהמר שטויוטה כנראה יישארו האחרונים שייצרו רכבי שטח אמיתיים.
אפילו לדאסטר החדש שמו גאנטיפ 17 ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
http://cars.walla.co.il/item/3084698
משעשע לקרוא תגובות של אלה שמדברים על רכב ללא שיפורים, ראבאק אתם רצינים? יש מישהו כאן שלא משפר רכב לשטח? כולל לנדקרוזרים?, אפילו יואב בכתבה ממליץ להשקיע 25K בשיפורי שטח.
תתפלא אבל כן.
היום אני גם יודע שההנחה, בזמנו, שלי שקניית דיסקברי עם שני סרנים חיים היא לכאורה, משתלמת כי הוא בסיס יותר טוב לשיפורים, היא לא רלוונטית כי הטיולים שאני עושה לא דורשים אף שיפור. וכך גם99 ממסלולי הטיול הנפוצים.
אני מניח שהמצב בלנקרוזר זהה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אין QD2 מקדימה אבל יש בקרת משיכה מצויינת.
אני מהמר שטויוטה כנראה יישארו האחרונים שייצרו רכבי שטח אמיתיים.
בכל זאת צריך לספק לדע"ש רכבים.....
(אבל מספרים לי שגם הם כבר לא...)
אתם באמת חושבים שהטריילהוק יפה?
אוטו מכוער.
איך לקחו רכב שטח קלאסי כמו הצרוקי והפכו אותו למשהו לא ברור על סף פרייבט שעבר מעשה מגונה.
נורא יפה.
בעיקר האדום עם השאקלים השחורים
איך התהפכו להן היוצרות - צ'ירוקי לעומת לנדקרוזר
משעשע
שוק הג׳יפים האמיתיים הוא פרומיל בקושי משוק הרכב העולמי.
תראו מה קרה ליצרניות שהתבססו על דגמי שטח מסוקסים.
גם בג׳יפ עצמם כל הנושא של שטח אמיתי נועד לצורך מיצוב התדמית והגבריות של מי שבסוף קונה עגלת סופר ציבעונית או אופניים או מזוודה עם המותג הנכון.
בשורה התחתונה אלו לא רכבי שטח גם אם יאנסו אותם עם מלאן כסף בשיפורים.
בנוגע לאבותיהם המהודרים ששם לפחות היה בסיס לשיפורים פה מדובר ברכב כביש עם אפשרות קלה לשבילים ושטח וזה גם מה שמחפש השוק העיקרי של הדגם הזה.
עבורי זה אפילו לא ברשימת החלומות שאמתין שיזדקנו.
Jeep GC ZJ 3.5 IR
Honda 300EX
בועז,
אומרים שדגם הרנגלר החדש די הוציא אותם מהבוץ.
ובנתיים ... ספרתי היום 11 רנגלרים חתיכים ... בכולן נהגה בחורה ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בועז,
אומרים שדגם הרנגלר החדש די הוציא אותם מהבוץ.
את מי הרנגלר הוציא מהבוץ?
את קריזלר שמכרו לפיאט?
או את פיאט שמוכרים עכשיו לסינים?
קצת פרופורציות, העולם האמיתי זה לא רנגלר ואפילו לא ג׳יפ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אני במקום מסויים מבין את השורה התחתונה של יואב.
קח גראנד וקח לנדקרוזר לשטח. כל שטח. עם הגראנד מרגישים שצריך להיזהר על האוטו. המפרט מאוד מרשים ועל הנייר הוא טוב יותר וגם בידיים של נהג מרוכז ממוקד ומקצועי תוכל להגיע איתו רחוק יותר בשטח אבל בזהירות. עם הטויוטה לעומת זאת- למרות המתלים המתנדנדים והחיסרון אולי באמצעי עזר מהחלל- יש תחושה בשטח שאפשר לסוע בלי לחשוש. פשוט סע. שים את הגלגלים במקומות הנכונים ויהיה בסדר.
התחושה הזו היא משהו שאין באף דף נתונים של אף רכב, הלנדקרוזר אמנם מיושן. גמלוני. מגושם. רכב מסחרי. וזה בדיוק מה שנותן לך תחושת ביטחון בשטח.
ונדמה לי שאם צריך לשים את האצבע על מה הופך רכב לרכב שטח זה זה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
התחושה הזו היא משהו שאין באף דף נתונים של אף רכב, הלנדקרוזר אמנם מיושן. גמלוני. מגושם. רכב מסחרי. וזה בדיוק מה שנותן לך תחושת ביטחון בשטח.
אסף.
בשביל זה מספיק טרופר 2003 ב 20-30K ש"ח , לא צריך לקחת משכנתא :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
מחזיק גראנד WK2 כבר שנה, אוהב אותו ומרשה לבעלי לנדקרוזרים להסתכל עליי ברמזורים.. יחד עם זאת לא חולם לרדת איתו לשטח ובשביל זה יש לי טרופר.. ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אני חושב שאסף התכוון לתחושה שנותן לך רכב שטח מטיפוס מסויים, לא מותג מסויים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אני חושב שאסף התכוון לתחושה שנותן לך רכב שטח מטיפוס מסויים, לא מותג מסויים.
גם אני :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני במקום מסויים מבין את השורה התחתונה של יואב.
קח גראנד וקח לנדקרוזר לשטח. כל שטח. עם הגראנד מרגישים שצריך להיזהר על האוטו. המפרט מאוד מרשים ועל הנייר הוא טוב יותר וגם בידיים של נהג מרוכז ממוקד ומקצועי תוכל להגיע איתו רחוק יותר בשטח אבל בזהירות. עם הטויוטה לעומת זאת- למרות המתלים המתנדנדים והחיסרון אולי באמצעי עזר מהחלל- יש תחושה בשטח שאפשר לסוע בלי לחשוש. פשוט סע. שים את הגלגלים במקומות הנכונים ויהיה בסדר.
אסף.
גם עם לנדקרוזר מוטב להיזהר לא לגרד ולנפץ כל מיני פלסטיקים. לא חסרות בו טעויות ואני חושב שגם הוא נותן את מה שהוא יודע לתת רק בידיים הנכונות של נהג מרוכז וממוקד ומקצועי. זיו צודק לחלוטין - אם תשים את הגלגלים במקומות הנכונים אז הכל יהיה בסדר גם עם טראנו או טרופר סטנדרטיים בני 15 ב-20K. למעשה נראה לי שיש רק רכב שטח אחד בעולם שבאמת לא מתרגש מנהג לא מקצועי ולא מרוכז - וזה ההאמר הצבאי....
אני משוכנע שגם יואב נופל כאן למלכודת הדבש של לוגו היצרן. הלנדקרוזר ללא ספק רכב שטח מצויין וראוי אבל נראה לי שאם לא היו קוראים לו טויוטה ההתייחסות אליו היתה הרבה יותר עניינית ופחות מושפעת מכל מיני תחושות בטן וסיפורי מעשיות וגם לא היה מתפתח סביבו אפקט עגל הזהב שעשו ממנו.