אגב אם תכנס לתוכנה ותחפש mike almogy אז תוכל לראות את העבודות בעצמך
Printable View
אגב אם תכנס לתוכנה ותחפש mike almogy אז תוכל לראות את העבודות בעצמך
עדכון קטן. ככה השער נראה מותקן. החיתוך לייזר נעשה אצל ערן -rods מהפורום.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f1afa8d4ac.jpg
אני מחזיר את השרשור הזה מהאוב רק כדי לומר שאני חוזר בי מההערות שהטחתי בONSHAPE. אני ממליץ בחום למי שרוצה לעבוד בCAD להשתמש בתוכנה הזו. חינמית והאמת שברגע שטורחים לקרוא ולראות סרטונים, מצליחים לעשות את מה שרוצים. רק צריך להכנס ל"ראש" של מי שתכנן אותה.
אני למשל רוצה לתכנן ארון, כולל חיפוי פנימי מכופף במודול של הMETAL SHEET. בחיים לא הייתי חושב לעשות את החיפוי כמו שהם מראים שם. נראה לי לא הגיוני בעליל אבל אחרי שרואים כמה זה יחסית פשוט וקל, וואו.
משהו אחד שאני קצת מתקשה בו זה תכנון של מבנה שלד לארון תלת מימדי. עד שקלטתי שאני פשוט, כמו בחיים האמיתיים, צריך לעשות כל חלק של השלד בנפרד (ובתכלס רוב החלקים זהים) ולעשות מזה ASSEMBLY. לא ליצור את כל השלד כחלק אחד. מאחר ורוב האלמנטים זהים, זה בעצם רק עניין של להוסיף את אותם חלקים לASSEMBLY.
אני חוזר וכותב - העצה האחת שכל מי שעובד בתיבמ צריך לקבל - מתכננים כמו שמייצרים. אם זוכרים את זה ולא מחפשים קיצורי דרך, התכנון יהיה יעיל. וההרכבה של אלמנטים שמרכיבים מבנה היא דוגמה מצויינת.
אסף.