באתי להוסיף לכאן את הקישור הזה, אבל דורון הקדים אותי ...
גם אני לא מכיר את הרכב הספציפי או את המוכר, אבל לך, עשה סיבוב, אתה כבר תדע מהר מאוד אם זה הג'יפ שמתאים לך.
אח"כ אתה מוזמן אלי לראות ולהרגיש אותו מוסב לגז...
(ולא, הצ'רוקי שלי לא למכירה)
Printable View
בעד.
חוזר... שוב למעלות שבאיזורך . . . שתבלה בהם 60אחוז מהזמן תצטרך זוג סרנים נעולים כפול...
לא נכנס לכל המסביבים שיגיעו גם ככה .. אבל זה הבסיס.
אני הייתי ממליץ לך בחום להתפשר על השנתון וללכת לראות את הצירוקי הנ"ל..
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
דורון ,
משפחה עדיין אין, אני בן 28, מקסימום חברה ועוד זוג חברים מדי פעם.
אני רואה שהרכב מושקע ויפה, למרות שנעילות חסרות שם ולפי מה שאני יודע סיפור לא זול בכלל..
עוד שאלה, מה אני עושה עם ביטוח ? גובנים אותו והלך הכסף לפח?
רשמתי על הרכבים האחרים מכיוון שיש האומרים שהם עבירים בצורה לא רעה בכלל, אמינים, שנתונים יותר חדשים.
השאלה כמה הסרן מקדימה משנה את איכות החים בשטח ששווה להשקיע בג'יפ שנת 94 סכום השווה לג'יפ צעיר ממנו ב 10 שנים ואולי יותר.
עם IFS .
זה לא רק הסרן, אלו בעיקר מהלכי המתלה והגובה שזוג סרנים חיים מאפשרים. ליגה אחרת. עד שלא תיסע לא תבין כנראה, אבל זהירות: זה ממכר ...
לא נעים לי להציע אחרי כל המפלצות פה...
אבל אם אתה חושק בעיקר במשחקי עבירות, ומעניין אותך עלויות אחזקה + יכולות עבירות ולא נוחות/פרקטיות וכדומה...
אפשר לבנות אחלה סמוראי לשטח ב-70 אלף שקל. מניסיון.
כמריר, תל חדיד...וגם כל המעלות בדרום.
בצריכת דלק שפויה יחסית, עלויות חלקים זולות מאוד..ועם תכנון ובניה נכונה גם לא נוראי מבחינת הנוחות.
והיתרון הגדול? אספנות - ביטוח וטסטים במחירי בדיחה.
[QUOTE=ד ו ר ו ן;768176]גם אם זה רכב ״עבירות״, צרוף המשפחה לטיולים על הפרק?
אם כן,
לדעתי רק רכב סגור, מהרשימה שדרור כתב.
למה משפחה=רכב סגור? אין כמו לקפל את הברזנט ולהוריד את החלון הקדמי במדבר.
לפותח השרשור: תתחיל לחפש ולבדוק סופות.
ג'יפ פגז, מנוע חיה, חלפים בשפע, אמינות בסיסית מצוינת ואפשרות שיפורים למה שתרצה כמעט.
הילקס (עם הסרן) עביר יפה מאוד ויש גם שיפורים זמינים ובכלל טנדר זה פרקטי. תבדוק ותראה איך אתה מתחבר.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
עוד כמה תובנות והגיגים אחרי 28 שנות ג'יפאות....
אתה לא נשוי וללא ילדים? אז גם ג'ימני וסמוראי נכנסים לרשימה. לך על ג'ימני כי הוא חדש יותר.
אם בת הזוג והמשפחה לא בעניין ומשתעממים/סובלים, גם SUV מפנק לא ישכנע אותם.
ג'יפים פתוחים ובייחוד אלה שאפשר לקפל להם שמשה קדמית, זה למכורים בלבד. אם התמזל מזלך ובת זוגך אוהבת את זה - זכית. עם כל המגבלות הפרקטיות, בשורה התחתונה אין כמו ג'יפ פתוח. בוא ונאמר כך - אתה מביא הביתה ג'יפ פתוח. בת זוגך מתפלצת וחותכת ממך בגלל זה. מהר מאוד אתה מכיר מישהי אחרת שזה מדליק אותה....:rolleyes:
גיפ פתוח עם שמשה מקופלת זה רק למוביל טיולים,ממקום שני בשיירה והלאה
זה סבל מיותר.
אם אתה בכל זאת בוחר ללכת לכיוון האינדיאני...
http://www.jeepolog.com/forums/showt...D7%99%D7%A4-ZJ
זה רכב שנראה ונשמע טוב מאוד.
תפריד בין ייבוא אישי של דגם שהגיע גם סדיר לייבוא אישי של תת דגם שלא הגיע.
לשני יכולה ויש בעיית חלפים כי אלו גירים ומנועים שאין בפירוקיות.
טוב אז אני עכשיו במערב כרתים ויש פה פשוט נופים מדהימים גם אחד מהחופים היפים בכולם נמצא פה מסתבר.
יש פה יופי של כלים כל מיני היילקסים 2 דלתות סיקסים מושקעים Tj ומה לא. לדעתי יש פה לא מעט מסלולי offroad ששווה לתת עליהם הצצה
אם אתם מתכננים טיול בחול. פשוט מדהים מה שהולך פה עם ההרים המתנשאים לגבהים מטורפים וחוף ים ממש מתחת.
למי ששאל אם יש לאישה בעיה עם פתוח אז אין בעיה..
ההתלבטות היא בין צ׳רוקי סופה וגמני
נושא התחזוקה גם מהווה מרכיב חשוב מכיוון שאחרי שאשים את הכסף על הרכב הנבחר,
אשאר די מרושש. פה נכנס המרכיב של תקלות ובעיות בישנים יותר וגם תחזוקה יותר יקרה בצרוקי
ופחות בסופה. גימני יכול להתאים וכן פתחתם לי דלת לא רעה, חלקים זולים, מודל חדש, ביטוח עם כיסוי יחסית גבוה
החיסרון הגדול שאם בא לי לגהץ דיונה זה לא יקרה עם ה 80 חמרמירים שיש שם.
מצד שני אפשר למצוא סופה מודל 2003 ונתקלתי גם ב 4 שהם לא TJ מאיפה הן מגיעות?
צ'רוקי וסופה דומים מאוד בתחזוקה, פשוט כי אלו אותם מכלולים (מנוע, גיר, טראנספר, סרנים) - ההבדל ביניהם בא לידי ביטוי בסביבת הנהג (וכאן ההעדפה היא אישית), ובכך שלסופה שלדת סולם נפרדת וחסונה והצ'רוקי בעל מרכב אחוד ולכן עדין יחסית ופחות עמיד בנהיגה אגרסיבית.
תודה לכל העצות החמות ההזמנות והתגובות המהירות!
אין עליכם.
מעדכן שקניתי ג'ימני 2010 סטדנרטי עם קמ נמוך ויד נמוכה ובכמעט 55K סיימתי (נכון לזמן זה) עם שפצורים (הגבהה נעילה צמיגים קולר ועוד שטויות)
יש לציין שאני מופתע לטובה מהעבירות שלו.
הנהיגה בכביש סיוט, אבל נלמד לחיות עם זה.
תודה לכולם :)
העם צמא לתמונה או שתיים...