היי ניר.
באחד השרשורים ב JEEPSUNLIMITED (תחפש..אין לי כח :) ) מישהו נתן את המחיר והמקור לקייס הפתוח.
יש גם שרשור יפה בפירטים עם נציג של AUSSIE שעונה לשאלות על הנעילות.
http://www.pirate4x4.com/forum/showt...251180&page=22
Printable View
היי ניר.
באחד השרשורים ב JEEPSUNLIMITED (תחפש..אין לי כח :) ) מישהו נתן את המחיר והמקור לקייס הפתוח.
יש גם שרשור יפה בפירטים עם נציג של AUSSIE שעונה לשאלות על הנעילות.
http://www.pirate4x4.com/forum/showt...251180&page=22
עדכון :
קייס סטנדרטי לדנה 44A ניתן להשיג רק במכשיר תנועה בעבור 4200 ש"ח כולל מע"מ, הקייס כולל סטליטים וקרוס שאפט. לא אצל יאנוביץ' ולא בשום מוסך שמתעסק בכלים האלה יכלו לעזור.
אני אשווה אותו לקייס של דנה 44 רגיל כדי לבחון את ההבדלים בכל מקרה המקט"ים של דנה ושל JEEP הם שונים.
הזמנתי דרך האינטרנט בדיוור ישיר, עלה לי 174$ קיט דיפ', על משלוח בתוך ארה"ב רצו עוד 20$ ועל משלוח ישיר לארץ 159$ USPS(יקרררררר !) העסק שוקל כ 10 ק"ג , רצוי לחפש דרך אחרת כדי לשלוח את זה לארץ במחיר זול יותר, דרך דילר אחר או דרך חבר שגר בארה"ב וכו'.
הגיע תוך פחות משבוע מרגע המשלוח, קיבלתי הודעה לבוא לאסוף את זה בסניף דואר/מכס מרכזי.
יש להצטייד בחשבונית, תעודת זהות , משלמים 26.4% מכס כולל על הכל (מחיר+משלוח וכו') ועל זה מוסיפים מע"מ. שילמתי 1500 ש"ח על החלק+המשלוח , 760 ש"ח מיסים, סה"כ חצי מחיר מבארץ (אבל פי שלוש מבחו"ל), כמובן שהוזלת המשלוח וחשבונית נמוכה יותר יוזילו משמעותית את העסק.
כדי להמתיק קצת את הגלולה - הקיט כולל שני מייסבי טימקן חדשים, סט שימסים, סט ברגי קורונה (לפחות 500 ש"ח בארץ...).
1. האם אפשרי לקחת קייס ממוסו או אחד הרכבים האלו שהגיע עם 44 אחורי?
2. למה לא להחליף לדנה 44 של סופה (כן זה הרבה עבודה, אבל בסוף יש סרן נורמאלי.)
עירא
ABS ?ציטוט:
למה לא להחליף לדנה 44 של סופה (כן זה הרבה עבודה, אבל בסוף יש סרן נורמאלי.)
ויחסי העברה לסרן הקידמי! = +$$$ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
הסרן הזה שונה לחלוטין מדנה 44 ברזל, יש לו ציריות C קליפ כמו ב 35, יש לו בלמי דיסק, יש לו ABS, בהסבה לסרן סופה אתה מוותר על בלמי הדיסק וה ABS ונזקק ליחסי העברה שונים קדימה או אחורה.
הסרן הזה הוא בחוזק של דנה 44 (30 שיניים בציריה ויחסי העברה באותו חוזק) ויש לו משקל נמוך יותר בגלל יציקת האלומיניום , המינוס שלו הוא שאין נעילות שמתאימות לו למעט האוזילוקר. יש בעיה לרכוש אוזילוקר באופן ישיר (מקבלים רק אמצעי תשלום בתוך ארה"ב). בקיצור לנעול סרן כזה בנעילה אחורית אוטו' זה סיפור של מעל 3000 ש"ח לפני עבודה, לא יצא יותר זול להסב דנה 44 רגיל ולנעול אותו, כדאי יותר לחפש דנה 35 של גראנד ישן או לעשות טרייד. זה נותן אופציה לכל סוגי הנעילות עם וויתור מסויים על חוזק.