תגובה: בחירת חומרים להגנת השילדה והבודי בשלבי שיפוץ כללי, סמוראי
איזה יריעות דקות (לדלתות) יש להשיג בארץ ?
(הדיפונים אצלי בויטארה מפורקים עכשיו, ולא בא לי לחכות למשלוחה מחו"ל ...)
אני מיישם את היריעות על הצד הפנימי של הכליפה החיצונית של לדלת, לא שייך לדיפונים.
שם אין בעיה של מקום, אני משחיל אותם דרך החריץ של החלון וגם ככה מפורק לגמרי כולל המנגנון.
שאפו ענק.כיף לראות
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
איזה יריעות דקות (לדלתות) יש להשיג בארץ ?
(הדיפונים אצלי בויטארה מפורקים עכשיו, ולא בא לי לחכות למשלוחה מחו"ל ...)
דיינמאט/תחליף דיינמאט בחצי מחיר מדיינמאט..
הדבקתי על הצד הפנימי של דיפון הדלת(היריעה בין חלל הדלת והדיפון המקורי).
הבדל ניכר בהנחתת הרעש (הקלטתי את הרעש בפנים הרכב לפני ואחרי)
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
דיינמאט/תחליף דיינמאט בחצי מחיר מדיינמאט..
הדבקתי על הצד הפנימי של דיפון הדלת(היריעה בין חלל הדלת והדיפון המקורי).
הבדל ניכר בהנחתת הרעש (הקלטתי את הרעש בפנים הרכב לפני ואחרי)
Slowly..
קישור או הפנייה לחנות ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פלג_
שלום
אני כרגע בשלבי שיפוץ של סמוראי, אעלה מספר תמונות של המצב כרגע.
הבודי מופשט לגמרי ומופרד מהשילדה.
פנים הבודי נצבע בבצע אפוקסי שכלל שלושה שלבים שונים, כרגע גם השלדה בצביעה בתהליך זהה.
התכנון היה לצבוע גם את תחתית הבודי באותם צבעים אבל הגיע אליי השבוע בחור שמייבא חומרים של חברה גרמנית שיש לה ציפויים ספציפיים לרכב כולל בדליינר.
לא מצאתי מספיק מידע על החומרים שלהם מלבד הבדליינר שהוא כבר מוכר לנו.
את הבדליינר אני מתלבט אם לצבוע בפנים הבודי על הצבע האפוקסי או להשאיר את האפוקסי כמו שהו (לבן בתמונה) שבסה"כ נראה לא רע בכלל, היתרון שלא שתמיד אני יכול ללטש ולצבוע גם אם החלטתי באיזה שהוא שלב לרתך משהו או כל שינוי שלא היה.
הקישור לבדליינר של החברה:
http://www.chamaeleon-produktion.de/...brushable.html
ולתחתית הבודי ובתי הכנף הוא הציעה לי חומר שהוא סוג של ביטומן (אני מניח שזה איזה שהיא זפת)
מצרף קישור:
http://www.chamaeleon-produktion.de/...brushable.html
אני חושש מחומרים כגון זפת, עבדתי מאוד קשה כדי להסיר כל מיני שכבות מהסוג הזה שיושמו על ידי בעלים קודמים.
מעדיף צבעים שתמיד ניתן ללטש ולצבוע שוב גם אם זה תיקון נקודתי
אשמח להכוונה , המלצות או כל מידע כזה או אחר.
אני לא ממהר עם הפרויקט וחשוב לי לעשות את זה כמו שצריך בטח כאשר אני נמצא בשלב כזה של פירוק
תודה
היי פלג,
התרשמתי מהעבודה המיקצועית שעשית, אני בדיוק מתחיל תהליך דומה ברכב אספנות מרצדס . שלחתי לך הודעה למייל דרך האתר, אשמח לקבל פרטים שלך להייעצות טלפונית . תודה!
ברוך הבא לפורום,
אם אתה רוצה להתייעץ - הכי טוב זה על גבי הפורום, בצורה פומבית. כך אתה יכול לקבל מידע ורעיונות מאנשים שונים ולא רק מאותו אדם אליו אתה פונה שאולי יראה את ההודעה רק בעוד כמה ימים, אבל בעיקר - כך הידע (המידע שאתה מקבל) נשמר וזמין לכל מי שיחפש משהו דומה בעתיד, כנראה בדיוק כך אתה הגעת לכאן בעקבות תוצאות חיפוש במנוע חיפוש.
הודעות פרטיות נועדו לנושאים פרטיים, לנושאים שלא מעוניינים לחשוף לכלל.
אם השאלה היא ממש בנושא שנדון כאן - אולי אפשר להוסיף תגובה בשרשור הזה, אבל אין בעיה גם לפתוח שרשור חדש להתייעצות ולקבלת המידע הרלוונטי עבורך...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
ברוך הבא לפורום,
אם אתה רוצה להתייעץ - הכי טוב זה על גבי הפורום, בצורה פומבית. כך אתה יכול לקבל מידע ורעיונות מאנשים שונים ולא רק מאותו אדם אליו אתה פונה שאולי יראה את ההודעה רק בעוד כמה ימים, אבל בעיקר - כך הידע (המידע שאתה מקבל) נשמר וזמין לכל מי שיחפש משהו דומה בעתיד, כנראה בדיוק כך אתה הגעת לכאן בעקבות תוצאות חיפוש במנוע חיפוש.
הודעות פרטיות נועדו לנושאים פרטיים, לנושאים שלא מעוניינים לחשוף לכלל.
אם השאלה היא ממש בנושא שנדון כאן - אולי אפשר להוסיף תגובה בשרשור הזה, אבל אין בעיה גם לפתוח שרשור חדש להתייעצות ולקבלת המידע הרלוונטי עבורך...
אני בהחלט מסכים איתך, שהכי כדאי לענות בתגובה לפוסט,
הנקודה היא שהפוסט מלפני 3 שנים, ואני בספק אם מי שכתב את הפוסט או מי שענה עליו עוד עוקב אחרי התגובות מאז...
אבל יש הרבה אחרים שקוראים הודעות ותגובות.
יש נושאים שמתיישנים ואין טוען להקפיץ אותם ויש נושאים בעלי אורך חיים שאינו תחום בזמן. תחליט אם להוסיף תגובה בשרשור ישן עם לפתוח חדש.
מי שידע לענות, ישמח לסייע. מי שלא יודע לא יענה. כך זה אצלנו בגיפולוג.
נשלח מהנייד