תגובה: מתלבט בין הגבהות קפיצים (ללא בולמים) לדאסטר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
יש איזה קטע שבמוסך חיזקו אצלי את תת שלדה קדמית שאז העסק נרגע קצת.
אולי המומנט סגירה של הברגים לא מתאים לחוזק של הקפיצים המחוזקים ?!
אנסה לשאול את המתקין.
בכל מקרה, אם הברגים של תת השלדה לא מהודקים מספיק, הייתי אמור לשמוע את הנקישות האופייניות לזה.
כמה זמן אתה אחרי ההתקנה ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כמה זמן אתה אחרי ההתקנה?
יום :)
חכה קצת :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yovavz
עקרונית, אם אני לא טועה, הבולמים הם עם גז, אבל לא ראיתי פתחי ניקוז/מילוי.
עד כמה שהצלחתי להבין מהקטלוג של הקיט, המתלים האחוריים מיועדים לעומס של 1025 ק"ג והקדמיים ל-980 ק"ג, מזה אני מבין שהמצב דווקא הפוך למה שתיארת לגבי חלוקת המשקל.
אצלך, לאחר ההחלפה לאיירונמן לא הייתה תופעה דומה של פתיחה מלאה של הבולם הקדמי?
לא , לא היתה לי התופעה הזו.
עם האיירונמן היום הרכב עומד על הרצפה עם עוד 4 סמ לפתיחה מלאה אחורה, וכ6 סמ לפתיחה מלאה קדימה. מדידה על הבולם(לא על הגלגל).
על האייבך צריך להיות רשום לך הקבוע של הקפיץ.מה רשום ?
אם אתה לא מגזים ומנסה לעבור פסי האטה במהירות מוגזמת עדיין אני חושב שהבולם הקדמי חלש יחסית לקפיץ.
1 קבצים מצורפים
מתלבט בין הגבהות קפיצים (ללא בולמים) לדאסטר
ממה שאני מצליח לזהות הם די קרובים, גם לא ציינת מי אחורי ומי קדמי.
בכל מקרה ... אם תמדוד את המשקל שהגלגלים הקדמיים רואים לעומת האחוריים תוכל לראות את ההבדל המשמעותי הגבוה מקדימה, אתה גם יכול למדוד את השקיעה קדימה לעומת אחורה כשאתה מוריד את הרכב מהג׳ק לרצפה.- מה שאומר שהקפיץ הקידמי דרוך יותר מהאחורי- צבורה בו יותר אנרגיה מהאחורי- כשאתה קופץ בפסי האטה או מנסה לרחף מעל בורות ,לרגע מסויים הקפיץ לא רואה את משקל הרכב ויורה בהתאם לאנרגיה שעצורה בו את המתלה, תוסיף לזה שהוא גם נדרך/נלחץ יותר בכניסה לפס ההאטה מהסיבה שהוא גם רואה יותר משקל מהאחורי, וקיבלת צורך גבוה יותר בשיכוך האנרגיה המתפרצת הזו.
לחיזוק הדברים שכתבתי , תנסה להאיץ רגע לפני המפגש עם פס ההאטה.אני מאמין שתבחין בהבדל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
ממה שאני מצליח לזהות הם די קרובים, גם לא ציינת מי אחורי ומי קדמי.
בכל מקרה ... אם תמדוד את המשקל שהגלגלים הקדמיים רואים לעומת האחוריים תוכל לראות את ההבדל המשמעותי הגבוה מקדימה, אתה גם יכול למדוד את השקיעה קדימה לעומת אחורה כשאתה מוריד את הרכב מהג׳ק לרצפה.- מה שאומר שהקפיץ הקידמי דרוך יותר מהאחורי- צבורה בו יותר אנרגיה מהאחורי- כשאתה קופץ בפסי האטה או מנסה לרחף מעל בורות ,לרגע מסויים הקפיץ לא רואה את משקל הרכב ויורה בהתאם לאנרגיה שעצורה בו את המתלה, תוסיף לזה שהוא גם נדרך/נלחץ יותר בכניסה לפס ההאטה מהסיבה שהוא גם רואה יותר משקל מהאחורי, וקיבלת צורך גבוה יותר בשיכוך האנרגיה המתפרצת הזו.
לחיזוק הדברים שכתבתי , תנסה להאיץ רגע לפני המפגש עם פס ההאטה.אני מאמין שתבחין בהבדל.
VA - קדמי
VH - אחורי
לגבי דריכת הקפיץ נשמע לי שאתה צודק.
בכל אופן אין לי כמובן אמצעים זמינים לבדוק את המשקלים וההפרשים באמצעות ליפט.
אני מניח שבשבועות הקרובים אבחן יותר לעומק את התנהגות המתלים ואעדכן.