תגובה: סוואנה 4x4 דור ראשון כרכב טיולים משפחתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכב ערבות
רכשתי כזה לפני שנה מודל 2002 עם 70,000 קמ. התקנתי בולמי פוקס וריכחתי עלים.המטרה פתיחת פוטנציאלים חדשים להגעה עם נגרר סוסים או קראוון כאשר אני מצוייד בכל מה שצריך ומפנטז. צריך להתרגל לגודל ועמד בנסיונות השטח באופן משביע רצון. דווקא אני עאישתי אוהבים את הגובא כי אנחנו אוהבים את הנוף ולא את הסלעים. מחפש עכשו משהו כישרוני לזיווד. אם אתה רוצה סיבוב אתה מוזמן.
אני מקווה בשבועות/חודשים הקרובים לעשות פרויקט זיווד מודולרי ופשוט יחסית אצלי בוונדורה. אם אתה לא בלחץ מבטיח שיהיה משהו שקל להעתיק :)
לגבי הפוקס+ריכוך - אצלי אני מפחד להוריד עלים כי גם ככה האוטו מפחיד גם בשפ"צים קלים, למרות שאני לא מתכנן מטען מעבר לציוד טיולים.... אתה חושב שפוקסים בלבד ישנו את ההתנהגות באופן משמעותי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
יש לי במחסן דטרויט לוקר לסרן האחורי של סוואנה. הוא שם כי חשבתי על זה לפני כמה שנים. בניגוד לונדורה, הסוואנה שהיא יותר ארוכה וכבדה היא טיפה גדולה מדי למסלולים המקובלים. לא מעבר לכל פולסייז אבל הגלגלים הקטנים הם נקודת תורפה.
זה לא אומר שאי אפשר, רק שיהיו הרבה מקומות שכמו עם כל פולסייז... צריך לנהוג בזהירות.
נוחות הנסיעה היא לא בסטנדרט שאתה מכיר - הבעיה העיקרית היא תת ריסון. מרכז הכובד הגדול והמסות הגדולות תורמות לכך. למרבה המזל דווקא זה משהו שאפשר לטפל בו די בקלות.
אסף.
האם אתה מעונין למכור 0522664300 והאם ניתן להגדיל גלגלים?
קניתי עכשיו סאוואנה 4X4 2002 מוגבה יד ראשונה 90000 .רוצה להפוך אותו לקאראון. אחרי שגנבו לי את ההיילקס . דווקא נהנה מהנהיגה. אין לי ציפיות יותר מידי בשטח, אבל נגמר לי מעבירויות בכל מיקרה. להזכירכם היילקס. ובכל זאת הייתי רוצה להעלות לו עבירות ולכן- זקוק להמלצות-לבולמים ,לאיזה גודל אפשר להחליף צמיגים. ואיזה נעילות? והאם ניתן לשנות יחסי העברה בטרנספר? אשמח מאד לתשובות או לאתר עם תשובות תודה דודי.