סטיישן משומש בנזין אמין סוס עבודה ומבחר גדול של רכבים משומשים? קיה סיד מועמדת טובה.
ונכון, היא רובוטית, אבל באמת לא מורגש בנהיגה ועד היום לא שמעתי שבעייתי.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
סטיישן משומש בנזין אמין סוס עבודה ומבחר גדול של רכבים משומשים? קיה סיד מועמדת טובה.
ונכון, היא רובוטית, אבל באמת לא מורגש בנהיגה ועד היום לא שמעתי שבעייתי.
מעניין שאתה מזכיר את זה. גם ב607 יש גיר של ISIN. המחיר שלו חדש הוא 24000 ש״ח. ויש הרבה בעלי 607 שמכירים את המחיר הזה, כי המוסכים לא נותנים אחריות על גיר משופץ. וזה החלק הבעייתי היחיד במכונית הנהדרת הזו.
גם הטוארג והטרנספורטר T5 נהנים מגיר AISIN. תשאל בעלי טוארג מה נקודת התורפה, תשאל בעלי טרנספורטר מה נקודת התורפה. רוצה לנחש? זה הגיר היפני.
אסף.
- - - Updated - - -
הסיד 2015 שלי עם הגיר השלישי בתוך קצת יותר מ60000 קמ. זה לא אומר שהוא לא בסדר, רק שהנהג חרא.
אסף.
הפתעת אותי לגבי הסיד, שלי עם 104000 ק"מ, וסביבי סיד רבות עם ק"מ גבוה בהרבה והנסיון חיובי.
כשאומרים לכם שגיר רובוטי כפול מצמדים זה חרא? אז תאמינו. זה חרא.
אצלי בסיד בתנאים הכי חרא בעולם, הלכו קלאצ'ים ב90000. בחברה אצלנו שמעתי על שני גירים שהוחלפו.
אם יש טיפה סבלנות, אז במחצית השניה של 2018 יוצאת סיד חדשה עם מנוע טורבו ותא מטען עוד יותר גדול. וכמובן עם שלל אביזרי בטיחות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אסף,
אני חושב שבעקיפין אתה נוגע בנקודה נורא חשובה, שאנחנו קצת מתעלמים ממנה בדיון הזה - אפילו אם זה אותו החלק בדיוק (לא רק אותו יצרן), יש גורמים אחרים בהתקנה.
ב 607 יש מנוע חזק בהרבה מרוב המנועים של המכוניות שהוזכרו עם שבחים לגיר הזה.
אנחנו מתעלמים מפרטים כמו כמו מנגנון קרור ותנאי סביבה (מותקן קרוב ל....). המלצה על שימוש בשמן אחר (כי ליצרן רכב יש שמנים שלו? ).
ובכלל, אין לנו מושג מה ההשפעה של יצרן רכב שמזמין גיר מיצרן אחר, על "הגימור" של הגיר. האם אין פריטים שונים מספקים שונים בתוך הגיר?