תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל- כולל ידע רפואי (שבר בכף הרגל)
אמנם התנסיתי עם שברים ופלטינות (כרגע עם גבס על הרגל לחודש הקרוב עקב שבירת פיקת ברך) , אבל אני רוצה לתת לך טיפ מכיוון אחר:
בתי עם סכרת נעורים - חפרתי וחפרתי ברשת ומצאתי קבוצת הורים שמלמדת ברשת איך לבנות עבור ההורים מכשיר אלקטרוני למעקב מרחוק על הסוכר שלה. מזה שנתיים שאנחנו עם המכשיר-תוצרת-בית ואיכות הטיפול בה השתפרה מקצה לקצה, מרע-למצוין. עד כדי כך שהרופא שלה לקח את המקרה שלה להצגה בכנס, למרות שמדובר במכשיר "לא חוקי" .
תבדוק ברשת, לא רק בעברית, תתייעץ, ואל תקח את הדברים של אף רופא כתורה מסיני. יש מצבים שבהם חוכמת ההמונים עדיפה על דעה של רופא.
איחולי החלמה מהירה.
חנן, יש מכשירים כאלו לניטור רמת הסוכר מרחוק מן המוכן.
אכן, בתקופה האחרונה, לשמחתנו, החברות יצאו עם זה לשוק סוף סוף (דקסקום g4 share ודקסקום g5).
נכון ללפני חודש לפי מה שנאמר לי ע"י סוכנת של דקסקום, עדיין לא בסל הבריאות הישראלי. נקווה שיגיע במהרה.
אבל גם היום, קבוצת ההורים הנ"ל מקדימה את הרפואה הממוסדת בכמה שנים: יש כבר מאות עם "לבלב מלאכותי" תוצרת בית. הרפואה הממוסדת עוד לא שם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
בהחלט לקחתי את הנושא כפרויקט- כולל שימוש בוויטמינים.
חשוב לי לציין, אני לא מתייחס לחברי פורום מכובד זה (......) כרופאים מומחים שעצתם מסיני. ברור לי שחלק מקהילה מכובדת זו הם אנשים מפוקפקים שיתכן שאינם שייכים לחברה המודרנית. אבל עדיין- היחס הוא יותר כחברים לצרה, שמן הסתם שברו רגל או שתיים בתולדותיהם. אני לא מצפה למצוא מספר דומה של שבורי איברים בפורומים לעינייני מקרמה. וגם את רובכם אני מכיר. כשאתה יושב בבית (תרתי משמע יושב בבית) ומתחרפן מהאופציה שהרגל שלך לא תחזור לעצמה, תמיד טוב לשמוע מאנשים שפויים שהיא דווקא כן תחזור לעצמה ושצריך סבלנות וכו.
אני מנצל את ההזדמנות - לומר שוב תודה לכל מי שסייע ונתן כתף. נכון - לא כולם כאן רופאים אבל צדק מי שאמר שבצילום של אחרי שבועיים לא יראו שום התקדמות - ואין מה להתבאס. צדק מי שיעץ לקחת ויטמינים וצדק מי שאמר שהכי חשוב זה לא להשתגע. נכון לעכשיו ב8 במאי טפו טפו טפו הגבס ירד, ואז אני עובר לפיזיותרפיה