תגובה: שאלות לגבי באגי cfmoto ובכלל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avikkllk
כי בתקציב שלו זה רייזר 09 במרום cf 15
הביקורות שלהם טובות והאמינות נכון להיום מפגינה יחס טוב לעומת המחיר
אותי מעניין לדעת איך לעזאזל תירגמתשעעות מנוע לקמ???
למד אותי,עד כמה שאני יודע בלתי ניתן לדעת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מסתבר שלא קראת מה שרשמתי , אי אפשר לחשב שעות מנוע לקילומטר מדובר ב2 מדידות שונות לחלוטין , שהרכב עומד דלוק שעות מנוע נספרות והקילומטרז עומד.
ועכשיו אני אמשיך , מנסיון שלי הממוצע של נסיעה בשעה הוא כ15 ק"מ לשעת מנוע (מנסיון רב שנים), לפעמים יש קיצוניים שמגיעים ל25 ק"מ לשעת מנוע וכאלה שיעשו 10 ק"מ לשעת מנוע , אתה מוזמן לבדוק את זה להתקשר לרייזרים למכירה לשאול אותם את הקילומטרז ואת שעות המנוע, תראה שהממוצע תמיד מסתובב בין 10-25 והרוב סביב 15 , בנוסף אני אגיד לך שהממוצע לשנה היא 150 שעות מנוע כמובן שיש קיצוניים שמוכרים כלי בן 5 שנים עם 150 שעות מנוע או כאלו שמוכרים כלי בן שנה עם 500 שעות מנוע אבל הממוצע עומד על 150 +-
ואיך אני יודע , נסיון , מכירה וקניה של כלים ב10 שנים האחרונות , עזרה לחברים רבים בקניה ומכירה .
ועכשיו אליך , על איזה טרקטורון או SBS אתה רוכב\נוסע , יש לך נסיון עם הכלים האלו ? על סמך מה בדיוק אתה מייעץ לו לקנות CFMOTO ? רכבת על רייזר , עברת לCFMOTO מה בדיוק אתה מייעץ לו.
אני אישית בתחום יותר מ10 שנים , יש לי קבוצה של 20 כלים שאני מוביל לטיולים כל שבת שניה, מכיר את כל התחום הזה מהתחת , לא אייעץ לאף חבר שלי לקנות CFMOTO, גם לא לשונאים שלי .
ועכשיו אספר לך סיפור , גם אני חשבתי פעם שאני יודע הכל , וייעצתי לחבר לקנות טנדר של ניסאן במקום טנדר של טיוטה , כי בתקציב שלו הוא יכל לקנות טנדר חדש יותר ולא סתם חדש יותר אלא ב5 שנים לפחות ועשרות אלפי ק"מ פחות אם לא מאות , הוא הקשיב לי וקנה טנדר של ניסאן , את סיוט שהוא עבר עם הטנדר הזה הוא מזכיר לי כל שבוע , גם את הסיוט במכירה של הטנדר הזה עברתי איתו וההפסד המטורף כי אף אחד לא רצה לקנות אותו , אז יותר חדש לא אומר שאתה חף מתקלות וסיוטים זו לא הנוסחה היחידה, מזה למדתי מה שאני לא מבין לא מייעץ יותר.
את הנסיון שלי עם cf כתבתי כאן בעבר. כלי מבחן. חדש. עם נזילה מהדיפרנציאל הקדמי, רעשים מוזרים מהמתלים ושיא השיאים משאבת דלק מתחממת ומשביתה את הכלי כל 20 דקות נסיעה ביום השני של הטיול.
זה היה המקרה היחיד שבו רכב כלשהו סיים מבחן שטח בגרירה תחת ידי ולא בגללי....
(ומתוך הגינות המבחן נכתב אך נגנז ולא פורסם).
כשהוא נסע הוא נסע אחלה. באמת. רועש ומווברץ אבל נוח בסהכ. לא מהיר ולא מרגש אבל אחלה בתור צעצוע טיולים. ההבדל בתחושת האיכות מול רייזר או שאר הכלים המובילים היה מורגש (זה היה בתקופה בה נהגתי אחת לכמה שבועות שזה הרבה בשבילי, יחסית , בsbs שונים) - בתור כלי חדש שעולה חצי אפשר אולי לחיות עם זה. אני לא רוצה לחשוב איך נראה כלי בן כמה שנים שזו היתה נקודת ההתחלה שלו.
ומה שעופר כתב לגבי לתת עיצות בדברים שלא מבינים בהם - דברים חשובים.
אסף.
אז קחו אתה ועופר ,
היה לי rzr800 לפני 5 שנים,
וכיום יש לי cf800 שמגיע מהחברה בשבוע הבא,
אשמח גם לשתף,
נסעתי עליו לא מעט ובין לבין ייתן בעלים של שלושה טרקטורונים שונים לשאלתך עופר.
המשך יום נעים,
אגב המבחן נכתב על הדגם החלש יותר אסף
ולא ל ה800 לפי זכרוני
אתה צודק לחלוטין.
תתחדש ואל תשכח לשתף אותנו בחוויות.
כתבתי שcf חדש יש הגיון לרכוש במחיר של רייזר משומש ישן ושחוק. כך שלהבין איך משם הלאה בחיים האמיתיים במושב זה נראה - יעזור למתלבטים הבאים.
אסף.
ההשוואה צריכה להיות של CF800 חדש מול RZR800 במחיר דומה. זאת אומרת בן כמה שנים, שבע מעללים וקרבות.
רוב הכלים בקטגוריה נמצאים בידיים של נוער וערסוואתים (והכי גרועים זה אלה שגם וגם) והם לא רק אונסים את הכלי אלא גם מתעללים בגוויה.
לספור שעות מנוע וקילומטרים זה אחלה, אבל בכלים האלה כל שעה וכל קילומטר הם כמו נצח מבחינת ההתעללויות שהם עוברים - קפיצות וריחופים באוויר וכניסו תאלימות לחריצים ותעלות וחבטות והתהפכויות ומה לא. זה אומר משולשים עקומים ושילדות עקומות ומיושרות עם תיקונים וריתוכים ורעשים וקרקושים ובאופן כללי בלאי גדול ומהיר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avikkllk
אז קחו אתה ועופר ,
אשמח גם לשתף,
המשך יום נעים,
ולא ל ה800 לפי זכרוני
אז בעצם עדיין אין לך יהיה שבוע הבא , מאחל לך בהצלחה ובאמת נשמח לעדכון , עד עכשיו חוות הדעת לא היו משהו.
כמה באמת עולה ה800 חדש מהקופסה ?
חבר בוא..לא זילזלתי בניסיון שלך.
אל תזלזל בשלי,
זה הכל.
המשך יום טוב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avikkllk
אז קחו אתה ועופר ,
אשמח גם לשתף,
המשך יום נעים,
ולא ל ה800 לפי זכרוני
אבי, תוכל בבקשה לשתף מה הנסיון שלך עד כה עם הcfmoto800?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
הכותרת שלו הוא תמורה מעולה לכסף
מחיר זעום יחסית לכלי כזה
חלקים זולים ללא חשש לרכוש סיני כי היי..הוא סיני
הוא חזק בהרבה מאחיו הצעיר
מבחינת מהירות הוא מגיעלכ120 הקטן מגיע לכ85
הוא מגיע מאובזר יותר ועם כננת
תראה אם תשווה אותו לכלים ללא טורבו מהקטגוריה לדעתי הוא לא נופל מאף אחד מהם
אני אישיצ הייתי חולם לאחד בגיל 16 והגשמתי את זה רק בגיל 27
עבירות טובה חלקים זולים אמינו. נכון לעכשיו לא רעה כלל מעולה לילדים גן לקטנים
לטעמי לילד בן 16 הדגם עם המנוע הקטן יותר די ביותר
אני אישית חושב שזו בחירה לא רעה במחיר ששווה לכל כיס לאחד שמצד אחד רוצה להנות מהתחום אבל לא רוצה לקרוע את הכיס
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
מישהו יכול לקשר אותי לקבוצת הוואטסאפ של המכירות כלים cfmoto ?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk