4 דלתות ו2 סרנים, צמיג 31" ומבחינתי אפשר לזרוק את הרנגלר..
Printable View
4 דלתות ו2 סרנים, צמיג 31" ומבחינתי אפשר לזרוק את הרנגלר..
2 דלתות, פתוח (ארוך /קצר/ טנדר), יחסי העברה טובים יותר מהקיימים כיום לגלגל 29-31 וזהו.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
youtube הציע לי את זה עכשיו
https://youtu.be/1ry5A4zSxog
( כניראה האח הגדול פה מקשיב ממש חזק כי עד עכשיו לא התענייניתי בזה .. )
מקסים, מקסים, מקסים. זה לא ג'ימני, זה סמוראי שקם לתחייה.
הלוואי שהוא יתאים לתקינה ארופאית ויגיע לארץ. רכב חשוב מאד.
כבר נצפה נוסע בספרד ובפורטוגל (ללא הכרזה, כנראה חלק מהליך תקינה) ככה שמבחינת שיווק באירופה אפשר להיות רגוע.
הדגם הנל מחליף את הקודם, לא חושב שמשהו ישתנה אצל היבואן בארץ ככה שאין סיבה שלא יחליף את הדגם הנוכחי (שכבר חודשיים לא מיוצר יותר).
שאלת מיליון הדולר היא האם הפעם יהיה יבוא גם של גרסאות נוספות (יש שמועות על גרסה עם בסיס גלגלים ארוך, כנראה שתהיה גרסה פתוחה כמו הקודמים, וכו׳)
מעניין מה מידת הגלגלים.
אם להסתמך על כל התמונות שמודלפות (שחלקן פוטושופ ברמה מאוד חובבנית), המידות די דומות.
קובץ מצורף 120027קובץ מצורף 120028
עוד 2 תמונות חדשות.
ההכרזה ב6 ליולי לפי מה שאומרים
ההכרזה הרשמית אמורה להיות ביולי, ממצגת שיווק יפנית שדלפה הם שוב הולכים על הקונספט הדפוק של ארבע מושבים, יש גירסה גדולה יותר של ארבע דלתות שבטח לא תגיע לישראל.
כל עוד לא פתוח, זה פחית...
קראתי באיזה שרשור - מנוע 1.5, גלגלים 16"...
לא ברור אם זו גם הגרסה שתגיע לארץ.
כן זה הסיפור והתקנות כל כל מחמירות שהגרסה היפנית מגולחת מבחינת קשתות גלגלים ופגושים...הכל על המ״מ בשביל לעמוד בתקינה.
התקווה תבוא מהשוק ההודי, בכל זאת שוק ענק (מיליארד איש), עד היום נמכר שם הסמוראי עדיין, מכיון שהדרישה העיקרית שם היא לגודל שמכיל משפחה ...הגרסת סמוראי שלהם ארוכה ורחבה (אני לא בטוח אם בדומה לסמוראי ארוך של הארץ או לא בדיוק, בעין של נוסע זה היה נראה לי דומה)
רק מהסיבה הזו בכל 20 שנות חייו של הגימני הוא לא נמכר שם, הסמוראי עדיין נמכר כחדש.
יש שמועות עקשניות בבלוגים הודים שלדור הנוכחי תהיה סוף סוף גרסה ארוכה שתחליף את הסמוראי אצלהם. זה גם הגיוני כי הדור הבא צפוי להיות מיוצר בהודו לשווקים עם הגה ימני(בריטניה /אוסטרליה).
אם תתקיים גרסה ארוכה עם הגה שמאלי ותיובא ארצה, ימים יגידו.
פעם, המשאלות הללו היו רלוונטיות לשוק בישראל.
היום, לאן בדיוק ילכו הארוכים האלה? המחיר היום לגימני הוא מעל מאה אשח, אז ארוך יעלה 120? 130? ואז הוא נכנס לקטגוריה של xv ושל דאסטר, רכבים שהם הרבה יותר משפחתיים מגימני ארוך 2 דלתות.
יגיע 4 דלתות? עלית במחיר ל140-150, אבל היתרונות של השטח יצדיקו.
ריאלית, מדובר בכלי נישה וכך יהיה. מה גם שהיבואן הזה אף פעם לא הקשיב ואו הבין את הלקוחות שלו... לראיה הפסיד לא מעט בעשורים האחרונים...
אם יגיע דגם פתוח לעומת זאת, זו כבר תהיה פריצת דרך.
אני אתאר לך בשני מילים את הסיטואציה האישית שלי, ואני חושב שהיא מאפיינת לא מעט לקוחות של גימני (שעדיין מדובר בקבוצת נישה, סך הכל לא הרכב הכי נמכר של סוזוקי)
אני מטייל בגימני כבר 3 שנים, מוגבהה וממוגן וחוקי למהדרין , מסלולים עד בינוני + עם קצת זהירות בקלות ובכיף.
וכל זה בהוצאה שקטנה מרוב הפרייבטים (טויוטה אוריס באחריות של אבא שלי עולה לו יותר בטיפולים ותחזוקה שוטפת).
עם כמה שאני ואשתי נהנים מהרכב כזוג (ואפילו היה המלווה שלנו בחתונה) ברור לנו שעוד שנה שנתיים הוא יהיה קטן על המשפחה שתתרחב.
אין לי היום שום אופציה להחלפה, וגם אם החיסכון שלי יגיע ל100 אלף , אפילו לנדקרוזר בן 10 לא תכנס בזה, אולי פג׳רו , וגם אז הוצאות אחזקה משוגעות ולא בטוח שהוא טוב בשטח מהגימני שיש לי היום, אז כנראה גם ארד ברמת העבירות.
אז אם תהיה הזדמנות לרכוש רכב עם עבירות קרובה לגימני הנוכחי, קשוח, זול לאחזקה, עם אפשרות לנייד משפחה צעירה (מרווח רגליים מאחור, תא מטען בסיסי קיים), גם אם נצטרך גגון לטיולים ארוכים , אין לזה תחליף, לא ב120 ולא ב140.
וכן, יהיה לי שווה לקחת מימון על עוד 40 אלף, או אפילו לחכות ולקנות אחד ארוך בן שנתיים במחיר מעט פחות, כך שיוכל לנייד את המשפחה שלי עוד שנים רבות.
גימני זה רכב שקונים רווקים, סטודנטים, נדבקים בחיידק השטח בלי לסכן ממון רב ובלי הורים מהרצליה פיצוח, ואז הרוב מתחילים להקים משפחה ונתקעים בלי רכב לקנות כדי להמשיך לטייל כמו שהתרגלו עם כל המשפחה.
ואותי מקוממת העובדה שכבר פרסמו תמונה מבפנים.
לא יכלו לפנק בפריים קצת יותר רחב שנראה אם יש איזו ידית או כפתור שמעניינים אותנו?
יהיה כפתור/ים.
כבר היום יש כפתורים ואין ידית... למרבה הצער.
זה אשכרה רטרו. מחווה לסמוראי.
העיצוב מבחוץ ומבפנים, לוח המחוונים, הידית הקטנה... איזה יופי. פשוט יופי.
כל מה שצריך זה באמת שיהיו גם פתוח, ארוך וטנדר.
הפרסום באתר של סוזוקי, למקרה ולא היה קודם.
http://www.globalsuzuki.com/automobi...mny/index.html
קובץ מצורף 120040קובץ מצורף 120041
רק למקרה שמישהו לא פירסם כברקובץ מצורף 120039
השקה עולמית ב-5 ליולי.
נחזיק🤞
Sent from my iPhone using Tapatalk