תגובה: שוקל להחליף את הרכב הפרטי לג'יפון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
ויש לך חבר שנסע אתמול עם דאסטר רובוטי 2/4 ועבר בכמה מקומות שהוא לא האמין שהוא יעבור ..( פשוט לא היה אכפת לי להתקע קצת )
ברשותך אקצין לרגע:
בקיץ שעבר (או זה שלפניו) במסגרת טיול לילי, עליתי עם הקוואליר לתצפית על הר סדום, הגעתי בשלום למעלה וגם בחזרה בלי אף שריטה. זה אומר שאמליץ עליה (או אפילו אזכיר אותה בתור אפשרות) כרכב שטח למתחילים ???
אל תשווה את המסלולים שאתה עושה עם הדאסטר למה שנהג מתחיל יכול לעשות.
ואני יודע שגם אחרים עושים, ואני גם יודע שהאחרים משלמים הרבה בנזקים כי הם לא מנוסים ושקולים כמוך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
ברשותך אקצין לרגע:
בקיץ שעבר (או זה שלפניו) במסגרת טיול לילי, עליתי עם הקוואליר לתצפית על הר סדום, הגעתי בשלום למעלה וגם בחזרה בלי אף שריטה. זה אומר שאמליץ עליה (או אפילו אזכיר אותה בתור אפשרות) כרכב שטח למתחילים ???
אל תשווה את המסלולים שאתה עושה עם הדאסטר למה שנהג מתחיל יכול לעשות.
ואני יודע שגם אחרים עושים, ואני גם יודע שהאחרים משלמים הרבה בנזקים כי הם לא מנוסים ושקולים כמוך.
נדב ( ונדב ) .. אם הבחור יקנה ספואטג או דאסטר או האמר .. הוא ייסע באותה צורה .. הוא ילמד .. יתקע .. יחולץ ..
כמות רכבי ה"שטח" הנעה קדמית שנימכרת לאחרונה היא הזוייה .. והם נוסעים .. אני יכול למצוא לכם סירטון שבוא סנדרו סטפוואי נוסע את הנקרות מהמכתש עד כביש 90 .. הוא הגיע בלי פגע. ומשכו אותו קצת כמה מטר ..
אני לא ממליץ ולא לא ממליץ .. אבל ל 99 % מהשטח שרוב האנשים ששואלים לגבי כניסה לתחביב הזה ..
כל אוטו גבוה יהיה מתאים.
מאמין שנסיעה בחורף עם בוץ ושלוליות תצטרך קצת. יותר מרכב גבוה
Sent from my iPhone using Tapatalk
הכי כיף להקליד תגובה מושקעת, ואז לעבור לעברית...
לפותח השרשור.
כדאי שתכניס את הסובארו פורסטר למועמדים.
בתקציב תמצא אפילו מודל 2009 שמור.
המלצתי היא מודל 2008 שמור ומטופל. בעודף, מיגונים, צמיגים והגבהות - בסדר הזה.
לאחר מכן, לך לעשות קורס נהיגת שטח אצל ברלי.
תצטרף לאחד המועדונים המאוד פעילים של טיולי שטח בסובארו (יש שניים גדולים ואחד נוסף של היבואן).
בסוף יהיה לך רכב שמתאים מאוד למה שאתה רוצה וגם לא יודע עדיין שאתה רוצה.