תלוי כמה סבלנות ומע"צ..
אני הייתי יוצא מתוך הנחה שזה מסלול מאוד מתוייר ולכן עברו שם הרבה רכבים (כולל XV ודומיהם שלא שאלו כאן מה המצב). לכן יש שם הרבה בניה כהכנה לרכבים יותר רכים.
שוב, בעדינות, בסבלנות, עם מע"צ ובלי אגו.
Printable View
תלוי כמה סבלנות ומע"צ..
אני הייתי יוצא מתוך הנחה שזה מסלול מאוד מתוייר ולכן עברו שם הרבה רכבים (כולל XV ודומיהם שלא שאלו כאן מה המצב). לכן יש שם הרבה בניה כהכנה לרכבים יותר רכים.
שוב, בעדינות, בסבלנות, עם מע"צ ובלי אגו.
הינו לפני חודש וחצי. הגשמים הרגו את המסלול.
חשוב לציין שאנחנו הינו בגשם- אבל עדיין חלקים מהמסלול קרסו ודרשו הרבה עבודת חפירה ורצועות וגם במצב היבש יהיה שם לא קליל לסובארו. הרכב היחיד שלא היה נעול ובנוי לאקשן היה WK2 מוגבה- והוא חזר עם נזקים לפלסטיקה ומכאניקה. כפי שהמסלול כעת, בפירוש לא היתי נכנס עם XV
https://www.youtube.com/watch?v=flpLm6WrOLY
למיטב זכרוני הקטע של מערת הקמח סגור הרבה שנים. אני מתכוון ליציאה מנווה זוהר-סיום במישור עמיעז. כוס אומו, מסלול שעשיתי בעבר בשלוש שעות, כולל את המעלה עם השפ"ץ ההצלבות וכל החגיגה- לקח לנו יום שלם כולל כניסה ללילה. אני בטח שעכשיו המסלול הרבה יותר יבש-אבל עדיין לא היתי ממהר להיכנס לשם עם סובארו
אני מתפלא עלייך תומר שעם כזאת אזהרת שטפונות עדיין נכנסת למסלול.. (לפחות תוריד את האזהרה מהסרטון).
כל הסרטון הזה צריך לרדת.
יש שם המון נהיגה פרועה. עם רכבים שכפי הנראה לא מצאימים לשטח ( הזה ).
לתת פול בגז בעליה בוצית עם תהום בצד .. נפלא להתהפכויות החלקות ופינוי מוסק.
הפחד הוא שמישהו מתחיל עם ג׳יפ יחשוב בטעות שככה צריך לנהןג בשטח ומשם הדרך לאסון היא מאד קצרה
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה לא בשביל xv, חבל על הרכב.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ותומר, אני מציע שתודה גם ברצח ארלוזורוב. חלאס עם המשחקים.
תומר, עשית לי חשק.
נראה טיול שתזכרו
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
קובץ מצורף 133264
כולנו ילדים גדולים ואף אחד לא מכריח אף אחד לעשות כלום.