ויש כאלו שהתנסות כושלת עם רכב רך תייאש אותם ....
ואגב, יש גם suv קטנים וזולים יותר ...
Printable View
ויש כאלו שהתנסות כושלת עם רכב רך תייאש אותם ....
ואגב, יש גם suv קטנים וזולים יותר ...
הבעיה בשאלה כזאת היא שאדם פותח שרשור התייעצות [B] בגלל [B] שהם לא יודעים מה מתאים להם. שאלה לגבי סוג הטיולים או האם הם מעדיפים להשקיע יותר כסף במטרה להתקדם/לחילופין מעדיפים להתחיל בקטן עם אופציה להחליף רכב במקרה וידבקו בחיידק, תהיה יותר מתאימה.
אני למשל אעדיף לקנות רכב אחד גם אם הוא אוברקיל כי התעסקות עם קניה ומכירה (אפילו של משפחתומטית חדשה) עושה אותי חולה. יש לי חברים לעומת זאת שאין להם בעיה להחליף רכב כל חצי שנה....
מצד שלישי,
עודף שאלות יהפכו את השאלון למסורבל, ולעתים יסגרו אופציות כי בנאדם השיב על שאלה בלי שהוא לגמרי סגור עליה.
ניסיתי לעבור על השאלות המקוריות ועל מרבית ההערות שעלו כאן כדי לנסח שאלות מתוקן. שיניתי קצת את הסדר המקורי והגעתי לשאלון שייתכן שהוא ארוך ומסורבל מדי ואולי יהיה גם קשה למצטרפים חדשים לעולם השטח לענות על כולו, אבל ככל שיינתן יותר מידע זה עשוי לעזור.
הנה הטיוטה הראשונה - אשמח להערות:
1. תקציב - צריך להביא בחשבון שההוצאות על רכב שטח גבוהות בד"כ משמעותית מהוצאות על רכב פרטי
א. כמה אתם רוצים להשקיע?2. גודל / קיבולת הרכב - כמה אנשים הוא צריך להכיל בטיולים? זוג או בודד? משפחה של חמש נפשות? האם לעיתים תרצו לעשות טיול של מספר ימים עם לינת שטח?
ב. האם התקציב שציינת כולל מבחינתך את עלויות התיקונים, השיפורים והתחזוקה (לפחות של ששת החודשים הראשונים) או שמדובר במחיר הרכישה בלבד ויהיה מימון נפרד לעלויות התחזוקה?
ג. האם אתה מסוגל להתמודד עם הוצאה חד פעמית גדולה יחסית (למשל 5,000-10,000 ש"ח) לתיקון הרכב אחת לכמה שנים?
3. נסועה שנתית ותחזוקה:
א. כמה קילומטרים הרכב יעשה בשנה?
ב. הרכב הוא יום יומי או מדובר ברכב פנאי לסופי שבוע (האם תוכלו לעיתים להשלים עם כמה ימים שבהם הרכב מושבת לצרכי טיפול ולא יכול לשמש לנהיגה)?
ג. האם כל התחזוקה תתבצע במוסכים / בעלי מקצוע או שיש ידע טכני / רצון / כוונה לביצוע תחזוקה עצמית (לפחות חלקית)?
4. אופי הטיולים המתאים לכם:
א. האם מתכננים לנסוע רק בשבילי עפר ודרכי כורכר כבושות, האם רק טיולים רגועים בחיק הטבע, האם טיולים שלעיתים ידרשו מעבר מעלה קשה / מדרגת סלע וכו'?
ב. אם טיילתם ברכבי שטח בעבר או שיש קבוצה המטיילת עם רכבי שטח שאתם חושבים להצטרף אליה מדי פעם לטיול - מהם רכבי השטח של אנשי הקבוצה?
ג. מהם המקומות המאתגרים ביותר שבהם עברתם / תרצו לעבור או שטיול שתרצו להשתתף בו עבר? (גם אם רק ראיתם תמונות של טיול שטח שעניין אתכם ויודעים לציין את שם המקום או המסלול).
5. העדפות ותנאי סף - האם יש תנאי סף? גיר אוטומטי/ידני, מנוע דיזל/בנזין, גיל הרכב, טנדר וכו'?
נראה טוב. צריך רק רצון מצד המתייעץ לענות על הכל.
נראה סבבה.
מי שלא מוכן להשקיע כמה דקות למילוי השאלון זאת בעיה שלו.
ובמילא ארזגור יפנה אותו לשם אחרי הפוסט הלא מושקע הראשוני.... (-;
:rolleyes:
ארז כל הכבוד.
ארז, סחטיין על ההשקעה.
לדעתי זה ארוך ומתיש מדי, ומצד שני השאלות והתשובות חשובות כדי לייעץ כהלכה.
השאלות עצמן, עוד בטרם נענו, חשובות לשואל. אולי יהיה נכון יותר לנסח הודעת הסבר שמציגה את השיקולים הבסיסיים בצורה ברורה, ואז אפשר יהיה לנסח שאלון קצר וממוקד יותר.
לדוגמא: לכלול בפתיח פסקת הסבר על עלויות של רכב שטח, ובפרק השאלון לכלול:
1. נסועה שנתית משוערת:
א. כוללת
ב. מתוכה טיולים
2. תקציב:
א. תקציב קנייה
ב. תקציב יישור קו ושיפורים
ג. תקציב שנתי (אגרות/ביטוחים, דלק, תחזוקה/תיקונים)
לתחושתי, מבנה כזה יקל על השואל לספק את המידה הדרוש ...
(אני לא ליד מחשב, אז סליחה אם ההודעה לא מוצגת ערוכה כהלכה...)
כל הכבוד על ההשקעה ארז.
בסעיף לגבי הוצאה גדולה חד פעמית כדאי לדעתי לשאול באופן פתוח - עם איזו הוצאה חד פעמית ובלתי צפויה, גם אם אחת לכמה שנים, תהיה מוכן/מסוגל להתמודד?
הייתי גם שואל אם יש רכבים שהפונה כבר ננעל עליהם ולחלופין האם יש רכבים שנפסלים על הסף, גם אם בגלל סיבות לא רציונאליות (לא נוגע בג׳פ"ס, זה היה הרכב של המ"פ המניאק שלי!)?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
צריך לזכור שזה לא אלגוריתם שמכניסים אליו מלא נתונים ובסוף הוא פולט "ג׳ימני", יש כאן הרבה עניין של דעה וניסיון אישי, גם של העונים אבל גם של הפונים.
סחתיין ארז!
הייתי מוסיף שאלה על איזור מגורים - יש הבדל בשיקולים של מי שגר בפריפריה המאוד רחוקה לבין מי שגר באיזור נגיש למוסכים רלוונטיים.
תודה על התגובות וההערות הטובות.
אני רוצה להימנע ממצב שבו אנחנו גורמים לרתיעה של המתעניין על ידי כך שאנו מצפים ממנו לענות על שאלון ארוך ואולי מעייף, במיוחד שהוא עלול להבין שאין לו תשובה לחלק מהשאלות (ואולי הוא גם לא מצליח להבין עד הסוף מדוע אנחנו מצפים שהוא יענה על שאלה זו או אחרת).
השאלון צריך להיות בסיס, מקור לנתונים בסיסיים שמהם אפשר יהיה לקבל כיוון וכנראה לשאול עוד שאלה או שניים כדי לסייע למתלבט.
אני בשלב זה מכניס את השאלות הנוספות שהעלתם לתוך השאלון הארוך, אבל כנראה יהיה זה נכון לבצע מעבר נוסף ולתמצת אותו למספר שאלות בסיסיות ולהשאיר מספר שאלות להמשך תהליך ההתלבטות. נראה ...
1. תקציב - צריך להביא בחשבון שההוצאות על רכב שטח גבוהות בד"כ משמעותית מהוצאות על רכב פרטי
א. כמה אתם רוצים להשקיע?2. גודל / קיבולת הרכב - כמה אנשים הוא צריך להכיל בטיולים? זוג או בודד? משפחה של חמש נפשות? האם לעיתים תרצו לעשות טיול של מספר ימים עם לינת שטח?
ב. האם התקציב שציינת כולל מבחינתך את עלויות התיקונים, השיפורים והתחזוקה (לפחות של ששת החודשים הראשונים) או שמדובר במחיר הרכישה בלבד ויהיה מימון נפרד לעלויות התחזוקה?
ג. האם אתה מסוגל להתמודד עם הוצאה חד פעמית גדולה יחסית (למשל 5,000-10,000 ש"ח) לתיקון הרכב אחת לכמה שנים?
3. נסועה שנתית ותחזוקה:
א. כמה קילומטרים הרכב יעשה בשנה? כמה ק"מ להערכתך יהיו לצרכי טיול (כולל את הטיול בשטח עצמו ואת הנסיעה הלוך וחזור) וכמה נסיעה שוטפת שאינה קשורה לטיול?
ב. הרכב הוא יום יומי או מדובר ברכב פנאי לסופי שבוע (האם תוכלו לעיתים להשלים עם כמה ימים שבהם הרכב מושבת לצרכי טיפול ולא יכול לשמש לנהיגה)?
ג. האם כל התחזוקה תתבצע במוסכים / בעלי מקצוע או שיש ידע טכני / רצון / כוונה לביצוע תחזוקה עצמית (לפחות חלקית)?
ד. האם מקום המגורים הוא באזור מרכזי עם מוסכים ואנשי מקצוע זמינים במרחק נסיעה סביר או בפריפריה הרחוקה מאזני מקצוע / מוסכים?
4. אופי הטיולים המתאים לכם:
א. האם מתכננים לנסוע רק בשבילי עפר ודרכי כורכר כבושות, האם רק טיולים רגועים בחיק הטבע, האם טיולים שלעיתים ידרשו מעבר מעלה קשה / מדרגת סלע וכו'?
ב. אם טיילתם ברכבי שטח בעבר או שיש קבוצה המטיילת עם רכבי שטח שאתם חושבים להצטרף אליה מדי פעם לטיול - מהם רכבי השטח של אנשי הקבוצה?
ג. מהם המקומות המאתגרים ביותר שבהם עברתם / תרצו לעבור או שטיול שתרצו להשתתף בו עבר? (גם אם רק ראיתם תמונות של טיול שטח שעניין אתכם ויודעים לציין את שם המקום או המסלול).
5. העדפות ותנאי סף - האם יש תנאי סף? גיר אוטומטי/ידני, מנוע דיזל/בנזין, גיל הרכב, טנדר וכו'?
6. האם עד כה "ננעלת" על סוגי רכב מסויימים או שיש "וטו" על סוגי רכב מסויימים?
מעולה, תודה.
ארז,
כל הכבוד על ההשקעה ! אבל (תמיד יש אבל ...),
זה נראה כמו תרשים או שורת פקודה IF X THEN Y שאז עולה השאלה, האם יש נקודות יציאה ? כגון ,
חבוב , רכב שטח לא בשבילך! תשאר עם פרייבט ....
אני בטוח שעוד מאמץ קטן ואתה יכול לכתוב אפלקציה שבסוף תתן את הדגם המתאים לשואל עם אחת מהתוצאות עבור רכב שטח משומש :
צ'ירוקי = בועז
ויטארה עד 98 = נדב
סופה = דרור
פורסטר = שלמה
דאסטר = גיא
טרופר בנזין = רענן
ולרכב שטח חדש, איזה מבחר יש בכלל בהנחה ש 90% מהשואלים רוצים שתי דוושות ?
לדעתי אם מורידים את הגיר הרובוטי שהוא דרעק בכביש ובשטח קטסורופה, גם הרציף לא להיט בשטח , נשאר :
לקשוחים , רנגלר (אבל הם לא נמצאים בפורום מתחילים)
לרוצים SUV גדול , לנדקרוזר ופאג'רו
בקטנים, ג'ימני
ומי שהחזיק עד פה ,
אפליקציה כזאת (אפשרית לדעתי לישום) תהרוס את כל הכיף של אותם שרשורים לקיץ עם אותם טיעונים וטוענים,
המלצות קבועות עפ"י הרכב הפיבוריט של כותב ההודעה.
רענן
הי רענן,
כבר היה שווה כל השרשור הזה אם הצלחתי להרוויח גיחה שלך לכאן ...
ורגע ברצינות - לדעתי יש הרבה נקודות יציאה של "אתה כנראה עדיין לא בשל לרכב שטח, תישאר עם הפרייבט", להפך - אני חושש שמהר מאד הייתי למסקנה כזו בעצמי בפעם הראשונה שחיפשתי "ג'יפ" אם הייתי נתקל בשאלון שגורם לי להפנים טוב יותר את המשמעויות של הפנטזיה....
מצד שני - אנחנו נתקלים כאן בהרבה מתלבטים ומחפשים את ההזדמנות להתחיל לטייל בשטח, הרבה פעמים הם לא באמת יודעים כיצד להתחיל משתוקקים להתייעץ ולקבל סיוע והתשובות שהם נותנים לשאלות הקיימות לא תמיד עוזרות, לדוגמא תשובה מאד נפוצה "רוצים לטייל בשטח, אבל לא שטח-שטח"...
ברור לי שבד"כ נמשיך לראות תשובות חלקיות, קצת מבולבלות ואולי לא ממוקדות אבל אני מקווה שיהיה עוד קצת מידע שיוכל לסייע לוותיקים יותר לכוון את המצטרפים החדשים.
וכן, אתה צודק - באופן טבעי יש (גם) כאן לא מעט אנשים שאוהבים את הבחירה שהם עשו ושמחים להמליץ עליה כאשר יש הזדמנות. זה כך בכל תחום ובכל נושא...
ארז אחלה, דיון מעניין...........
אבל נעלבתי...................
אפילו פעם אחת לא הציעו/דיברו על לנדרובר
:p:p:p:p:p ;););););)
מנחם
אולי כי אין שום צירוף של תשובות לשאלות שיוביל ללנדרובר ☺
מי ששרוט מראש ורוצה לנדרובר, ממילא לא יתייעץ בפורום המתחילים ...