כשאמרתי "תוסף דבש" התכוונתי לתוצאות הסופיות.
תגידו זאת לא החברה שמנסה בכוח לפרסם את עצמה כל פעם מחדש ב CF?
Printable View
כשאמרתי "תוסף דבש" התכוונתי לתוצאות הסופיות.
תגידו זאת לא החברה שמנסה בכוח לפרסם את עצמה כל פעם מחדש ב CF?
מה שנכון נכון... אבל היה צי משאיות נוסע עם נתוני בדיקות מרשימים מאחוריו...
סתם מעניין אותי לדעת....
אם הציפוי כל יכול של XADO היה כזה נהדר איך הוא יורד אחרי 60K-100K מיילים?
אני מזכיר שהחברה ( בצדק ) טוענת לחוזק מאוד גבוה ופי כמה ממתכת.
לאן כל הציפוי קסמים הלך?
רגע הוא כל כך חזק אז הוא יכול רק לרדת ע"י חיכוך ממושך לא?
אבל רגע אם הוא יורד ע"י חיכוך אחרי זה אין סיכוי שהוא מתפזר ונעלם, הרי הוא כל כך חזק!
אז מה קורה לא בעצם?
אולי הוא ממשיך במערכת והורס כל מיני דברים בדרך....
לא אין סיכוי זה הרי קסם לא?
הצהרת החברה היא 100,000 ק"מ והחומר נישחק עם וכמו המתכת שמסביבו והולך בדיוק לאן שהיא הולכת, אל תחתית אגן השמן, אל פילטר השמן והחוצה בהחלפת שמנים ופילטרים.
החלקיקים אפסיים בגודלם כמו החלקיקים הקטנים ביותר שנוצרים משחיקת המתכת הטיבעית (במצב תקין) של המנוע ו/או שאר המיכלולים. חלקיקים אלה אינם מסוגלים לגרום לכלום.
וכן, הם קטנים יותר מחלקיקים מיובשים של מוליקוט או כל חומר מבוסס MOS2 אחר.
אותי מדהים איך כל פעם שנפתח דיון על שמנים או על תוספים הוא תופס תאוצה כמו מעבורת חלל. גם כשהשאלה המקורית היא כל כך טריביאלית - בשם אלוהים, לסרן של סיקס שימו גם דבש יד מרדכי אורגינל זה כנראה מספיק טוב... איזה תוספים ואיזה בטיח, איזה תקן ואיזה נעליים... :lol:
--------------------------------------------
מה כל מרתק בנושא הזה, אני פשוט לא מצליח להבין?
אני הבנאדם היחיד שמחליף שמנים כשצריך וזהו, ולא חושב על שמנים בכלל בין החלפה להחלפה (וגם בהחלפות, כל המאמץ המוחי שלי מרוכז באיך להתלכלך קצת פחות הפעם)? אני יוצא דופן? אני דפוק? אני מתעלל במנועים/גירים/סרנים שלי? תגידו לי שאני לא לבד!
:confused:
אתה לא היחיד!!!ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
גם אני לא מצליח להבין למה כל כך חשוב לבזבז אנרגיה (מחשבתית) על תוספי שמן לרכבים סטנדרטיים ותקינים. נהגתי, נסעתי, היו בבעלותי, מספר רב וסוגים שונים של רכבים (כולל רכבי עבודה), אני לא זוכר שהוספתי תוספים שונים ומשונים...
אולי זה בגלל שהברזתי משיעורי כימיה בתיכון?
...My Two Cents
אביגדור
אם הוא נשחק בקצב כזה זה אומר שהוא נשחק הרבה יותר מהר מהמתכת הרגילה = כמות גדולה פי כמה של שבבים בשמן.
מי שיודע שהגיר/מנוע/טרנספר זה עניין של ימים מספר יכול להשתמש בזה וזה אולי יעזור לו למשוך כמה זמן.
אבל רק במצב של הרס טוטאלי.
אין על מה להתווכח,רק צריך לדאוג שזה לא יגיע למנועים בלויים מעט שבעליהם רוצים טיפה יותר קומפרסיה.
נמרוד סתם משעמם לנו,
ריפוי בעיסוק יכול לעזור קמעה....אולי....
בכיף, תמשיכו, מצד אחד אני מתלונן מצד שני קורא - זאת אומרת שזה בכל זאת מעניין :-P
(ההיבטים הסוציולגיים מעניינים בכל אופן ;) )
שימשיכו... אבל שכבר יאמרו משהו מעניין, למען השם.
כתבנו בהתחלה, ואני כותב שוב- שמן 80W90, רגיל, בלי שום תוספים- זה מה שצריך לסרנים. ואם בחורף הילוך שני לא נכנס טוב- אפשר לערבב קצת דקסרון בתוך ה80W90.
לא צריך שום תוסף.
זה היה בשביל מי שייכנס לדיון הזה וישאל את השאלה המקורית שנשאלה
(הי, זה מזכיר לכם משהו? שמן מנוע להיילקס, אולי? )
לגבי הסאגה שמתפתחת במקביל... עושה רושם ששניכם מנסים להרשים אחד את השני בידע העמוק שלכם בנושאי שמנים ותוספים. זה נהדר, אבל שניכם בעיקר טוחנם מים ומנסים לראות מי יותש ראשון. בינתיים הצלחתם להתיש את רובנו, ונשארתם רק שניכם במערכה. סחתיין על הסיבולת. יש לי הרגשה שגם בדיון הזה לא נגיע להכרעה- מי אמר את המילה האחרונה- מוגי או KD2...
אבל תמשיכו... אם זה הריפוי בעיסוק שלכם- אני לא מפריע...
אסף.
נמרוד אתה לא לגמרי לבד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
התוסף שהייתי שמח להוסיף לשמנים הללו זה בישום קל.
אומנם אני שונא בושם אבל הסירחון של שמן 90 משומש זו חוויה מיותרת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אסף ... העלת נקודה מעניינת בנוגע להילוך שני , חשבתי שרק אצלי קיימת בעיית "הפינוקי" של ההילוך השני - כשקר לו הוא לא משתלב בקלות ... עתה משיש "תרופה" הוא יקבל אותה בימי החורף הקרים. בכל מקרה השרשור הזה מעניין למרות שלא העלתי בדעתי שיתגלגל למחוזות כה רחוקים.
דבר נוסף, תמיד סברתי שמשרד התחבורע מפקח על איכות השמנים, אך לאור האמור לעיל, דומני כי תמים הנני ...
מיקי
אכן תמים אתה...ציטוט:
נכתב במקור על ידי yogibear
לפחות יש לנו יתרון אחד בקריאת הדיונים כאן, לא משנה מה הדיעה של כל אחד מאיתנו כולנו משתמשים בשמן טוב יחסית ומבינים את משמעות העיניין.
שאר ישראל, בגלל שהם תמימים ומאמינים שיש פיקוח ברובם משתמשים בשמנים שלא הייתי שוטף איתם מכלולים...
וכל זה כלל לא קשור לנו לדיון ב- 80W90 כי זה שמן זול לייצור ככה שאין מה לזייף בו, יש טובים יותר או גרועים יותר כמובן אבל בניגוד לשימני מנוע, קשה מאוד יהיה למצוא שמן 80W90 חרא של ממש.
הבעיה היא שבגלל שזה שמן זול, קשה למצוא שמנים כאלה ממש איכותיים ולכן אנשים משוגעים כמוני מעדיפים במקרה של שמן פשוט להוסיף תוסף פשוט כמו מוליקוט או BG MGC (לא קסאדו) שכל מטרתו היא לשפר מעט את יכולת הפחתת החיכוך של השמן בעיקר במצבי קצה כמו חדירת מים או חוסר שמן.
אם מישהו הבין לרגע מהשירשור כאן שאני ממליץ על תוסף כמו קסאדו למיכלול בריא לחלוטין אז הרי אני מדגיש שלא; אני ממליץ עליו לגיר רועש/שורק ולמנועים "לא דופקים" שמעשנים או צורכי שמן.
אם שמן 80-90 כלכך זול לייצור, אז למה הוא עולה כלכך הרבה?
הייתי היום בסונול ואמרתי מוליקיוט.
המתדלק חשב שאני מנסה ליצור איתו קשרי אחווה ברומנית...
" לא יודע על מה אתה מדבר ! "
טוב בכל זאת לא ציפיתי ליותר מידי מתחנת דלק בשדרות.
זה כבר קרה לי בכמה תחנות.
הם מתדלקים את המוצבים בדרום פעם בחצי שנה ואני בא בימים גרועים או שפשוט אין כרגע?
EP????
או בכלל תוספים יקרים בסך הכל השמן אמור להחזיק הרבה זמן.
יש לו תנאים טובים יחסית לשמן מנוע אבל עדיין הוא צריך להחזיק משהו כמו 3 ויותר שנים.
וואלה, לא יודע מה הסיפור בשדרות עם מוליקוט, גם בחיפה לא יצא לי לקנות לאחרונה, אני באמת אבדוק אם יש שינוי בתפוצה או במחיר בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי...
היום הזה יזכר בדפי ההיסטורי כיום שבו Moogi ו-KD2 הגיעו להבנות ביניהם.
(ומי אמר שאין לנו סיכוי לשלום עולמי)
עירא
אכן עירא, אם שניהם מסכימים, אז אין ספק, ואפשר להכריז על עובדה מוחלטת:
אין מוליקוט בשדרות.