תגובה: ניתן להעביר בעלות לרכב שלא עשה טסט שנה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
אם כולם, כולל הטופס מדברים על אפשרות העברת בעלות ללא טסט, ואין שום התייחסות לעניין האגרות, משמע - אין חשיבות לעניין תשלום האגרות כאשר העברת הבעלות מתבצעת ללא טסט ותוך חתימה על הטופס.
ואם במשרד הרישוי מישהו יגיד לכם אחרת - נא להתעקש!!!!!
שמיל, לא ברורה לי הסקת המסקנות הזו. אם כבר, אני הייתי מסיק את ההיפך, מאחר וכולם פה בשרשור ציינו במפורש שהאגרות שולמו ובעיקר לאור האמירה (שנאמרה לי אישית) במשרד הרישוי ש- "האגרות שולמו אז אפשר להעביר בעלות גם בלי טסט"
אבל גם זו היתה אמירת אגב, לא הייתי מתבסס עליה אלא בודק בצורה מסודרת...
לאור חוסר הבהירות שלך, וכיוון שהטופס שלך היה רק חיזוק למה שאני אומר כבר הרבה שנים ללא הכרת הטופס, תאלץ להסתפק באותה ידיעה שלי שאין צורך בתשלום אגרות, ואם צריך - תתעקש.
ומי שלא רוצה, מוזמן לוותר ולחשוב שאי אפשר להעביר בעלות ברכב לא טסט וללא אגרות משולמות.
גם אני לא מבין את הביקורת על הספק הלא קטן שעולה אצלי ולא רק אצלי בעניין.
מאחר והוזכרה כאן נכנסתי לתקנה 283:
רשות הרישוי תאשר רישום שינוי בעלות ברכב לאחר שהוכח, להנחת דעתה, כי שולמו כל האגרות והמסים החלים עליו, לפי הענין, כי הוסרה הגבלה לפי תקנה 277(4), כי הוסר מהרכב משכון או עיקול ולא קיימת הגבלה אחרת לרישום השינוי.
זה לא ממש מעודד. לפחות אותי.
אם מישהו כאן הצליח להעביר בעלות על רכב שחייב אגרות רישוי מבלי לשלמן (וברור מאליו שרכב שלא שילם אגרת רישוי הוא גם ללא טסט בתוקף), אשמח לשמוע.
חג שמח לכולם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shais01
אם מישהו כאן הצליח להעביר בעלות על רכב שחייב אגרות רישוי מבלי לשלמן (וברור מאליו שרכב שלא שילם אגרת רישוי הוא גם ללא טסט בתוקף), אשמח לשמוע.
חג שמח לכולם.
כנראה באמת לא קראת. ראה למשלתגובה 9, 10, 11 (והפסקתי שם) - חברי הפורום שעשו זאת ומעידים על כך.
ארז, אתה מבלבל. הם כתבו שהעבירו בעלות בלי טסט, הם לא כתבו שהעבירו בעלות בלי אגרות משולמות. לא אותו הדבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
לאור חוסר הבהירות שלך, וכיוון שהטופס שלך היה רק חיזוק למה שאני אומר כבר הרבה שנים ללא הכרת הטופס, תאלץ להסתפק באותה ידיעה שלי שאין צורך בתשלום אגרות, ואם צריך - תתעקש.
אני לא חולק על הידיעה שלך, ייתכן שאתה צודק, מהיכרותי איתך אפילו סביר מאוד שאתה צודק, אין לי מושג כי מעולם לא נדרשתי לסוגייה.
אני כן חולק על הקביעה שלך שהתשובה לשאלת העברת בעלות בלי תשלום אגרות כבר ניתנה בשרשור עוד לפני שהיא נשאלה כאן. זה לא נכתב מפורשות וגם הליך הסקת המסקנות שניסית להציג הוא קצת... איך נאמר... מוזר.
מאחר ואני לא מחזיק מעצמי דביל אני מתחיל להתייאש.
רכב שחייב א ג ר ו ת, לא שולמה אגרת רישוי, חייבים כסף למשרד האוצר.
צריך לנסח את זה בעוד צורה?
אף אחד לא התייחס לזה.
כולם, כ ו ל ם התייחסו לרכב ללא טסט.
זה לא אותו הדבר.
אשמח שמישהו יצטט תגובה אחת(!) כאן שמתייחסת לרכב שחייב אגרות.
והרבה יותר טוב, שמישהו יכתוב כאן שהצליח להעביר בעלות לרכב שחייב אגרות מבלי לשלמן ואז כל השרשור הזה יוכל לגווע ואני אוכל ליסוע בשקט לקנות את הגרוטאה שאני מפנטז עליה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shais01
אף אחד לא התייחס לזה.
זה לא אותו הדבר.
והרבה יותר טוב, שמישהו יכתוב כאן שהצליח להעביר בעלות לרכב שחייב אגרות מבלי לשלמן ואז כל השרשור הזה יוכל לגווע ואני אוכל ליסוע בשקט לקנות את הגרוטאה שאני מפנטז עליה.
שלחתי לך ה"פ, מקווה שזה מיישר את ההדורים...
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shais01
אף אחד לא התייחס לזה.
זה לא אותו הדבר.
אני ניסיתי להעביר בעלות לרכב בסניף דואר שהאגרה האחרונה שלו לא שולמה, לא עבר יותר מחודש, סורבתי, רק לאחר שהאגרה שולמה הסכימו להעביר בעלות(כמובן שעדיין הוא היה ללא טסט),
מקווה שזה עוזר.
"והרבה יותר טוב, שמישהו יכתוב כאן שהצליח להעביר בעלות לרכב שחייב אגרות מבלי לשלמן ואז כל השרשור הזה יוכל לגווע ואני אוכל ליסוע בשקט לקנות את הגרוטאה שאני מפנטז עליה."
שי. התחביב שלנו כרוך גם בעבודה , חלקה מהנה חלקה פחות . לא בונים רכב דרך האתר ולא קונים או מוכרים רכב בעייתי דרך האתר. כמו שכתבתי לך , הדפס את הטופס שהעלו , גש למ'ר ולסגור ענין שם. שום דבר שיכתבו כאן לא יהיה תחליף לרשויות החוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
אני ניסיתי להעביר בעלות לרכב בסניף דואר שהאגרה האחרונה שלו לא שולמה, לא עבר יותר מחודש, סורבתי, רק לאחר שהאגרה שולמה הסכימו להעביר בעלות(כמובן שעדיין הוא היה ללא טסט),
מקווה שזה עוזר.
תודה רבה,
בוודאי שעוזר לבנות תמונה.
(אבא של) יונתןמצפה טוען שיצאה הנחייה חדשה שלא מאפשרת העברת בעלות על רכב ללא טסט, משהו טרי-טרי.
מישהו שמע משהו כזה ?
למישהו נוח להכנס לסניף של משרד הרישוי לשאול אותם ?
לא חייב סניף של משרד רישוי, עדיף סניף דואר, זה יותר "פשוט".
כמו שכתבתי בתגובה הקודמת שלי, כשהאגרות שולמו בוצעה העברת בעלות, זה היה לפני 8 חודשים בערך.
לפני כחודש ניגשתי למשרד הרישוי עם הטופס לביצוע העברת בעלות ללא טסט.
לא הסכימו לבצע. ע"פ מנהלת הסניף זוהי הנחייה חדשה.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk