תגובה: מה עושים כשנגמרים המסלולים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אחרי 30 שנה בתחביב, והיום גם עבודה בזה, יש מקומות שלפעמים אני מכריז ש"נמאסו", אבל אני עדיין פוקד אותם לפחות פעם-פעמיים בחודש ועדיין נהנה ממה שאתה מתאר, כי אין כמו המדבר.
אבל גם הצפון מאתגר. לניווט, להתמצאות, יש כל כך הרבה פינות חמד קטנות שאני עדיין לא מכיר וגם אתה לא. זה אף פעם לא באמת נמאס. כל עוד יש תקציב לדלק...
אולי תתחיל לצאת לסשנים של התבודדות והתחברות לעצמך ולמדבר?... מקומות שאתה אוהב. פעם בכמה זמן, אתה תחליט על התדירות, תיקח כמה ימי חופש, תעמיס את הג'יפ בציוד וצידה לכמה ימים ורד למדבר. אתה נכנס לשטח, מוריד אוויר ומתחיל לנסוע. נותן לג'יפ להתגלגל בקצב שלו. לאן שהגלגלים יקחו. הגעת לעץ יפה? לנקיק שאתה אוהב? לנקודה שפרטי הנוף שבה נכנסים לך לורידים וממסטלים אותך יותר טוב מכל ג'וינט משובח?... עצור, פרוס מחצלת, תכין קפה/תה, תרבוץ לך שעה, שעתיים, יום, יומיים. כמה שתרגיש שמתאים לך ומספק אותך. ואחר כך לנקודה הקסומה הבאה וכן הלאה. לא מוכרח עבירות או אתגרים. רק מדבר נקי וטהור. זה יצחצח לך את הנשמה. באחריות.
וכמובן ההתעסקות עם הג'יפ שאני מוצא אותה כתרפיה מושלמת. לגו לגדולים. כיף אדיר.
ברוך השם, גם אתה עוד לא התקלקלת עם איזה אקווריום יפני מפלסטיק מטלי. אתה רוכב על ג'יפ אמיתי מברזל עם הרבה נשמה משלו והג'יפ האמיתי לא משעמם לרגע. תמיד יש רשימה בכתב קטן וצפוף של "מה שצריך לעשות בג'יפ" על דף גדול - וזו רשימה ענקית שלעולם לא נגמרת... כל עוד יש תקציב - תהנה מזה.
גדול ,אהבתי.