1 קבצים מצורפים
תגובה: הלאנד קרוזר FZJ80 שלי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
רכב יפיפה. אין מילים...
ראיתי עוד אחד כזה השבוע בצבע שונה.
כשבדקתי את המחירים שלהם בחול אני לא מוצא הגיון בלשלם סכומים כאלו.
יש כבר ממודל 90 שזה בעוד כמה חודשים יכול להגיע כאספנות. גם שלך יכנס עוד כמה דנים לקטגוריה הזו ואז הוא יתמודד מול מחירים של כמה עשרות אלפי שקלים.
יש הגיון או שזה פשוט הגשמת חלום בלי לספור כסף?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בדקת את המחירים ומה מצאת?
אני אישית לא הייתי נוגע בסידרה 80 שנת 90 91 92 ותחילת 93 בשנים האלו היו גרסאות של מנוע 3F העייף שכבר אין לו חלקים וגם הגיר האוטמט מכני אז צריך גב בריא
https://www.facebook.com/60714483310...9904672073484/
קובץ מצורף 124831
2 קבצים מצורפים
רטרוספקט של עשרות טיולים עם הטויוטה FZJ80 ברמות קושי משתנות של כמעט כל מסלול במדבר (חוץ מכמריר)
אפשר לסכם במילה אחת וואו... רכב מופלא עם נהג לא משו חחח
כשקיניתי את הרכב נכנסו כאן כל מני חכמים שהסבירו לי כמה מטומטמם אני שקניתי רכב כזה ישן (1994) ויקר (יחסית) ושזה לא רכב מודרני והם היו קונים רכב מודרני ברבע מחיר...
כל מה שיש לי להגיד להם אין לכם מושג על מה אתם מדברים
מגיע הרגע שאתה יושב במדבר בוחש את הקפה ומסתכל בהנאה על המכונה שלך עם חיוך מאוזן לאוזן ששום דבר לא יכול למחוק
שניסע בדרכים טובותקובץ מצורף 131509קובץ מצורף 131510Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditEdit in GingerEdit in Ginger×
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי משולם
רטרוספקט של עשרות טיולים עם הטויוטה FZJ80 ברמות קושי משתנות של כמעט כל מסלול במדבר (חוץ מכמריר)
אפשר לסכם במילה אחת וואו... רכב מופלא עם נהג לא משו חחח
מגיע הרגע שאתה יושב במדבר בוחש את הקפה ומסתכל בהנאה על המכונה שלך עם חיוך מאוזן לאוזן ששום דבר לא יכול למחוק
אבי היקר !
העיקר שהגעת "לחלק והנחלה" ואין יותר גיר 4L30E ....
תהנה ובריאות
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי משולם
כשקיניתי את הרכב נכנסו כאן כל מני חכמים שהסבירו לי כמה מטומטמם אני שקניתי רכב כזה ישן (1994) ויקר (יחסית) ושזה לא רכב מודרני והם היו קונים רכב מודרני ברבע מחיר...
כל מה שיש לי להגיד להם אין לכם מושג על מה אתם מדברים
in GingerEdit in Ginger×
וואלה,
קראתי מחדש את השרשור.
חוץ ממחמאות אני לא רואה שום תגובה אחרת. כך שנראה לי שאתה מתבלבל קצת...