תגובה: עזרה בנושא צריכת זרם/מתח ברכב
תודה זיו, ותודה לכולם.
זיו, אין לי פרייבט כמו שאתה בטח יודע... המצברים בטרופר 72 אמפר... נראה לי חלש מידי לדיסקו...
אני יחליף מצבר בלי או עם קשר ליתר ביטחון.
השארתי דולק סתם כדי לבדוק שעובד תקין וההגנה שלו אכן עובדת... עדיף לבדוק בחניה של הבית מאשר להיווכח או "להיתקע" באמצע טיול...
כמעט ואין לי צורך במקרר ביום יום אז הוא ישאר כבוי או מחוץ לרכב בכלל, בטיולים לפני השינה ישאר גם כן כבוי... אם ניזכור בכלל לכבות אותו... :rolleyes:
יקירי,
בהחלט יכול להיות שמה שהרג לך את המצבר זה הניסוי הזה בחניה בבית.
וזה מה "שמסוכן" בכל הסיפור הזה.
יש לך מצבר חדש (שנה, שנה וחצי), ואתה סומך עליו, ואז אתה מופתע, ורק שאתה נתקע, אתה מבין שהטיולים האחרונים הרגו לך את המצבר.
לגבי ה72 והדיסקו.
לא צריכה להיות בעיה לעשות ניסוי של 10 דקות ( במיוחד שהדיסקו חם אחרי נסיעה, הוא יניע בלי בעיה על מצבר 72).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
יש לך מצבר חדש (שנה, שנה וחצי),.
שנה-שנה וחצי זה לא חדש.
זה 50%-75% משומש.
ואכן,
מצבר יחיד עם מקרר זה לא להיט, במיוחד כשהוא כבר מעבר לשיאו (המצבר).
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
ביום יום אז הוא ישאר כבוי או מחוץ לרכב בכלל, בטיולים לפני השינה ישאר גם כן כבוי... אם ניזכור בכלל לכבות אותו... :rolleyes:
אם הוא כבוי, (וגם אני נוהג ככה בין טיולים), שים חתיכת קרטון/פלציב בין המכסה וגוף המקרר כדי להשאיר מרווח לתנועת אויר מתוך המקרר.
אחרת זה יסריח.
Slowly..
תודה לכם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אם הוא כבוי, (וגם אני נוהג ככה בין טיולים), שים חתיכת קרטון/פלציב בין המכסה וגוף המקרר כדי להשאיר מרווח לתנועת אויר מתוך המקרר.
אחרת זה יסריח.
Slowly..
תודה דורון... ידוע(היה לי מקרר שנימכר ביחד עם הרכב לפני יותר מעשור) .... זה לא המקרר הראשון שלי... פשוט השתנה "קצת" סידור הכיסאות ברכב מאז... :)