++++1
Sent from my H3123 using Tapatalk
Printable View
לזה התכוונתי! לנאום תוכחה טוב שיפתח את הקיץ.
דרור רק שכח להגיד שלמרות הכל, אבל זה רק הוא - גם היה בוחר לעצמו טויוטה (ועוד יבחר - רק עניין של זמן). כי עדיף פרה לבנה טובה במדבר מטיגריס בנגלי מפורק במוסך.
לא, כי על סיקסים וסופות, שלא לאמר cj או רנגלר אמריקאי מקורי לא מבקשים כמשקל החלודה שבהם בזהב ....
סוף סוף גלשתי הבוקר אחרי חודש בלי גלים...
באמת עדיף ללכת לים...
Sent from my iPhone using Tapatalk
אחרי שגמרנו לשנוא את עובדי משרד התחבורה, משטרה, רט"ג, מכוני רישוי, הייטקיסטים, מהנדסים שעובדים על רכבים אוטונומיים אז עכשיו אלה בעלי רכבי טויוטה לדגמיהם.
מה קבוצת השנאה הבאה? אנשים שהולכים עם חולצות שחורות?
דווקא דיון רלוונטי בשבילי: מתלבט כרגע אם להשקיע 100 אלף שקל פלוס בדיסקברי 4 מהדגמים הפשוטים (S או GS) של 2011 עד 2013, או מיצובישי פאג'רו מקביל.
למה דיסקברי, אני לא חושב שצריך להסביר אחרי 12 שנים על דיסקו 1 ו2.
למה פאג'רו? בעיקר כי הדיסקו 4 בכל זאת מפחיד לאחזקה, ופאג'רו (מוגבה) אמור לתת יותר שקט נפשי וכלכלי לאורך זמן.
שניהם יתנו לי מה שאני צריך בשטח ובכביש, והאמת שהייתי שוקל גם פאג'רו קצר, אם הוא לא היה נדיר ויקר יותר (WTF?) מאחיו הארוך.
בינתיים התרשמתי שכולם מבקשים בלי להתבלבל 20% עד 50% מעל המחירון, ושכאשר בנאדם כותב שהאוטו לא ראה שטח הוא בעצם מתכוון שהוא טייל בשטח בלי גלגלים.
..ויש גם את ברירת המחדל של להשאר עם הבהמה הנאמנה שלי עוד שנתיים שלוש - אוהב את האוטו הזה אהבת נפש :rolleyes:.
מיכה
כדי לאמת או להפיג את החשש של עלות האחזקה אל תתעצל, פנה לכמה בעלי/ מוכרי LR4 ותתעקש לראות היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת כראוי - בלי זה גם כך אין מה להתקרב לכל רכב משומש.
אותו כנ"ל לגבי פאג'רו.
תשווה בין שניהם בהיבט הזה ואז תחליט.
לא מניסיון אישי - לבן דוד היה ויש דיסקו 4 (הוא מחליף כל שלוש או ארבע שנים רכב ותמיד לדיסקו) וחד משמעית הצהיר בפני שהדיסקו 4 הפתיע אותו לטובה ברמת האמינות שלו.
שאלה טובה אבל לא הייתי קונה אף אחד מהם
בדיוק.
זה מה שמייצגת טויוטה, פשרה, מכונית בינונית (-) ואגדות על אמינות. מצד שני "מניה", מי שמתפשר וקונה מצפה שלא יהיו לו הפסדים.
ו- +1 לשלמה.
נמרוד.... לא יודע על איזה פרה לבנה וטובה אתה מדבר אם לשפוט לפי השרשור של אסף.... וזה לא שאתה "חסכת" על אותה פרה.... לפחות ממה שתיארת כאן בשרשור אחר.
בואו לא נגרור עוד שרשור לפח.
אף אחד מהרכבים הנ"ל לא יעשה טוב לחשבון הבנק.
בדיוק בשביל זה אנחנו קורעים את התחת בעבודה ומתבכיינים על כמה שהמצב חרא:
כדי לבזבז את הירושה של הילדים על הסטיות שלנו.
אני חוזר על הטענה - כל רכב שטח בגילאים האלו יעילה לבעליו 20000 שח בשנה לפני הליטר דלק הראשון.
השאלה היא תמיד כמה ההוצאה מפתיעה וכמה פעמים היא מתחילה בהעמסה על גרר.
וגם עד כמה מוכנים לחיות עם תהילת מלכים ורוזנים מתקלפת סדוקה ומקרקשת.
הכל אותו חרא.
אסף.
הגזמת קצת אסף עם הסכומים
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
מישהו יכול להסביר על מה הדיון ואיך קשור לנדרובר לחופש הגדול?
זה נראה שנמרוד רוצה להוכיח למישהו שאפשר לנהל דיון של עשרים עמודים גם על... כלום.
כל כך מזכיר לי את פסל המזרקה של מרסל דושאן .
כל הכבוד נמרוד..
https://eureka.org.il/item/17262/מי-...ן-כיצירת-אמנות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
רק ביטוח וטסט איזה עשירייה. טיפולים שלושה בשנה, סט צמיגים אחד לשנתיים, פה מצבר שם צירייה, ולזה תוסיף בטויוטה מזרקים פעם ב5 שנים, אם זה לנדרובר משהו אחר... אי אפשר להתחמק מההוצאות האלה.
אסף.
נו, אז אולי ההשקעה שלי בויטארה לא היתה כל כך חריגה... רק מחיר הקנייה נמוך יותר :)
זה הבדל עצום.
באחד אתה יכול לקחת בחשבון והשני מבאס את החיים ומוציא כל חשק ותמיד, אבל תמיד יפגוש אותך ברגע הכי לא מתאים.
אבל גם אם הולכים על הקו הזה, עדיין ההוצאה הכללית גבוהה יותר בזה שמפתיע, כי את ההפתעות אתה לא מתמחר מראש.
יותר מחבר אחד מכרו רכבים בדיוק בגלל זה, רכב שלא חדל להפתיע.
Slowly..
הסכום כנראה נכון עד כדי קילומטראז' ואופן שימוש, אבל עדיין זה הרבה יותר זול מלהחזיק 4X4 חדש יותר (העניין הקטן הזה של אובדן ערך, נו).
פעם חישבתי לצערי כמה עולה לי רכיבת יום שישי אחת על האופנוע, כולה 4 שעות של פאן - יצא סכום פסיכי של כמה מאות טובות של שקלים.
מאז הפסקתי לחשב.
וכן, אם נחזור להתחלה... זה דיון כלכלי נטו.
המחירון של אותו ריינג' רובר 5 ארמון-קרדון 2010 יותר מ200 אלף שקל. קונה ב140 המבוקשים, עושה ביטוח מקיף. נוסע בכיף כמה חודשים. בשאיפה האוטו יחזיק עד תחילת החורף. ברגע שמתחילות להדלק הנוריות, הריינג' טובע בקישון. לא רק שלא הפסדתי, הרווחתי איזה 50 אלף שקל. נשמע כמו תוכנית.
קובץ מצורף 124757
אתה צריך רק 2-3 הטבעות ואתה בטריטוריה של הרנגלר.
מממ.... אתה חושב שהוא יסכים להחלפה ראש בראש על היילקס 2008?
אסף.
חוק גודווין של ג'יפלוג:
כל דיון שנמשך על פני יותר מ3 עמודים יגיע ל:
- טויטה
- צמיגי שטח מלא
- משרד התחבורה/משטרה/מכוני רישוי/יתר גורמי חוק ופשע מאורגן ;)
- דאסטר
רק אל תשכח פרט חשוב, מה יהיה לך יותר קל למכור? :)