יש סירטון קצר של הרכב שקיבלתי בוואטסאפ לא יודע איך להעלות כאן אבל הכלי באמת נראה מרשים מאד
Printable View
יש סירטון קצר של הרכב שקיבלתי בוואטסאפ לא יודע איך להעלות כאן אבל הכלי באמת נראה מרשים מאד
לא מצליח להבין את הקיבעון...מה? משאיות לא נוסעות בפקקים? אוטובוסים? סמיטריילר שנוסע לידך יהיה יותר בטוח מהזיבר במיקרה של התנגשות???
מה עובר עליכם?
כסף?? ממתי כסף הפך להיות בעיה?
מועדון המיליון לא סתם נקרא כך...הזיבר לפי הסכומים שנזרקו כאן עוד ישאיר לחברה האלה עודף בכיס...
תפתחו תראש קצת...
טל.
חייבים לומר, עם כל ההתקטננויות (או לא), לפני הכל- שאפו ענק לעידו כהן, המשוגע הנצחי, שבונה מפלצות כבר עשורים אבל הגיע להישג חסר תקדים לארצנו- רכב מתוצרת סדנה שהפך למכונית חוקית ומורשית עם מספר צהוב. כל הכבוד!
קובי
עכשיו רק צריך לחכות 10 שנים ולקוות שמחיר זיבר בן 10 יהיה הגיוני.
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
מפלצת מוצצת?
ההוצאה הגדולה באחזקה השוטפת שלו זה דלק.
הקושי הגדול בתחזוקה זה הגודל והמשקל של המכלולים.
אתם יודעים כמה שוקל גלגל 42?..... או 40?.....
מהבחינה הזו זה כמו משאית.
מכנית, זה אוטו פשוט שבפשוטים. מנוע V8 של שברולט מהארגז. מנועי סדרת LS סמול בלוק או ביג בלוק. גיר שמגיע בפולסייזים HD של GM. סרנים חיים עצומים. הכל מכני. הכל ברזל. הכל מתוכנן לגישה קלה והחלפה מהירה. התחזוקה שלו קלה ופשוטה בסדרי גודל מכל SUV מודרני עתיר מחשבים ואלקטרוניקה מיותרים שמשתגעים חדשות לבקרים.
מיותר לציין שכל הארגונומיה בסביבת הנהג בנויה מסביב לעידו ול-2 המטרים שלו, לא מסביב למהנדס יפני בגובה מטר וחצי.... ככה שזה אוטו עם הנדסת אנוש לא פחות ממושלמת לנהגים גבוהים וגדולים. שלמה, אני מבטיח לך שאתה, עם הגובה והבטן שלך, תשתגע על הנהיגה בדבר הזה, גם בפקק תל אביבי.
מין הסתם זה אוטו יקר. יקר בקנייה, יקר בשוטף. לא לתפרנים.
בזמנו, כשנהגתי בדבר הזה ולא מעט (תשכחו מרוביקון ומדיפנדר וממרצדס G ומכל דבר אחר שאתם חושבים ש"נוסע טוב בשטח"... כולל משופרים. וגם אל תגידו "האמר H1" אם אתם לא רוצים לחטוף זפטה מעידו (ויש לו ידיים גדולות, תיזהרו).... איפה גרוטאת ההאמר ואיפה הזיבאר. הבדל של שנות אור ביניהם. בכל מקרה, כולם מתגמדים ליד הדבר הזה וביצועי העבירות שהוא מפגין. ועם כל יכולות השטח המטורפות, זה נוסע מדהים גם בכביש. אומרים שבכביש 6 זה טס במהירויות עם קידומת 2, כמובן שרק אומרים ואני לא בדקתי. ברורררר.....:rolleyes:) ואז שאלתי את עידו אם זה יגיע לשוק האזרחי, כמה יעלה. הוא ירה מהמותן "מיליון". אחר כך אמר "אולי חצי מיליון". אחר כך חזר ל"מיליון". האמת? לכו תדעו. אצל עידו קשה לדעת ואולי כי ה"מיליון" כאן מתייחס לעובדה שזה אוטו שיכול להגיע במיליון קונפיגורציות שונות ובהתאם גם מחירים שונים. (לדוגמה - באפריקה נמכרו כמה כאלה עם מנועי טויוטה).
לא יודע לגבי נהיגה יומיומית - זה כלי ענק, זה בוודאי לא מיועד להתנהלות עירונית, למרות שהוא הרבה יותר קל לנהיגה מטנדר פולסייז למשל.
אבל רנגלר כן מתאים לפקקים של ת"א?.....וסופה?...... ודיפנדר?..... ת"א של היום זו עיר מזעזעת שמציבה אתגרי תנועה וחנייה גם לסוזוקי אלטו, אפילו לסמארט.
האם יהיו לזה קונים? ברוררר!!!! יש בישראל לא מעט בעלי יכולת כלכלית ולי אין ספק שכמה מרוכבי הרנגלרים הסופר-משופרים ישמחו לחתום על צ'ק פתוח... אחרי שהתנסיתי בו, בי נשבעתי, כולכם רוצים אחד כזה!...
אבל עזבו ספקולציות. מה שהכי חשוב כאן - זה שמגיע שאפו גדול לעידו כהן. האיש המופלא שבונה מפלצות ומגשים חלומות כבר עשרות שנים, גאון מוכה שיגעון ובעל חזון, עם סבלנות אינסופית ויכולת כמעט סיזיפית להילחם בטחנות הרוח של ממלכת הרשע שנקראת "משרד התחבורע של מדינת ישראל" ובסוף גם לנצח. גם אם ניצחון קטן, זה עדיין ניצחון! מבחינתי האיש הזה הוא מושא להערצה. הרבה כבוד ובהצלחה!!!!
טוב דרור השתכנעתי - בעיקר בעניין הבטן והגובה....אפילו אעביר את המשרד שלי מתל אביב.
אז איך אני מתאם נסיעת מבחן ולפקודת מי ועל כמה לרשום את הצ'ק....
עידו מוכן לטרייד אין....?:rolleyes::cool:
מצטער, לא הבנתי :-)
התחלת בשאלה (ציטטה מהדברים שלי) "מפלצת מוצצת?".
ואז אתה מסביר שזה לא אוטו לתפרנים, יקר בקניה, יקר בשוטף, יקר בדלק, ומזכיר שיש צמיגי 40-42 (ב 30 אלף, או נגיד 4 שנים, שהולכים הצמיגים, כמה עולה סט?).....
אבל אתה לא עונה על השאלה שאתה התחלת, אתה מסכים להגדרה?
מפלצת מוצצת לפי חוקי גיפולוג זה לא בהכרח רכב עם עלויות גבוהות אלא אחד עם הפתעות שמגלים רק תוך כדי תנועה כמו מכלולים שאי אפשר לתקן אלא רק להחליף בחדש, צינורות שלוקחים איתם את כל המכלול, אלקטרוניקה וכל המלכודות הרגילות.
העלויות של הזיבר שדרור הזכיר צמיגים ודלק קיימות בכל רכב ורק יותר גדולות מעצם.. גודלו.
קפיש?
+1
תאכלס הייתי רוצה להיות שם כששוטר יעזור אחד כזה ל"ביקורת"... להתנהל עם רכב כזה ביומיום יהיה יותר גרוע מלהתנהל עם TMAX שחור בבת ים מהבחינה הזו.
מהסירטון הקצר שראיתי האקזמפלר האזרחי עם הרישוי בצבע לבן...ממש מדהים.
מזכיר קצת את הג'יפ הקרבי של למבורגיני משנות ה- 80.
בדיוק.
ZIVO אתה יודע טוב מאוד מה זו מפלצת מוצצת.
- - - Updated - - -
להתנהל עם TMAX שחור זה מה זה קל. גז קטן ואתה נעלם.
להתנהל עם זיבאר כאן במרכז זה יהיה דומה להתנהלות עם סופה, רק יותר גרוע. בהתחלה יעצרו אותך על ימין ועל שמאל, לא כדי לתת דו"ח כמו בגלל הסקרנות. עד שיתרגלו.
הרבה יותר ברור:
https://youtu.be/QrG1XgfR4PA
לואדים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מקווה שכתוב לו ברשיון שהוא מוגבה 50 ממ...
פייר אני מוותר על להיות שם עם השוטר בשביל להיות שם עם הטסטר (ודלי של פופקורן).
מיכה
אתה צודק - רנגלר JL רוביקון חדש משופר לרמת הזיבאר - הכוונה צמיגי 42, מערכת מתלים ובלמים בהתאם, יחסי העברה, פגושי ברזל מגיני סף ומיגון תחתון - יעלה כ- 550,000 ש"ח (מחיר התחלתי לפני שיפור 440,000 ש"ח)
מה שמתבקש - מבחן דרכים בכביש ובעיקר בשטח לשתי המיפלצות האלו ראש בראש....
אם כי אני מסופק אם יש בארץ רנגלר JL משופר לרמת מפלצת...
יש JL רוביקון משופר מאד אבל רק 3.5 אינצ' הגבהה, צמיגי 35 ומיגונים...זו לא רמת השיפור הנדרשת כדי להשתוות לזיבאר.
לתחושתי הבלתי מבוססת בעליל ובגדר השערה בלבד...לרנגלר יהיה יתרון עצום על הזיבאר באיכות, איבזור ונוחות של תא הנוסעים ואלי אולי גם יתרון קל מאד בזחילת סלעים בגלל מהלכי מתלה שלהערכתי עדיפים על הזיבאר.
למה אתה משווה רק לJL רק בגלל ש "חדש מול חדש"?
גם בגלל החדש מול חדש אבל העיקר הוא אותה רמת מחיר, אותו קהל יעד (אם נתעלם מגופים מוסדיים) שהוא לטעמי בעלי ממון המחפשים צעצוע עבירות ייחודי, בגדול אותה יכולת עבירות (?) וכי אין שום רכב שטח אחר גם אם זה לא ה- JL אז זה הJK שמתקרבים אפילו ליכולות של הזיבאר.
זהו, זה כל הקטע (שנראה לי שאתה מפספס...).
עם הכלי הזה אתה לא צריך לשנות דבר מהמפרט המקורי. המקורי שלו הוא מעל ומעבר לכל כלי מייצור סדרתי עם כל השיפורים שיש...
אז אם הכל מקורי ברשיון אחד לאחד זהה למפרט היצרן, לא השוטר ולא הטסטר יכולים להגיד לך מילה וחצי מילה.
אין את השטויות האלה של רישום הגבהה, צמיגים, כנפונים וכל שאר המריעין בישין שמאכילים אותנו עם הכלים המשופרים.
גן עדן אמיתי (שזה כנראה המקום היחידי שבו אוכל להיות בעלים של אחד כזה...).
טל.
אבל גם את הזיבאר אפשר להגביה ב 50 ממ ;)
ברוסיה 5 מליון רובל שהם 280 אשח כולל מס מקומי.
לא רכב יקר בכלל ביחס לתמורה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ברצינות אתם מדברים על מבחן השוואתי בין lj, שיהיה משופר עד פסגת המיטב האמריקאי, לבין הזיבאר? הזיבאר לא יספיק אפילו להשאיר אבק לרנגלר במהירות שבה הוא יעקוף אותו.... כמובן שבלי לזלזל ברנגלר המשופר ובאופציות לשיפור לכלים האלה, אבל הזיבאר הוא קבינה שנבנתה סביב שלדת מרוצים\עבירות, עם מיטב ה"שיפורים" בתור סטנדרט, כ-15 שנה של הרצה עם אבי טיפוס ושדרוגים, V8 שיכול לירוק 400 כ"ס ויותר בגרסה סטנדרטית... בקיצור- ההשוואה לא רלוונטית
קובי
וכמובן. לא לשכוח את ההשואה המתבקשת מול .... אההה ... איך קראו לאוטו ההוא ?
;)
זה מגוגל
נרשם כבדיחה.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
כרגע מדברים ברשת ב על רישוי הזיבאר.