1850 - 1960 זה השנתון אצלנו
Printable View
1850 - 1960 זה השנתון אצלנו
תודה לכולם על ההסברים.
ברגי הנירוסטה שנתקלתי בהם והיו מביכים היו 304 וקודחים מ410.
אם בסוף זה לא מחזיק השפרצה של מים קרים פעם פעמיים ביום, אז עזוב, למה זה בכלל נקרא נירוסטה ?
זה לא קורה ב304 אמיתית בפחים.
תראה, יכול להיות שבאמת נפלת על ברגים באיכות נמוכה או אפילו מזויפים - אולי הם לא נירוסטה בכלל.
אבל בעיקרון, אם אתה בתעשיית המזון/תרופות/ג'יפה מסוג כזה או אחר, ואין לך דרישות חוזק מיוחדות מהברגים, אז אני ממליץ לך ללכת על 316 מספק איכותי. ברגים כאלו לא יחלידו, נקודה.
ושוב אני ממליץ על McMaster-Carr, אם מרכזים במקום העבודה הזמנות של קשיחים לפעם בכמה ימים/שבועות, עלות המשלוח הופכת למשתלמת.
אני קונה ברגים מנירוסטה 304 או 316 מחברת שיברוג יבואן של BLLHOLFF הגרמנית , שום בעית חלודה .
עידו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
עידו. תסתכל ב coc שקיבלת משיברוג. באותיות הקטנות למטה. סתם בשביל הקטע, מה כתוב שם?
אסף.
לא שומר את הנירות.
מה שכן קונה קופסאות שלמות רק של BLLHOLFF ואף פעם לא היה בעיות איתם .
היום רוב הברגים זה סיני בחנויות ...זבל .
בברגי פלדה שחורה/מגולוון קונה של מיברג תוצרת הארץ וחלקם הם מיובאים על ידם ברגים ברמה טובה מאוד בחוזק 8.8 או 10.9 או 12.9
עידו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
תשאל את מיברג אם הם מתחייבים שהגילוון לפי התקן כולל שיחרור מימן היכן שנדרש.
עוד לא מצאתי אף אחד שמוכן להתחייב.
מי שקונה כמויות מתאימות בנירוסטה - בולהוף בקופסאות שלמות מקוריות זה כיוון טוב. ברגי פלדה מצופים וגם שחורים וגם נירוסטה יש באופן דומה של ווירט באריזות מקוריות.
אבל לחובבים... כמויות קטנות.... שרוצים בורג פלדה עם ציפוי.... עוד לא מצאתי מקור אמין. אולי לא חיפשתי מספיק טוב.
אסף.
אסף, בחייך, לחובבים לכמויות קטנות לא צריך COC ולא צריך COT (על מה הם מדברים שם המוהנדסים???)
ברכב, במקומות שבהם נדרש חוזק קריטי - נניח ברגי ראש מנוע וכו' - משתמשים בקשיחים המקוריים של היצרן.
וכמעט בכל מקום אחר, אין קריטיות ומקדמי הבטחון גבוהים מאד.
זה מה שכתבתי מראש. לקנות מקורי בחנות חלפים.
אסף.
אני דווקא כן משתמש בברגים חלופיים לרכב ובעיקר במקומות שבהם החוזק הוא קריטי.
למשל הברגים לחיבור הציריות, או הברגים לחיבור משולש עליון, או הברגים ללוקרים.
מקפיד תמיד ללכת על דרגת החוזק הגבוהה ביותר 12.9 ושיהיה מוטבע בבירור על ראש הבורג.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4cb298a5d1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...841d96218d.jpg
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
בעפולה מ.צ.ח ציוד חקלאי, לא בטוח שיש להם על המדף אבל בטוח תוכל להזמין.
אפשר הסבר מה זה הCOT COC COM וכל שאר האותיות שעלו פה בשירשור?