תגובה: בעיית התחממות ברכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
מה זה התחמם? דבר במספרים
ועוד משהו:
הפאן קלאץ׳ הוא רכיב מכני לגמרי, אין חיישן או יוניט שמכניס אותו לעבודה, ייתכן ומה ששמעת זה המאוורר של המזגן.
תקבע את הפאן קלאץ׳ אם אתה חושד בו בצורה לא הרסנית. ושוב - 90 מעלות זו טמפ תקינה, ביום חם בשטח גם 105 זה תקין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
היי. אני שומע את הפאן נכנס, לפעמיים הוא לא נפתח או מתחבר על אותה טמפ, יש לו שריקה די ייחודית.
מתחמם אצלי אני לא נותן לרכב לעלות מעל 95, מעל גם מד החום של הרכב מתחיל לטפס. בגלל הרגישות של הראש ומניסיון אחרים, 105 זה הרבה מדי.
שאני מדבר על התחממות הכוונה שהרכב לא נשאר יציב על הטמפ אלה מטפס.
החשד שלי הוא די מבלבל. מצד אחד שהפאן מתחבר הרכב לא יעבור 88-90 מעלות לא משנה מה.
אבל מרגיש לי כאילו משהו מונע ממנו להתחבר.
השאלה האם הסליל שיושב קרוב לרידאטור לא מקבל קריאה אחידה ואם כן למה. כי שהוא עובד הטמפ לא עולה. האם לשמן את הסליל יעזור? ראיתי באחד הפורומים שמציעים את זה
תודה על ההתייחסות.
95 זה טמפרטורה תקינה, גם 105.
תקרא איך עובד פאן קלאץ׳:
יש בפנים שמן מאוד צמיג כשהסליל שבקלאץ׳ מתחמם השמן הופך צמיג והמאוורר מתחיל להסתובב עם הפולי. אין מה לשמן שם, המקסימום זה לבדוק שהרצועה תקינה ומתוחה.
זה חלק מתכלה בסך הכל, יש ספק ואין לך מושג מתי הוחלף - תחליף או תקבע ואז יסתובב תמיד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אחד בדרך.
בשביל 62 דולר מבחינתי שישב במחסן אם הוא לא הבעיה.
פשוט קשה לי להבין למה בנסיעה בטיול של שעה על low וזחילות הרכב לא יעלה טמפ, ופתאום יכול בטיול קליל לעלות טמפ.
לקבע אני אשקול לעשות.