2 קבצים מצורפים
תגובה: מחפש הפניה למגרשי פירוק בדרום או- מחפש מושב נהג ונוסע GMC ספארי ומושב אחורי סקודה רומסטר
נכנס בול כאילו זה מיועד לשבת שם.
עכשיו נשאר לבנות את התושבות שלהם.קובץ מצורף 141212קובץ מצורף 141213
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk
תגובה: מחפש הפניה למגרשי פירוק בדרום או- מחפש מושב נהג ונוסע GMC ספארי ומושב אחורי סקודה רומסטר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
באותה הזדמנות, אם יש לך מחסור של מקום, לדעתי תגביע את המושבים כמה שאתה יכול (שבן אדם יוכל לשבת) ותיצור מגירות ותאי אחסון מתחת
זה רעיון טוב בכללי, אצלי ספציפית הכלוב נמוך ויש צינורות אורך בדיוק מעל הראשים של מי שישב בכיסאות האלו. אז אני מוגבל בגובה איתם, אבל יש הרבה מקומות אחסון אחרים בג'יפ.
אז תגיד שאתה מפרק את המושב לשניים במקום השלושה המקוריים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
זה רעיון טוב בכללי, אצלי ספציפית הכלוב נמוך ויש צינורות אורך בדיוק מעל הראשים של מי שישב בכיסאות האלו. אז אני מוגבל בגובה איתם, אבל יש הרבה מקומות אחסון אחרים בג'יפ.
אל תשכח שאתה גם ככה צריך להגביה אתה מושבים כדי שיהיה נוח לנוסעים מאחורה. קח מדידה של מה הגובה המקסימלי שאתה יכול להרים את המושבים ולפי זה תתכנן. יותר קל לתקוע ברגים במגירה מאשר לבנות תושבת.
אם תצטרך עזרה תשלח לי הודעה בפרטי