המערכות איתור בביטוחים האלו אינן נגד גניבה ולכן לא מתחברות לקאנבס או למערכות אחרות ברכב.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Printable View
המערכות איתור בביטוחים האלו אינן נגד גניבה ולכן לא מתחברות לקאנבס או למערכות אחרות ברכב.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
עוד שאלה בקשר לאיתוראן שהראל סוויץ מתקינים: זה עובד GPS או GPRS?
כי אם זה עובד על הרשת הסלולארית אז הקילומטרים בשטח, במקומות שאין קליטה לא נחשבים?? :-)
בנוסף, רכב שעושה מעט קילומטרים בשנה, עומד הרבה. הרכיב הזה לא אוכל את המצבר? אצלי הרכב יכול לעמוד גם חודש בלי תזוזה.
תודה
יש להראל מסלולים שונים, אני משלם 50 שקל לחודש פלוס 0.48 שקל לק"מ אבל עשיתי כל נהג. אז שווה להתמקח אתם.
הייתי ליד המתקין של איתוראן (אני בחיים לא הייתי מתקין מערכת שלהם).
הוא שם רכיב קטן שמונח עם סקוצ' על המצבר ומתחבר אליו למתח, וזהו.
הוא כלל לא נכנס לרכב.
אם מחליפים מצבר יש לדאוג להעביר את היחידה.
5 דקות והלך,
ואכן אני יכול לראות באפליקציה היכן הרכב, בלי לשלם בכלל,
לדעתי יתרון.
דניאל
מחיה את השרשור,
צריך לחדש ב-1.1.21 את הביטוח לג'ימני (2008).
לאור זה שבאופן רשמי הוא הפך להיות רכב שלישי בבית לטיולים בלבד, מחפש ביטוח לפי ק"מ.
מעדיף מקיף, אני יודע שבשנתון הזה מקיף לא בהכרח נכון ומשתלם.
קיבלתי הצעה מהפניקס (מבוטח אצלהם בשלוש שנים האחרונות ומאוד מרוצה, לצערי נמדד גם ברגע האמת)
יוצא 2550 חובה + הבסיס למקיף + 0.15 אגורות לקילומטר.
אשמח לשמוע:
1. התגובה האחרונה כאן היא מלפני שנה -אשמח לשמוע אם מישהו עשה לאחרונה ביטוח ע"פ ק"מ וקיבל מחיר משמעותי טוב יותר (בשביל כמה שקלים פחות לא אחליף את הפניקס).
2. האם מישהו התנסה בביטוח הנ"ל ויודע להגיד לי האם מדובר ברכיב שמתחבר ל-OBD או רכיב שמצריך יותר פעולות פולשניות של חיבור לרכב.
תודה מראש,
שניר.
מה שווי הרכב במחירון?
האם זה סכום שלא תוכל לעמוד בו שווה ביטוח מקיף?
בשלב מסוים נכון להסתפק בביטוח צד ג'.
ולשאלה הספציפית - רוב החברות היום מאפשרות ביטוח לפי קמ. בדרך כלל מחייב התקנת רכיב המודד את הנסיעה.
אם יש לך סוכן ביטוח סביר - תן לו למצוא עבורך את הדיל הטוב עבורך.
נשלח מהנייד
ארז תודה על התגובה.
ביטוח מקיף - כתבתי, לא בטוח שכלכלית זו החלטה נכונה, אבל אני אלך לישון יותר בשקט וזה שווה לי (מה גם שמבדיקה נוספת זה באמת לא מוסיף הרבה לעלות).
התקנת רכיב - אחדד את השאלה: התכוונתי לשאול האם ספציפית בביטוח של הפניקס מישהו יודע האם מדובר בחיבור obd או משהו פולשני יותר. מבחנתי זה עלול להיות דיל- ברייקר (הנציג של הפניקס לא ידע לענות על זה).
בפניקס סמארט מדובר על התקן פלאגין לשקע obd.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
חד משמעית מנסיון עגום של כמה עשרות אלפי שח. שנשרפו למוות.
לא עשינו מקיף כי חשבנו שמה כבר יקרה .. אוטו עם 500 קמ לחודש עמוס במיוחד ...
ממליץ על מקיף.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בפניקס מתקינים רכיב שנכנס לשקע OBD בתוך הרכב
בהראל מתקנים משהו על המצבר מחוץ לתא הנוסעים - לי אישית זה גמר את המצבר פעמיים והם טענו שאח"כ שינו לי הגדות.
עוד הבדל זה אם יש לך נהג חדש/צעיר אז בהראל זה 49ש"ח ליום ובפניקס גם הוא לפי קילומטר שברוב המקרים זה עדיף כי הילד חייל או לומד לבגרויות ולא נוהג הרבה
תודה לכם, אלך על הפניקס.
לגבי נהג צעיר - אני יותר קרוב לגיל הזה מלמעלה ממה שהבנות שלי קרובות לגיל הזה מלמטה.
עשיתי מקיף למזדה עם הגבלה של 10000 ק"מ בשנה. ההפרש היה מעל 1000 ש"ח.
לא זוכר את שם החברה, זה הכל דרך הסוכנות שמטפלת לי בביטוחים (נשמע יקר אני יודע, אז זה רק נשמע)
ליאור