תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל - גם על כאבי שיניים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
היי.
אני מת פה, תנו לאשתי מחיר טוב על הג'יפ, שיהיה לבת שלי לאוניברסיטה.
כמה זה 'מחיר טוב'? (את שאר השרשור לא קראתי)
ליאור
היי חברים, עברתי לאחרונה ואני מתמודד עם משהו טיפה משונה של לאחר מכן. למרות שהטיפול עבר בהצלחה הוציאו מה שהיה צריך להוציא והיו אדיבים נורא ונחמדים, אני מרגיש כאבים בבסיס השן. עכשיו אני כן אספר שבאתי לטיפול עם מלאאאא חששות בסדר? ממש הייתי חרדתי ופחדתי נורא מהכאבים שכולם סיפרו לי עליהם. עכשיו אני כבר כמה שבועות אחרי וחווה כאבים אבל כשהלכתי לרופא הוא אמר שהכל בסדר,לא רואה שום דבר דלקתי או שאמור לכאוב, הסביר שזה יכול להיות פסיכולוגי אבל שאם ממש ארצה נעבור את התהליך שוב ונפשפש לראות מה העניין. אני לא רוצה. אני ממש מפחד. השאלה שלי היא כזו - האם חוויתם כאבי פנטום שכאלה? האם זה יעבור? אני לא יודע מה כדאי לי לעשות וכמובן ששום משכך כאבים שבשוק לא תרם (וגם לא ערק).אשמח לעצה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dickemese
היי, יש לי שאלה כזאת, שיני הבינה שלי צצו, האם אני צריך לשלוף אותן או להשאיר אותן?
אז כן הוצאת?
קשה לי להבין מה אתה מנסה לומר. מתלבט אם לטפל בלי צורך בשיני בינה ולאחר יומיים מתאר שם עברת טיפול...
אולי כדאי שתנסה פורום של רופאי שיניים?
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אולי כדאי שתנסה פורום של רופאי שיניים?
נשלח מהנייד
לא חייבים לשלוח אותו לפורום אחר.
אני בטוח שיש כאן מספיק אנשים שבונים דברים לבד בחצר / ברכב שיכולים לתת עצה טובה ומועילה, עם כלים עדינים מל.כ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dickemese
היי חברים, עברתי לאחרונה ואני מתמודד עם משהו טיפה משונה של לאחר מכן. למרות שהטיפול עבר בהצלחה הוציאו מה שהיה צריך להוציא והיו אדיבים נורא ונחמדים, אני מרגיש כאבים בבסיס השן. עכשיו אני כן אספר שבאתי לטיפול עם מלאאאא חששות בסדר? ממש הייתי חרדתי ופחדתי נורא מהכאבים שכולם סיפרו לי עליהם. עכשיו אני כבר כמה שבועות אחרי וחווה כאבים אבל כשהלכתי לרופא הוא אמר שהכל בסדר,לא רואה שום דבר דלקתי או שאמור לכאוב, הסביר שזה יכול להיות פסיכולוגי אבל שאם ממש ארצה נעבור את התהליך שוב ונפשפש לראות מה העניין. אני לא רוצה. אני ממש מפחד. השאלה שלי היא כזו - האם חוויתם כאבי פנטום שכאלה? האם זה יעבור? אני לא יודע מה כדאי לי לעשות וכמובן ששום משכך כאבים שבשוק לא תרם (וגם לא ערק).אשמח לעצה
שום משכך כאבים לא עזר ?
ניסית תרופות נרקוטיות ? אופיאידים? הם בטוח יעזרו, אבל תזהר לא להתמכר, בארהב התמכרו לזה חזק (מגיפה) וחלק עברו משם להרואין או קריסטל מת' ומלא מסוממים והומלסים ברחובות, ומנות יתר בכמויות כמו זבובים מתו שם מהעניין הזה.
חברות תרופות רבות עדיין משלמות מליארדי דולרים כפיצוי על העניין הזה, בגלל שהם דחפו כמה שיותר מהסמים האלה, בכל מיני שיטות אגרסיביות ובונוסים לשותפים במשחק.
חברת טבע הישראלית לשעבר, לא מזמן הגיעה להסכם פשרה בנושא עם מדינת לואיזיאנה, במסגרתו תשלם 15 מליון דולר ועוד 3 מליון דולר בתרופות כפיצוי על חלקה בפרשה, וזה הסכם אחד נקודתי עם לואיזינה, יהיו עוד בהמשך.
אז תזהר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dickemese
אני מרגיש כאבים בבסיס השן.
אני לא רופא, אבל מכיוון שמדובר בבסיס השן, כלומר לא בחלק העליון, הדרך הטובה ביותר להגיע למקור הכאב היא מהנקודה האחורית ביותר, כלומר דרך הרקטום.
גם לזה מתמכרים
כל מיני התעסקויות עם הרקטום.
להזהר.
או שלא.
או שכן.
שומר נפשו ירחק.