תגובה: מזל טוב לי - אני חוגג שנה של גמילה מפייסבוק
אייל אם אתה צודק אני מתכתב איתך מהקבר. בסך הכל נעים פה.
תומר - הגעת למקום הנכון. בג'יפולוג לא תקבל חיזוקים אלא בראש. מה זה המגילות המביכות האלו??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל
1. הדבר היחיד שהועלת בחייך זה הדברים שכתבת בפייסבוק, זה היה מצחיק , שנון ולי היה כיף לקרא. כלומר, היעוד היחיד שלך בחיים קרס וחזרת להיות שוב חסר תועלת כמו בעבר.
+1
אגב, שמח שקראתי את זה ,כל הזמן חשבתי שמחקת אותי מהפייס שלך והצד הפולני שבי נעלב...
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל
תומר, כמה דברים...
1. הדבר היחיד שהועלת בחייך זה הדברים שכתבת בפייסבוק, זה היה מצחיק , שנון ולי היה כיף לקרא. כלומר, היעוד היחיד שלך בחיים קרס וחזרת להיות שוב חסר תועלת כמו בעבר.
2. האם גם לשרשור הזה אתה נכנס באדיקות כדי לראות מי בעדך ומי נגדך? מי אוהב אותך ומי כנה? אז אולי לא כל כך הבראת...
3. מחקר שנחשפתי אליו בחן אנשים שמאריכים חיים. מתברר ששלושה דברים משותפים להם. הראשון, הם עוסקים בפעילות גופנים. שתיים, הם מוקפים חברים. שלוש, הם צוחקים הרבה. בקיצור תומר, אתה הולך למות! מקווה שיהיה בוטנים בשבעה, זה הכיבוד האולטימטיבי בשבעה של פולנים.
1. חברי עדיין סבורים שאני כזה. אבל מדובר בחברי האמיתיים, כלומר אלה שמרימים טלפון. או מגדילים לעשות ומטיילים איתי.
2. זה מה שטוב- שלא. לא היתי כאן 24 שעות ואני כאן סתם כי אני בחופש.
3. שוב טעות-
א- אני מחזיק כיום רכב למטרת פאן בלבד. כלומר עושה בכל שבוע מעל 80 קילומטר על אופניים ישנים וטובים.
ב-זו בדיוק הבעיה שעליה דיברתי. בפייסבוק אתה לא מוקף חברים. אלה לא חברים שלך. אלה אנשים שבפועל לא פגשת בחלקם הגדול יותר מפעם בשנה. חברים שלי שותים איתי, מטיילים איתי, מתקשרים אלי.
ג. נכון