גם ברקסטון יש מקום לפאוץ׳, בקושי, כשהשורה השלישית פתוחה.
בטח לא לעגלת תינוק.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Printable View
גם ברקסטון יש מקום לפאוץ׳, בקושי, כשהשורה השלישית פתוחה.
בטח לא לעגלת תינוק.
לשבילי קקל הרקסטון הוא בהחלט אוברקיל אבל אין בכך שום רע להיות באוברקיל בשטח זה דווקא טוב
מוסך טוב של חברי הקבוצה של הרקסטונים במרכז זה מוסך השלושה בתל אביב
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
שיחפש תרפיסט טוב שיעזור לו להתגבר על הטראומה, וימצא רכב שהמושבים בשורה השלישית מתקפלים בנפרד.
יש מכוניות שגם המושבים בשורה האמצעית מוסטים קדימה ואחורה על מסילות נפרדות, ומתקפלים עצמאית.
זה סידור פנטסטי מבחינת ניצול המקום וקלות ההעמסה של זללני האנרגיה והמשאבים המכונים ילדים, וכל הציוד שנדרש בגללם.
נדמה לי שבסנטה פה המושבים האחוריים מתקפלים בנפרד.
רקסטון אחרי שדרוג התוכנה רכב מצוין. גם לפני השדרוג הוא היה מרווח ונוח, בנוי טוב ומאובזר היטב, נוסע מצוין בכביש. לא רע בשטח.
זה לא לנדקרוזר. לטוב ולרע. הלנדקרוזר עדיף מבחינת תדמית ומוניטין, טוב יותר בשטח מין הסתם ובאמת מרגיש יותר "משאית". וכמובן יקר משמעותית.
הרקסטון זולל אותו חי בכביש. מרגיש יותר כמו "אוטו".
לפני שדרוג התוכנה היתה לרקסטון בעיה בשטח. זויות בעייתיות, מידת צמיגים מוזרה כמקובל בקוריאנים, מהלך מתלים מצומצם ובקרת משיכה לא יעילה. אחרי שדרוג התוכנה הבעיה האחרונה נפתרה ואחרי הגבהה ומיגון + צמיגי AT, מתקבלת יכולת טובה מאוד, יחסית.
בעיה חדשה - כל הכלים החדשים מגיעים עם מיכל אוריאה שממוקם רע מתחת לזנב וחוטף חזק. חובה למגן אותו. הוא גם תופס את מקום הגלגל הרזרבי והרכב מגיע בתכל'ס ללא גלגל. היבואן נותן גלגל ללא עלות אבל צריך לבקש אותו, אחרת תקבלו את הרכב בלעדיו.....
סה"כ רכב מאוד אטרקטיבי. מבחינת תמורה למחיר, קשה למצוא לו מתחרים.
גילוי נאות: אני מבצע את הדרכות נהיגת שטח ללקוחות רקסטון חדשים מטעם אתר השטח הישראלי 4x4.co.il.
אנחנו מדריכים גם את טיולי מועדון לקוחות של היבואן - טיולים על בסיס קבוע, ברמות קושי שונות, כולל קשה.
הנה עוד תמונות של רקסטון משופר בארץ.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c85b519323.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e8589ecc3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6bbab0ded9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...da09876c88.jpg
לרגע חשבתי שאני בשרשור של "יצירה מוטורית מחרידה..."
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
קח עוד 👻
קובץ מצורף 127254קובץ מצורף 127255
אאאhttps://media3.giphy.com/media/Iepbi...&rid=giphy.gif
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ריבונו של עולם, למה לדפוק את זווית הנטישה עם וו גרירה קבוע שנראה שהותקן ללא מחשבה תחילה
Sent from my iPhone using Tapatalk
מדהים איך רכבי השטח של פעם היו מכוערים בצורה יפה לעומת רכבי השטח של היום שהם מכוערים בצורה מכוערת
לא רוצה לקלקל פרנסה ליצרני ומתקיני הפגושים למיניהם, אבל בחיאת, הדברים האלה נראים נורא.
אין ספק שגם ניתוח השתלת גלגל ספייר נראה רע.
אבל ראבק, איך מוכרים רכב עם יומרות שטח ללא מתקון יעודי או מקום לגלגל ספייר??
לא יותר קל למצוא מקום למיכל האוריאה ולדחוף אותו באיזה מרווח מתחת לרכב?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
זה באמת ביזיון
אני מומחה קטן מאוד בעיצוב.
ועם זאת, לדעתי פגושי ברזל על כל רכב מהעשור האחרון פשוט נראים זוועה. הקווים הישרים והזוויות החדות פשוט לא משתלבים עם כלום. שלא לדבר על הרעש, צריכת הדלק, ופגיעה בבטיחות.
הרכבים האחרונים שפגוש ברזל הוסיף ולא גרע מהנראות היו דיסקו 2, לנדקרוזר מאמצע שנות ה 2000, ג׳יפ WK אולי....
העיצוב של סאנגיונג כיום יישר קו לחלוטין עם כל מה שזז על הכביש. אם אני רואה מרחוק צללית של רכב, קשה לי מאוד לדעת אם זה רקסטון, ג׳יפ גרנד צ׳ירוקי, לנדקרוזר, קיה ספורטאז', ניסאן אקסטרייל, מיצובישי אאוטלנדר... ההבדלים כבר לא גדולים.
אני מניח שיצרני הרכב רוצים לקרוץ ללקוחות הקרוסאוברים ולא להרחיק אותם עם עיצוב קרבי מדי. בכל מקרה רכבי שטח כבר לא נראים כמו רכב שטח.
יש אנשים שצריך לשלול להם את הרשיון. לסוליד-וורקס.
אין רחמים בשרשור הזה...
נשלח מהנייד
אין רחמים באתר הזה, בכלל [emoji23]
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אתם חושבים בקטן..
יהודה עמיחי ניסח את הדברים היטב:
ציטוט:
אל מלא רחמים,
אלמלא האל מלא רחמים
היו הרחמים בעולם ולא רק בו.
אני, שקטפתי פרחים בהר
והסתכלתי אל כל העמקים,
אני, שהבאתי גוויות מן הגבעות,
יודע לספר שהעולם ריק מרחמים.
אני שהייתי מלך המלח ליד הים,
שעמדתי בלי החלטה מול חלוני,
שספרתי צעדי מלאכים,
שלבי הרים משקלות כאב
בתחרויות הנוראות.
אני שמשתמש רק בחלק קטן
מן המילים במלון.
אני, שמוכרח לפתור חידות בעל כורחי,
יודע כי אלמלא האל מלא רחמים
היו הרחמים בעולם
ולא רק בו.
בלי טרנספר , זה לא רכב שטח.
גם בגרוטראלי ואצל הבדואים תראה פרייבטים שמסתובבים בשבילים יחד עם רוביקונים, זה לא הופך גרוטאות שכאלה לרכב שטח.
תמיד יהיו קיצוניים שיקחו רכב כמו XV, פורסטר או דאסטר לקצה.
אבל עדיין ..
קובץ מצורף 127272
מקווה שהאתר לא יקרוס ..
הסובארו בתמונה באמת מוגזם
ויחד עם זאת,
פעם אמרו בלי שני סרנים חיים זה לא רכב שטח
אחר כך אמרו בלי שלדת סולם זה לא רכב שטח
אחר כך אמרו בלי סרן אחורי חי זה לא רכב שטח
היום אומרים בלי הילוך כוח זה לא רכב שטח
אני מכבד את דעתך אבל דעתי שונה. מבחינתי כל רכב שבנוי לרדת מהאספלט באופן בטיחותי וללא נזקים משמעותיים כתוצאה מהנסיעה בשטח - הוא רכב שטח.
גם אם אינו מסוגל לכבוש את כמריר
כנהג, עליך להכיר את מגבלות הרכב ומגבלותיך שלך ולפעול במסגרתן. רצוי מאוד שתהיה מידה מסוימת של אוברקיל ביכולות הרכב כדי לאפשר דרגות חופש במקרה וטעית בהערכה שלך.
ולפי הגדרה זו גם סובארו הוא רכב שטח. רך, מתאים לשטח קל, אבל בהחלט רכב שטח ומסוגל בבטחה ובהנאה לנסוע היכן שפרייבט אינו מסוגל
יש כל מיני סיבות לטייל בשטח
חלק הולכים על טיולי עבירות
חלק overlanding
חלק רק רוצים מקום יפה ושקט לשים בו אוהל או פקל קפה והנהיגה בשטח היא רק אמצעי
חלק פשוט צריכים להוביל קייאק או סירה לנק' בעייתית עבור פרייבט
נכון, התייחסתי לתגובתו של YAKI שמספיק AWD ומרווח גחון של קורסאובר.
מסכים לגמרי, כל אחד ואופי השימוש שלו.ציטוט:
אני מכבד את דעתך אבל דעתי שונה. מבחינתי כל רכב שבנוי לרדת מהאספלט באופן בטיחותי וללא נזקים משמעותיים כתוצאה מהנסיעה בשטח - הוא רכב שטח.
גם אם אינו מסוגל לכבוש את כמריר
כנהג, עליך להכיר את מגבלות הרכב ומגבלותיך שלך ולפעול במסגרתן. רצוי מאוד שתהיה מידה מסוימת של אוברקיל ביכולות הרכב כדי לאפשר דרגות חופש במקרה וטעית בהערכה שלך.
ולפי הגדרה זו גם סובארו הוא רכב שטח. רך, מתאים לשטח קל, אבל בהחלט רכב שטח ומסוגל בבטחה ובהנאה לנסוע היכן שפרייבט אינו מסוגל
יש כל מיני סיבות לטייל בשטח
חלק הולכים על טיולי עבירות
חלק overlanding
חלק רק רוצים מקום יפה ושקט לשים בו אוהל או פקל קפה והנהיגה בשטח היא רק אמצעי
חלק פשוט צריכים להוביל קייאק או סירה לנק' בעייתית עבור פרייבט