אין פה בכלל שאלה
כרגע מה שמתאים זה פטישון ומסור עגול בחיבור לחשמל - מה שמביא אותי לשאלה מאיפה אני קונה באמאזון?
מברגה אפשר על סוללות
Printable View
אין פה בכלל שאלה
כרגע מה שמתאים זה פטישון ומסור עגול בחיבור לחשמל - מה שמביא אותי לשאלה מאיפה אני קונה באמאזון?
מברגה אפשר על סוללות
ההתלבטות על הסוללות שכשצריך אותן יהיו ריקות, ניגמר כשיצאו סוללות הליטיום איון. מחזיקות גם שנה טעונות בארון.
אני אישית גם מעדיף כלים על חשמל, כי כשאני קונה כלי, אני משקיע בכלי איכותי שיחזיק לי שנים, בעוד 10 שנים, לך תדע אם יהיו סוללות או מטענים מתאימים.
היה לי דיון נוקב עם עצמי על אותה שאלה עם אותם צרכים בדיוק, שימוש בייתי של פעם ב....
קניתי מסור אנכי סיני זול, אמרתי לעצמי "בשביל פעם בשנה, מה אני צריך יותר?". אחרי שני שימושים הוחלף באחד יקר יותר, שהיה נפילה גדולה, פירמה מוכרת פשוט ברח לי מהראש. לפני כמה חודשים הוחלף באחד חזק של בוש שפשוט אי אפשר לתאר את ההבדלים ביניהם, חשוב גם הלהבים שיהיו טובים.
אותו דבר היה לי עם המברגה, ממברגת פוטר של מוסטה, הרי זה לפעם ב... ובדיוק אז הסוללה ריקה, ל אימפקט של מוסטה עם אותה בעיה בסוללה, ל אימפקט 186 ניוטון מטר של בוש, פשוט כלי מדהים, והסוללות מחזיקות לנצח ותמיד טעונות כשצריך, והתווספה לה דיוולט פוטר קלצ' 70 ניוטון מטר, בשביל שיהיה בסיס לדיל של המסור חרב ב280 ש"ח מאמזון....
זה הסיפור שלי.
כאן תוכל לקרוא קצת על ההתלבטויות שלי בהרחבה
https://dmxmustfly.com/אני-לא-מספיק-מקצועי/
https://dmxmustfly.com/ככל-שאנחנו-מז...צריכים-כלים-ח/
בהצלחה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
"זייפר " יש שני סניפים אחד בפולג ואחד באזה"ת הישן נתניה ..........לך לאזה"ת הישן ...הסניף הגדול שלהם ......מקום ענק שירות מעולה
+1
שמו לך את זה הכי יפה שיש.
יש לי אוסף כלים באמת מכובד, עם הרבה צניעות.
למעט סט של מברגה ומקדחה (works הירוקות) הכל אצלי עם כבל.
תמיד עובד וכמה זמן שצריך.
בגלל ש מברגה זה כלי שעובד לפחות פעמיים שלוש בשבוע, היא תמיד טעונה אבל אם כל השורים שלי היו נטענים הייתי רק מחכה למטענים כי כל אחד יוצא לשימוש פעם ב...
המלצה חמה, לך על כבלים וברוב המקרים גם תחסוך בעלויות
מתחבר למה שכתבת אבל חושב הפוך.
ככל שמזדקנים רצוי לקנות כלים זמניים, כאלה שיחזיקו מעמד שנה שנתיים. כלים איכותיים נותנים תחושה שזה בעצם הכלי האחרון
שתקנה בימי חייך, והיא תחושה מעציבה ומבעסת. מאותה סיבה נמנעים גם מרכישת מלאי, לדברים שלא בדיוק נחוץ.
וברוח התקופה, במשבר הנוכחי, כשהכל "שביר", הדברים מקבלים משנה תוקף.
להיפך זהר, צריך לקנות את הכלים הכי טובים, כדי שיזכרו אותנו.
לפני 35-40 שנים נפלה ההחלטה עקרונית במשרדים הרלוונטיים, להפסיק את החינוך הטכנולוגי וההכשרה הטכנית לילדי ישראל
כשההנחה המובילה היתה שאנחנו נכנסים כעת לעידן המחשב ולא צריך ללמוד ולהתמחות במקצועות טכניים מעשיים,
מה שהתגלה לא רק כלא נכון, אלא בדיוק הפוך. (שאל את סטף ורטהיימר)
כך שגם בחללית העתיד תצטרך חרטים, כרסמים, אנשי הידראוליקה, פניאומטיקה ובקרה,......... כן וגם מחשבים,
ואז בהחלט תצטרך סט סיגנט "בריא", או ......סט snap on.:)
- - - Updated - - -