אחד הרכבים שלנו בטעות הושאר עם חלונות פתוחים בגשם והפך להיות כר גידול מרשימה למחלות שהאדם טרם מכיר. הבאתי חומר חיטוי שבמקרה גם רשום עליו...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28aedf0c87.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Printable View
אחד הרכבים שלנו בטעות הושאר עם חלונות פתוחים בגשם והפך להיות כר גידול מרשימה למחלות שהאדם טרם מכיר. הבאתי חומר חיטוי שבמקרה גם רשום עליו...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28aedf0c87.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
לא האמנתי שאגיע לרגע בו בגיפולוג יבקשו חוות דעת רפואית.. ההיתי בטוח שתגידו שעם מספיק בשר מעושן וויסקי הכול עובר ואת מי זה מעניין.
לפותח הנושא: בגדול ובקצרה: מאוד דומה לשפעת מבחינת תסמינים, אך הרבה יותר מדבק משפעת, ובנוסף לזה הסיבוכים הרבה יותר נפוצים משפעת ולכן אחוזי התמותה גבוהים יותר.
בגדול מי שמעל גיל 60 נמצא בסיכון גבוה לפתח סיבוכים (ומעל גיל 80 הסיכון אדיר), או מי שסובל ממחלות רקע, מקבל כימו, סטרואידים, או שאר תרופות ביולוגיות ומדכאות מערכת חיסונית.
אז נכון שרובנו לא נמות מזה, ומקסימום נשב בבית שבועיים עם מחלה דמויות שפעת, אך כל המבוגרים וכל אלה עם מחלות הרקע בהחלט יכולים למות. ופה הפאניקה.
אומרים שבערך 10 אחוז מהאוכלוסיה בישראל מעל גיל 65, תוסיף לזה את כל החולי אסטמה, סכרת שלא מאוזנים וכ'ו תגיע לבערך מליון וחצי איש. במדינה קטנה וצפופה כמו ישראל זה יהיה קטסטרופה ומכאן הפאניקה של כולם, במיוחד לאור מצב מערכת הבריאות שגם ככה בקושי מסתדרת אז תדמיין מה יקרה אם תוסיף למשוואה עוד 1.5 מליון חולים שזקוקים לאשפוז וטיפול איננטסבי.
שלא נגיע לשם. עד אז סעו בדרכים טובות
ואם במערכת הבריאות עסקננו,
אתמול עם גו׳ניור במיון עם חשד לשבר בקרסול (נחת לא טוב במשחק כדורסל). הגענו ב- 19:30 ב- 00:00 אמרו שיקח עוד שעות. לקחתי את הרגליים ועפתי משם.
אין לי מושג על מה אני משלם אלפי שקלים בחודש....
Sent from my iPhone using Tapatalk
רק אני מפנטז על שבועיים בידוד כפוי? אני יכול להתקדם כל כך הרבה עם פרוקיט הסבן שלי בשבועיים, סגור בגראז', ישן על מזרון, חי על בירות וקופסאות שימורים, מבודד מהעבודה, האשה והילדים.
אני כבר הודעתי שאם נגזר עלי בידוד אני מעמיס את הג'יפ, נוסע לאיזו פינה כלואה בין שיטחי אש, שם מסביב שלטי " זהירות קורונה" ודופק את הסיאסטה של החיים שלי.
אישתי בתגובה: תזהר לחטוף בכוונה.
זה נראה הרבה פחות מצחיק כשמגיע למשרד קולגה שחזר לפני 5 ימים מתערוכה בגרמניה שבה היו מלא נציגים מהמזרח ולא חושב שהוא צריך בנסיבות האלו להישאר בבית.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הרי ברגע שהוא הגיע גירשו אותו הבייתה אז למה לחשוף עוד אנשים לסיכום?
בעידן שלנו כשיש מחשב ואינטרנט זה לא ממש דרמטי אם אדם יעבוד מהבית. לא יגרם למעסיק ברוב המקרים נזק במקצוע שלי... אולי אפילו להיפך.
אנשים לא ממש מפנימים את עקרונות הבידוד ולוקחים סיכון הפצה והדבקה הקלות ראש גדולה מדי
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אם המעסיק מכיר במצב ומשלם לו על עבודה מהבית גם אם הוא לא מחוייב לפי הנחיות משרד הבריאות, באמת שאין לו מה לחפש בעבודה ושאפו למעסיק.
תסלחו לי על הוריד שהתנפח ....
אבל כל הסיפור הזה גובל בחוצפה .. (מהצד שאחרי הגבול).
אני מעסיק.. (מה שנקרא בעברית פשוטה - זונה של מדינת ישראל)
אם המדינה החליטה שמי שמגיע צריך להיות בהסגר אני מצפה ממנה לשלושה דברים:
- שתספק לו את מקום ההסגר
- שתדאג לפצות אותו על הפרנסה שהולכת לו לאיבוד, ואת המעסיק שלו - על עובד שחסר לו.
- שתדאג לבדוק את הבריאות שלו
להגיד לבן אדם: "אסור לך להסתובב בין כולם ו.. תפתור את הבעיות בעצמך" - זה במקרה הטוב כסת"ח ובמקרה שלנו - חוצפה
ולהגיד למעסיק שהוא ישלם משכורת גם כשבן אדם לא מגיע לעבודה זה לא פחות חצוף. (כן, גם בעסק שלי עובדים עם מקלדת וטלפון ועדיין - אני צריך את העובדים שלי במשרד ואצל לקוחות. זה שהם יהיו זמינים מרחוק לא ממש נותן לי לתת שירות ראוי למישהו)
אבל כמו שכתבתי - בעיניי מדינת ישראל אפשר לגלגל הכל על המעסיקים - אנחנו הרי שוחים בכסף ופשוט לא יודעים מה לעשות איתו.
לזה בדיוק התכוונתי.
המעסיק יכול לומר לעובד לוותר על התערוכה בעת הזו.
אתה אולי הזונה של המדינה אבל אין לך שום זכות להעמיד עובדים אחרים שלך בסיכון לחלות.
בנוסף, שלא לדבר על הנזק למעסיק באם רבים מעובדיו ידבקו או ישלחו להסגר.
להזיכרך, מדובר על עובד שהגיע עם חום ושיעול כך שגם ללא החשד לקורונה צריך לשבת בבית.
אתה לעניות דעתי מעסיק שלא ממש אכפת לו שעובדיו יחלו או ימותו וזה מאוד עצוב.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
קלאסי
קובץ מצורף 127639
טוב... ננסה להתעלם לרגע מהאמירות שרצות פה ונמשיך.
זה מרגיש שאנחנו על התפר שבין מצחיק למדאיג. לפני שעה "איבדתי" את איש המכאניקה שלי שכל חטאו בעולם הזה (יש שיאמרו שזה די ויותר) הוא שהוא אוהד מכבי והיה במשחק.
נודע לי שכבר יומיים שאחד מאנשי המשלוחים שלנו נמצא בבית חולה - גר באשדוד, לך תדע איפה הסתובב ולמה הוא חולה.
יותר מדי אנשים פה גרים בברנר
אלה אנשים שגם אני בעצמי באתי איתם במגע לא קצר בימים האחרונים....
מה שאני מנסה להגיד זה, אהבתי את כולכם (רובכם) ואני רק מבקש שיקברו אותי בדיפנדר.
אני שלחתי לך הודעות בואצאפ [emoji3083][emoji51][emoji3517]
ואתה עוד ענית לי [emoji1749]
אני גמור.
אם אני מבין נכון אין לך שום רצון להיקבר בדאסטר, זה ההבדל בין רכב אלוהי לרומני.
היה מקרה שמצאו שלד במדבר נמיביה שנקבר ברכב תחת מפולת חול לפני שישים שנה. הרכב שהיה מסביבו החליד לגמרי, זיהו שזה היה לנדרובר רק לפי הרגליים העקומות של הנהג.
אלומיניום
הולכים לשתק את המדינה..
הודעה לציבור
11 הצעדים של משרד הבריאות להתגונן בפני הקורונה:
1. ישראלים השבים מ- צרפת, גרמניה, שוויץ, ספרד אוסטריה יחויבו בבידוד בית למשך 14 יום, ההחלטה רטרואקטיבית מיום עזיבת היעד.
2. זרים ממדינות אלו לא יוכלו להיכנס לישראל, אלא עם יציגו יכולת מוכחת לבידוד בית. ישום החלטה זו יכנס לתוקף בימים הקרובים.
3. איסור גורף לקיום כנסים בינלאומיים בישראל.
4. תושבי ישראל השבים מכינוסים בינלאומיים בחו״ל– יחויבו בבידוד בית 14 יום.
5. עובדי מערכת הבריאות – איסור גורף לצאת לחו"ל.
6. חל איסור לקיים אירועים המוניים והתקהלויות מעל 5,000 איש.
7. חל איסור השתתפות בהתכנסויות מעל 100 איש , לאנשים שחזרו מכל יעד בחו״ל
ב 14 הימים האחרונים.
8. המלצה לנציב שירות המדינה לאסור באופן גורף יציאות עובדים לחו"ל.
9. המלצה לבני 60 ומעלה ולבעלי מחלות רקע כרוניות כגון מחלות לב , סכרת ,יתר לחץ דם , מחלות נשימתיות או דיכוי חיסוני , להימנע מהתקהלויות וממגע עם אנשים ששבו מכל יעד בחו״ל או בעלי תסמינים או אנשים החשודים כחולים.
10. תיירים ששהו באיראן, עיראק, סוריה, לבנון (ב-14 יום האחרונים) לא יורשו להיכנס.
11. משרד הבריאות ממליץ להקפיד הקפדה יתרה על היגיינה ולהימנע מלחיצות ידיים.
בברכה,
אייל בסון
דובר משרד הבריאות
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
העובד שהיה במשחק רשאי לחזור לעבודה מחר - הוא לא מהגוש המבודד לכאורה. רץ ברשת סרטון של אוהדי מכבי שרים "יש להפועל קורונה" אירוניה במיטבה
גם אני ..
(חזרתי מאוסטריה לפני יומיים..)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82887b1d07.jpg
והבדיחות שלא איחרו לבוא כמובן
*חידוד להנחיות משרד הבריאות*
כלל הציבור - השתדלו להימנע מחיבוקים, נשיקות וכל מגע שאינו הכרחי עם חבריכם.
אשכנזים - המשיכו כרגיל.
*דחוף ביותר*[emoji3479][emoji3479][emoji3479]
האם מישהו מכיר חולה 'קורונה' לעבודה עד ה 15 לחודש. שכר 5,000 שקל ליום. רק להסתובב במס הכנסה/ מע״מ / ביטוח לאומי ובנק לאומי* [emoji3479][emoji3479]
קו״ח למייל : [email protected]
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
חידוד להנחיות משרד הבריאות
כלל הציבור - השתדלו להמנע מחיבוקים, נשיקות וכל מגע שאינו הכרחי עם חבריכם.
אשכנזים - המשיכו כרגיל.
מומלץ לאכול הרבה חילבה כנגד נגיף הקורונה. [emoji146][emoji146] הדבר לא מועיל בכלום אך לפחות ירחיק את האנשים ממך ....[emoji4]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk