תגובה: איזה בוסטר צריך לקנות? (למצבר לא מושב תיקון)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
תמונה יפה, כל השאר קישקוש.
לא מכיר, אבל מכיר קצת יכולות של ליתיום, ומצבר ליתיום של 22AH (מה שכתוב שם 22000MAH), לא מסוגל לתתזרם רגעי של 2000A או 2500A (תלוי איפה אתה קורא).
גודל פיזי כזה לא מסוגל להכיל 22AH.
ושמישהו מוכר לי שקרים, וחוסר שיטתיות בשקר (זרם פיק, 2000A או 2500A?), אז אני לא מאמין לו גם אם הוא יגיד שהשמש זורחת במזרח.
דרך אגב, תראה את התגובות, טעינה מהירה דרך USB C ....אתה יודע כמה זמן לוקח לטעון 22AH דרך USB C???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
לא מכיר, אבל מכיר קצת יכולות של ליתיום, ומצבר ליתיום של 22AH (מה שכתוב שם 22000MAH), לא מסוגל לתתזרם רגעי של 2000A או 2500A (תלוי איפה אתה קורא).
ושמישהו מוכר לי שקרים, וחוסר שיטתיות בשקר (זרם פיק, 2000A או 2500A?), אז אני לא מאמין לו גם אם הוא יגיד שהשמש זורחת במזרח.
דרך אגב, תראה את התגובות, טעינה מהירה דרך USB C ....אתה יודע כמה זמן לוקח לטעון 22AH דרך USB C???
יש לי כזה, עד היום התניע פרייבט בלי למצמץ, רכב גיבור עוד לא יצא לי.
יחסית נראה איכותי.
קבלתי עליו המלצות מבעלי פג'רו אחרים שטוענים שהתניע להם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
נראה לי שהכוונה שהמכשיר מאפשר הטענה מהירה למוצרים מבוססי type c, לא שזה נטען על ידי כבל type c...
אין הרבה חווד בפנים, אבל הרוב המוחלט חיובי
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
נראה לי שהכוונה שהמכשיר מאפשר הטענה מהירה למוצרים מבוססי type c, לא שזה נטען על ידי כבל type c...
אין הרבה חווד בפנים, אבל הרוב המוחלט חיובי
נטען עי usb-c
מהיר? לא יודע, לא יצא לי לטעון מלא.
עריכה: בדקתי שוב את מה שאני קניתי: https://www.aliexpress.com/item/4000244691744.html
זול יותר אבל משלוח יקר
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
הכיתוב הוא שטויות, כרגיל. צחקתי ממש כשראיתי שהוא נותן 22000 mah של PEAK CURRENT . (להדיוטות שלא הבינו את הבדיחה: אין קשר בין current ובין mah)
יש שם נתון של 81.4 שנראה קצת קרוב יותר למציאות והוא שווה ערך לכ7 אמפר שעה.
לעניין עצמו: גם אם היצרנים הם שקרנים גדולים, המוצרים האלה במקרים רבים נותנים את מה שצריך: התנעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
לעניין עצמו: גם אם היצרנים הם שקרנים גדולים, המוצרים האלה במקרים רבים נותנים את מה שצריך: התנעה.
השאלה, התנעה של מה?
במסגרת הקשקשת, כתוב שם דיזל עד 6.5 ליטר.
שזה יניע את הטרופר, נדבר.
זה שזה מניע מנוע של פרייבט, זה עוד לא נתקלתי בבוסטר שלא עושה.
אני נתקלתי בחוסר יכולת של בוסטר כזה להניע. עבדנו על כמה עשרות רכבים פרטיים במסגרת פרויקט כלשהו. הבוסטר הניע רכב אחד, ואת השני בתור כבר לא, למרות שהוא היה מלא.
אז נשלף מתא המטען ה"משכנע": פק של שלושה Yuasa lev40, ועשה את העבודה עד סוף היום בלי להתעייף ובלי לבקש טעינה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אני נתקלתי בחוסר יכולת של בוסטר כזה להניע. עבדנו על כמה עשרות רכבים פרטיים במסגרת פרויקט כלשהו. הבוסטר הניע רכב אחד, ואת השני בתור כבר לא, למרות שהוא היה מלא.
אז נשלף מתא המטען ה"משכנע": פק של שלושה Yuasa lev40, ועשה את העבודה עד סוף היום בלי להתעייף ובלי לבקש טעינה.
מה זאת אומרת את השני לא? מה היה הכשל שמנע את המשך הפעולה?
כבר נכתב על הסוגיה הזו פעם, באתר הזה. ככל שמצבר הרכב מרוקן יותר, כך חלק מכח הבוסטר הולך לטובת טעינת המצבר, בו בזמן שהחלק הנותר מנסה לסובב את הסטרטר. לפעמים זה מספיק, לפעמים לא.
אז במצב האחרון שווה לנסות לנתק את המצבר, ואז לנסות להניע מהבוסטר.
לשאלתך: כנראה שמצבר הרכב השני בתור היה ריק יותר ממצבר הרכב הראשון, ובנוסף, הבוסטר כבר היה מעט פחות מלא.
.
.
אגב, מישהו הצליח להבין למה בין מגוון הרכבים שהדבר הזה מסוגל להתניע יש תמונה של מכסחת דשא עם התנעה ידנית?
ומה זה CONSTANT CURRENT PROTECTION ? AI SOFTWARE PROTECTION ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
ומה זה CONSTANT CURRENT PROTECTION ? AI SOFTWARE PROTECTION ?
איש מכירות שזרק כל buzzword שהוא מכיר
(מאוד פופלרי אצלנו בהי-טק)
חברה סבירה, מחיר טוב. לא התעמקתי מעבר לזה, מבצע שקפץ לי כעת, אם זה מעניין
[emoji3581] Baseus 8000mAh Car Jump Starter 800A
[emoji383] Price: 36.70 USD (33.65 EUR)
[emoji273] #Aliexpress Direct Link is: https://bit.ly/3diBxjz
[emoji385] Coupon - "BASEUS401" + $3 store coupon
נשלח מהנייד
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 128993
במקרה נתקלתי במשהו שמוכר גם גאמפ סטארטים (ראה בתמונה)
מתוצרת סין - מותג לא מוכר לי...
אם מעניין אותך תפנה אלי בהודעה אישית ואתן לך טלפון ואיש קשר