לא מצאתי. מצאתי פה מספר דברים נוספים חשובים. אבל לא את מבוקשי לגבי הגבהות. אני עדיין לא מצאתי פה באתר או בכלל קיט הגבהה לאאוטבק.
Printable View
לא מצאתי. מצאתי פה מספר דברים נוספים חשובים. אבל לא את מבוקשי לגבי הגבהות. אני עדיין לא מצאתי פה באתר או בכלל קיט הגבהה לאאוטבק.
אז כנראה אני מפספס - מה מבוקשך לגבי הגבהות לאאוטבק?
אני מניח שקראת בשרשור זה את:
וגם ראית שרשורים דומים:
נסה לכתוב בפשטות מה אתה מחפש מעבר לנאמר כאן למעלה, כי בשרשור זה יש התייחסות להגבהה באמצעות ספייסרים וגם באמצעות קיט של קפיצים.
ארז צודק. מצאתי את מבוקשי כנראה פספסתי מרוב קריאה. תודה רבה ושבוע טוב שיהיה.
אהלן, עברתי על השירשור אבל כנראה שאני מתקשה- נכון למאי 22׳, מה האפשרויות החוקיות להגבהת אאוטבק?
נכון לעכשיו אין. כמובן שאפשר למצוא פתרונות..
אגב, איזו שנה?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חברים חשוב לדעת:
ממחקר מקיף שעשיתי בחו"ל- הגבהה ללא יצירת איזונים נוספים (מקצועיים ויקרים) בין השלדה למערכת ההינע משנה את הזוויות והתוצאה היא רעידות שמתקבלות בעיקר בחלק האחורי של הרכב ומקרינות על כל הרכב. זה קרה לי באאוטבק 2011- עשיתי הגבהה 2.5 ס"מ מעל הבולם והתחילו רעידות -ממש לא נעים! לא עזר כיוון פרונט, לא עזרה תמיכה נוספת לדריישפט, כלום. לפי השרשורים בחו"ל זה ממש לא מומלץ ומתרחש גם בדור הבא- 2015 ומעלה. יש לי אאוטבק 2017 וירדתי מזה. במילא זה בעיקר בשביל הפוזה ה"גברית" ואני כבר קצת מבוגר בשביל זה. גיליתי שלנשים ממש לא אכפת וזה לא עושה אותך יותר יפה בעיניהן, (גם אם תיסע בקיה ותהיה נחמד- הכל בסדר) ולהרשים גברים זה לא מעניין (:
אשמח לשמוע אם למישהו פה יש הגבהה "זולה" ואחרי שנתיים עדיין אין לו רעידות.
כן. יש.
כבר איזה 5-6 שנים ללא שום בעיה.
איזו הגבהה עשית שגרמה לתופעות שאתה מתאר? החלפת קפיצים ובולמים? איזו חברה?
כדי שהדברים שאתה כותב יסייעו גם לאחרים, תתרגל לציין את הפרטים הנדרשים ואם אתה מצטט מקור (בארץ או בחול) כדאי להוסיף קישור כדי שאנשים המגיעים לשרשור הזה יוכלו לחקור ולהתרשם.
אני חושב שמי שמתעניין בהגבהות בפורום שלנו ברוב המוחלט של המקרים עושה זאת לצורך שיפור יכולות הנסיעה בשטח ולא כדי להרשים נשים (או אנשים ככלל).
נשלח מהנייד
אני עם אאוטבק 2011 וספייסרים ולא מרגיש שום רעידות... ואני מדבר על רכב עם בולמים סטוק 175 אל"ק... כשאחורי אחד נוזל...
ואני לא היחיד שנוהג על הרכב
אני אשמח לראות שרשור מחול שאומר אחרת. במיוחד כשיש אלפי שרשורים ועסקים שמוכרים הגבהות עם מוניטין מעולה לתוצאות מספקות וגיבוי מהלקוחות שלהם.
זול ויקר.
חיפוש פשוט ברשת מעלה מלא תוצאות לבעיית הרעידות: ראה כאן. כדאי מאוד לקרוא את השרשורים ב SUBARU OUTBACK ORG!
הקישור לא תקין.
האם מדובר בספייסרים או החלפת קפיצים בולמים?
נשלח מהנייד
סמקרה שלי ספייסרים. קבל קישור תקין:
https://www.google.com/search?q=suba...hrome&ie=UTF-8
מודה שאין לי שום רעידה כזו...
יצא לי לנהוג גם באאוטבק ללא הגבהות ושום הבדל...
אבל לא מתווכח. אם מישהו מרגיש רעידות, צריך לטפל בזה.