משתגע, איזה צמיג לקחת (פעם ראשונה [emoji12])
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
לא, יש לי ג'יפ, לא פריוס.
ובכל מקרה-אם הפרשי צריכת דלק משנים לך-נתון שהוא כשלעצמו זניח ומתבטא, אם בכלל, באחוז לפה או לפה, אתה עוסק בשיקולים הלא נכונים.
אני חושב שאתה טועה.
רובנו עושים חשבון ונכון לעשות חשבון.
נכון שהתחביב לא זול אבל יש לקחת בחשבון שמחיר הצמיגים ממשיך גם בתחנת הדלק ועל צמיגים כבדים משלמים לפעמים עליה של צריכת דלק.
במספרים זה אומר שעל כל מאה ליטר דלק ( כ 500 קמ) אתה משלם כ 50 שח תוספת על הצמיגים.
זה אומר שעל כל 10,000 קמ אתה משלם תוספת של כאלף שקל.
אז אם אתה לא מחשב את זה אל תחשב גם את מחיר הצמיגים.
באופן אישי אני עם טויו מפני שבחשבון האישי שלי הם שווים לי את ההפרש.
אבל הטויו שלי הם שטח מלא ולא 50/50 והשימוש הכביש אצלי הוא רק בדרך לטיול. אין לאוטו שימוש דואלי.
לטעמי חלק מההמלצות שקיבלת לטויו מתיחסות לצמיגי השטח המלא שלהם בטעות.
הפרופיל שאתה הולך לרכוש נראה ממש צמיג לכביש בעוד שהצמיג שתרכוש מוגדר חצי חצי עם נטיית כביש מובהקת
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
תגובה: משתגע, איזה צמיג לקחת (פעם ראשונה 😜)
אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו, במקרה של מקסיס צמיג שנישחק ומתייבש מהר מידי, כתוצאה מיזה גם מרעיש מאוד, כמובן למי שנוסע באופן יום יומי ובסביבות
20-25k בשנה, זה מה שמקסיס מחזיק מניסיון שלי.
טוב עשית שבחרת טויו, אצלי החזיקו מעל 3 שנים ו 60k ק"מ.
ההבדל בין מקסיס לטויו אינו בין טוב לטוב מאוד, אלא בין סביר למעולה. כמה זה שווה לך בכסף? חשבון פרטי שלך.
קח בחשבון - אחרי 3 שנים, גג 4, אתה בכל מקרה תחליף צמיגים. כל סוגי הצמיגים, גם צמיגים יקרים כמו טויו או BF. כי בתנאים שלנו הם מתייבשים והביצועים שלהם נופלים משמעותית למרות שנשאר המון בשר על הסוליה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ההבדל בין מקסיס לטויו אינו בין טוב לטוב מאוד, אלא בין סביר למעולה. כמה זה שווה לך בכסף? חשבון פרטי שלך.
קח בחשבון - אחרי 3 שנים, גג 4, אתה בכל מקרה תחליף צמיגים. כל סוגי הצמיגים, גם צמיגים יקרים כמו טויו או BF. כי בתנאים שלנו הם מתייבשים והביצועים שלהם נופלים משמעותית למרות שנשאר המון בשר על הסוליה.
+1.
ההבדל שהטויו אצלי יכלו למשוך עוד אבל אני מחליף בכל מקרה.
המקסיס ממש לא יכלו למשוך מעבר לזה, למעשה כבר הרבה לפני שהגיעו ל 20k כבר דרשו החלפה.
מה נקרא 'צמיג מסטוק ישן', מכמה חודשים אחורה ?
מחר אני הולך להרכיב,
לטעמי - רצוי פחות משנה.
נשלח מהנייד
"סטוק ישן" = בן יותר משנה. לפעמים הרבה יותר.
נשארו לו בערך שנתיים-שנתיים וחצי עד שיתייבש ותרצה להחליף אותו, למרות שעדיין ייראה בהחלט טוב.
תגובה: משתגע, איזה צמיג לקחת (פעם ראשונה [emoji12])
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני חושב שאתה טועה.
רובנו עושים חשבון ונכון לעשות חשבון.
נכון שהתחביב לא זול אבל יש לקחת בחשבון שמחיר הצמיגים ממשיך גם בתחנת הדלק ועל צמיגים כבדים משלמים לפעמים עליה של צריכת דלק.
במספרים זה אומר שעל כל מאה ליטר דלק ( כ 500 קמ) אתה משלם כ 50 שח תוספת על הצמיגים.
Honda EX300 94
למעשה, כפי שאתה רואה כאן בתגובות, לעניות דעתי, רובנו לא עושים חשבון על השקל לכאן או לכאן, כל עוד מדובר בסכומים זניחים. לתחושתי קשה ליהנות מתחביב, בין אם מדובר בג'יפ או בבניית טיסנים, רכיבה על אופניים וכו כשלמשוואה נכנסות טבלאות אקסל.
מחירי דלק יורדים ועולים, מחירי צמיגים זזים לכאן או לכאן, ואם אקח בחשבון תוספת של 50 שקל לצמיגים ל500 קילומטרים, שהם הנסועה החודשית שלי (רכב בעיקר לטיולים), לא אהנה מהטיול.
משתגע, איזה צמיג לקחת (פעם ראשונה [emoji12])
תומר,
יש הבדל בין מי שהרכב שלו הוא לשימוש יומיומי וגם לטיולים לבין מי שהגיפ שלו הוא לצורך תחביב באופן כמעט מוחלט.
וחוצמזה כדאי גם בתחביב לדעת לעשות חשבון ולתקצב.
זה לא שאני כל היום ממלא אקסלים אבל אני מקפיד לדעת איפה אני נמצא ולא להוציא הוצאות כבדות ספונטנית.
לא חשבתי שזה יגיע לשם אבל ממליץ לכולם על אפליקצית פיננדה. להוריד בחנות האפליקציות.
אפליקציה שמרכזת לך במקום אחד את כל חשבונות הבנק, כרטיסי אשראי ועוזרת לתכנן תקציב והוצאות.
אין לי כל קשר למעט משתמש מאווד מרוצה כבר שנים.
Finanda.co.il
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...916f556d23.jpg
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
תגובה: משתגע, איזה צמיג לקחת (פעם ראשונה [emoji12])
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
הם צודקים! באמת הגיע הזמן לשדרג את הרכב!!!!!!!!!!. אשמח למידע על טרנספר של TJ רוביקון וליד טוב לצמיגי 33!!!!!!!!!!!
לגבי משקלים, בצמיג at בגודל 29" וקצת (ועוד על ג'אנט 16), הבדלי המשקלים הם יותר קטנים מאשר בצמיגי mt בקוטר 33. והטויו באמת צמיגים טובים לכל שטח שאינו בוץ.
היום הייתי אצל הבחור,
אחלה שירות, אחלה מחיר.
חיוך, קפה ושטיפה חיצונית על חשבון הבית .
הצמיגים מסוף 2019 ( שבוע 43)
צמיגי מוריס בית עובד, מומלץ בחום !!!
אני אישית לשימושים שלך הייתי הולך רק על צמיג 50/50
נסעתי בעבר על צמיגי שטח מלא ביום יום, בחורף זה היה סכנת נפשות על הכביש
אני לא יודע אים קיים במידה שלך אבל כרגע אני כבר שנה על קונטינטל ATR עד היום מרוצה
המחיר קרוב מאוד למקסיס