תגובה: מעין אמפי לכיוון הזויתן - אפשרי?
דרור,
הגראד ויטרה - מאיזה דור / שנה?
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
דרור,
הגראד ויטרה - מאיזה דור / שנה?
נשלח מהנייד
גראנד ויטארות מהשנים האחרונות של הדגם. מנוע 2.4, TC יעיל למדי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
שבת האחרונה, קבוצה גדולה של 14 סוזוקים.
הג'וניור שלי בג'ימני ידני סטנדרטי חדש, לא מוגבה, צמיגי כביש בלי להוציא אויר, זחל את זה קוביה-קוביה בלי כיוונים, בלי לעצור, בלי לגרד כלום, אגב פיהוק. אבל הוא לא דוגמה לכלום. מטפס במעלות מגיל שבועיים ונוהג בסופה בשטח טכני מגיל 10-11 בערך. כשהוא יתחיל להיות סבלני ונחמד לבני אדם, הוא יוכל להיות אחלה מדריך נהיגת שטח.
עוד שני ג'ימנים חדשים מוגבהים - אחד אוטומטי על צמיגי AT, שני ידני, נהגים פחות מנוסים מהילד שלי. עלו בלי בעיה, קצת יותר באגרסיביות שלטעמי לא היתה נחוצה כי האוטו מטפל בזה בצורה מרשימה מאוד.
ג'ימנים דור קודם מוגבהים, לא נעולים, חלקם ישנים ללא TC, חלקם על צמיגי שטח - התאמצו קצת יותר, אבל עלו.
ג'ימנים דור קודם סטנדרטיים, לא נעולים, לא מוגבהים, על צמיגי כביש, חלקם ישנים ללא TC, נהגים לא מנוסים - התאמצו עוד יותר. לא פשוט, קצת גירודים, הרבה כיוונים, אבל עם קצת נחישות עלו.
גרנד ויטארה ארוך מוגבה וממוגן על צמיגי שטח ונהג טוב - עלה בלי בעיה מיוחדת או מאמץ מיוחד. זה רכב הרבה יותר טוב בשטח ממה שחושבים.
גרנד ויטארה קצר ממוגן לא מוגבה - לא עזרו כיוונים שלי, בניית מע"צ, וגם עתירה לבג"צ, לא הצליח. נמוך מדי ומתיישב על הגחון. הגבהה חוקית היתה מעבירה אותו בקלילות. הג'וניור משך אותו ברצועה.
בקיצור - מעבר סלעים לא קל, מעניין וכייפי.
אין ספק שמה שחשוב הוא המטרה לשמה הטלטלנו בנתיב הנ"ל.
גשר ההטייה הסורי עם ההסטוריה שלו.
החיבור לאלי כהן, תקיפות חיל האויר על העבודות ולבסוף כיבוש הרמה במלחמת ששת הימים.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk