-
מחר ההשקה של הדיפנדר החדש, לא נפתח לכבודו שרשור?
זו אחת התגובות לסרטון מחו״ל ממישהו שלא מכיר את הנפשות הפועלות, מה שמחדד את הבעיה.
מי שנהגו ברכבים, לפחות חלקם, הם כן אנשים שיודעים לנהוג בשטח.
ואם זה מה שהם הצליחו..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי naks, post: 2792983, member: 195890
Clearly the driver is new to off-roading, and it also doesn't seem like that 110 has the rear e-diff. He also clearly doesn't know how to get the TC to work properly.
But even without the rear e-diff, it shouldn't have gotten stuck so much.
I would have walked that hill in my D4 and RRS
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
תגובה: מחר ההשקה של הדיפנדר החדש, לא נפתח לכבודו שרשור?
האמת היא שרואים בתחילת הסרטון 1:53 את ה110 נוסע בפנייה שמאלה, תוך כדי שהגלגל השמאלי אחורי עומד במקום. זה באמת נראה שהנעילה האחורית לא מתפקדת.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
נראה שהם הגביהו את הרכבים עד הסוף שם בסרטון.
השטח נשאר אותו שטח, הלחץ משתנה (גם הגאומטריה, אבל נעזוב את זה ) ,- הקבוע משתנה ,מה אני מפספס?
שכרית אוויר לא מתנהגת כמו בוכנה
כלומר הלחץ לא משתנה כדי לשנות גובה. יש גרף אחר של לחץ - עומס - גובה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
תגובה: לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
כן, אני לא מבין בכריות שלא שמים עליהן את הראש, מצאתי סרטון והעליתי אותו קודם בהודעה אחרי. המבנה של הכרית אכן נותן להעלות נפח בשינוי מאוד קטן של לחץ, כמובן עד גבול עליון מסוים.
-
נראה שכפיר מנסה לחלץ לאחור תחת אש..:
"המעלה היה במצב הקשה ביותר שלו, דרדרת, פודרה חלקלקה ובלי בנייה בכלל, הכל נשטף מהגשם. היו שלושה רכבים, הראשון, הלבן, הוא בנזין והשניים הנוספים דיזל. הנהג הראשון ואולי זאת הייתה הטעות היה חסר ניסיון ולכן הולחף באחד מלא ניסיון, רמי גלבוע האגדי. שני הדיזלים כשבאחד מהם אני נהגתי טיפסו את המעלה הרבה יותר מהר, אך גם שם היה מאבק עיקש ולא מעט תימרונים".
-
לא מצליח להבין את עבודת המכוון, ( כנראה יכנסו בי כי הוא נראה וותיק)
כל הזמן עצר את ההתקדמות וכמובן הפינאלה של הפגוש שהתנפץ.
בכל מקרה מה שרואים מכאן לא רואים משם..
גם מבחינת בחירת הנתיב אני תמיד נצמד שם לשמאל, לדעתי נתיב יותר נכון. לא מצליח להיזכר איך נראה הצד בו הם עלו.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
-
לכל אלו שכתבו שהרכבים נסעו עם צמיגי כביש, אז דווקא הם היו עם צמיגי AT. אמנם עם פרופיל לא אגרסיבי כמו של BFG ועם חתך 60 אך עדיין לא עם כבישי כביש והצמיגים בקוטר 32 אינטש.
תסתכלו בצילומי התקריב וכתוב כך גם במפורש בכתבה של רמי גלבוע.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
מה זה משנה. אם אי אפשר להוריד אוויר, זה לא שווה כלום. וזאת היתה הכוונה כשנאמר שהם באו עם הצמיגים הלא נכונים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
JohnnyEnglish
לא מצליח להבין את עבודת המכוון, ( כנראה יכנסו בי כי הוא נראה וותיק)
כל הזמן עצר את ההתקדמות וכמובן הפינאלה של הפגוש שהתנפץ
לגבי הכניסה עם הפגוש בסלע, רואים שלפני כן ההגה מופנה חזק ימינה לצורך הימנעות מהמפגש ונראה שהנעילה של הדיפ' האחורי עובדת ושולחת את הרכב ישר קדימה, כשהגלגלים הקדמיים נטולי אחזיזה - מה שגורם למפגש עם הסלע
-
מלא מעט טיולים עם דיסקו 3/4, בקרת האחיזה שלהם עובדת הרבה יותר טוב ממה שרואים בסרטון.
תפעול לא נכון או מערכת אחרת?
-
מה יש לתפעל במערכת שלכאורה אמורה להיות אוטומטית?. להבנתי... שואל ברצינות
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
https://youtu.be/Q8sQZuAczrg
זוועת עולם. באמת ציפיתי שייתן בראש ללנדקרוזר אבל נראה שנחות ממנו לגמרי. הTC נראה שלא מתפקד. מהלכי מתלה לא מספיקים.
התיאור של רמי גלבוע מאוד מרוכך - אולי בגלל ששבר להם פגוש.
יופי של נהיגה, רמי.
כידוע - אם זה מפלסטיק וזה נופל - סימן שמהתחלה לא היה צריך את זה.
(ובכלל נראה שרונן נהנה הכי הרבה)
אסף.
-
היא מצריכה מינונים נכונים וקבועים של גז על מנת לפעול
עזבת את הגז? היא מפסיקה
נגעת בבלם? במערכות העדכניות ביותר גם זה משמעותי
המערכות הללו לא בנויות למכשולים רצופים ומורכבים אלא להעביר אותך פה ושם איזו הצלבה או להוציא אותך מתקיעה קטנה
ולכן הן לא מחליפות נעילה ולא באמת אמורות להחליף אותה
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
מבחינת הרכב, האמת.. על הפנים.. לנדקרוזר ורנגלר ספורט סטנדרטיים עוברים שם הרבה יותר בקלות ואני אעז להגיד שגם ג'ימני מצליח בפחות דרמה.
בקשר למזרח ולפגוש.. זה נאחס שיכול לקרות, ואני לא בטוח שהמזרח ידעו בדיוק למה מכניסים את הרכבים שלהם וסמכו על עופר ורמי (בצדק.. אבל שיט האפנס). מקווה בשבילם שהם לא צריכים לשלם על התיקון ועוגמת הנפש.
-
אני חושב שמי שקונה רכב כזה ומתכוון לטייל - קודם כל שייקנה רק את הדגם עם הגלגלי ברזל.
משם הכל מתחיל.
אסף.
-
מעטים קונים רכב כזה כדי לטייל. קונים אותם כסמל סטטוס ורק אחרי 8-10 שנים ו60-70% של ירידת ערך הם מגיעים לשטח
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
מה יש לתפעל במערכת שלכאורה אמורה להיות אוטומטית?. להבנתי... שואל ברצינות
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
יש הרבה מה לתפעל. צריך להכיר את המערכת ולדעת את רמת הסל"ד שצריך לשמור, הזמן הצפוי לתגובה ומתי לוותר. כמו כן ברכבים מסויימים המערכת מגיבה בקופצנות וצריך לדעת לצפות לזה מאחר והורדה של הרגל מהגז תבטל מיידית את פעולת המערכת.
השונות בפעולת הtc בין הרכבים היא עצומה. יש רכבים שהפעולה היא סימלית ולא אפקטיבית ויש רכבים שבהם היא יעילה מאוד ולמרות שזו לא נעילה של ממש היא מהווה תחליף לא רע.
-
אבל לפי הוידאו אמורה להיות נעילה. ונראה שאין נעילה.
אסף.
-
-
האלקטרוניקה אמורה לעבוד בלי מיומנות מהנהג.. זה כל הקטע, הכל לבד ואוטומטי, והמערכת של לנדרובר עובדת יפה מאוד ברכבים אחרים שלהם ואני מאמין שגם בדיפנדר החדש.. זה פשוט תרחיש קיצוני בשבילה ואם הצמיגים לא אוחזים והמתלים לא מצמידים גלגלים לקרקע שום נעילה או בקרה לא תעזור לך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
היא מצריכה מינונים נכונים וקבועים של גז על מנת לפעול
עזבת את הגז? היא מפסיקה
נגעת בבלם? במערכות העדכניות ביותר גם זה משמעותי
המערכות הללו לא בנויות למכשולים רצופים ומורכבים אלא להעביר אותך פה ושם איזו הצלבה או להוציא אותך מתקיעה קטנה
ולכן הן לא מחליפות נעילה ולא באמת אמורות להחליף אותה
המערכת של לנדרובר עובדת יפה מאד בדיסקו 3/4.
מה שרואים בסרטון לא מזכיר את זה.
מה גם שיש שם נעילה אמיתית ולא רק TC.
-
אין לי היכרות מעמיקה עם ה-tc של לנד רובר. בפעמים הבודדות שראיתי אותה בפעולה היא פעלה מאוד יפה ולא היה יותר משיהוק קטן של אובדן אחיזה לשבריר שניה
אבל לא הייתי ממהר לשפוט את הנהגים בסרטון כי כפי שכבר נאמר פה באחת התגובות לכל רכב בקרת משיכה אחרת שפועלת לפי אלגוריתם ספציפי ולוקח זמן ללמוד לעבוד נכון עם זה.
-
לי זה נראה שהנהג לוחץ ברקס כל שניה.
גם המכוון עוצר אותו כל שניה.
אני לא מכיר את האנשים ואולי הם תותחי על שנולדו עם הגה ביד .. אבל למתבונן התמים. זה לא נראה ככה.
האוטו עבר. נכון.
אבל זה אוטו של חצי מליון דולר והוא השאיר שם את המחיר של האוטו שלי בשביל לעבור.
כשאנחנו רואים מרצדס ml או פורד אדג׳ או מיצובישי אוטלנדר בנקרות ואני אישית ראיתי. אנחנו מגחכים .. אפילו אני עם הדאסטר. מגחך .. כי האוטו נראה תלוש. אפילו יותר תלוש מהתלישות שמפריעה לכל כך הרבה אנשים פה לגבי הדאסטר. ויחד עם זאת. בגלל הסמל האובלי שמפוזר שם בכל פינה. אנחנו מצפים שיקרה איזה נס. אבל במה זה שונה מפורד אדג׳? או מפורד קונקט ? זה גם נראה כמוהו ...
אני לא חושב שמישהו במשרדי ל׳ר דמיין שהאוטו הזה צריך להגיע לשטח שהוא יותר מהשטח המעט בוצי בדרך למשחק הקריקט השכונתי או מקסימום לצייד פסיונים ביער שרווד.
זה בדיוק כמו הדאסטר. לצורך העניין. רק שאני יכול להתפרע עם האוטו ובסוף מקסימום לשבוץ ציריה שעלתה 700₪. מה יקרה שם ...? וכמה זה יעלה ? אני מנחש שאין שום מפגש עם מוסך שיגמר ב 700₪ בלבד באוטו הזה.
בקיצור. תשמרו טוב על הדיפנדרים הישנים שלכם. מי שיש לו. כי המחיר שלהם יאמיר עד אין קץ.
או תעברו לדאסטר ;) ... סתם
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר. אבל בחלק השני, אתה פשוט "עני" וסופר את השקלים. מי שירכוש רכב שכזה הוא ב"state of mind" אחר לגמרי.
-
הרכב הזה והדאסטר שונים מאוד
בגודל הגלגל
ביחסי ההעברה
בכוח מנוע, זמינותו והניהול האלקטרוני שלו
ואני אומר את זה בתור אחד שמעריך לטובה את הדאסטר שהוא בעיניי רכב מרענן מאוד בזירה שלנו
-
טוב, אחרי זה נשאר לנו רק לחכות לפורד ברונקו החדש.
https://www.ynet.co.il/articles/0,73..._medium=social
-
בגדול..התאכזבתי.
לא מהרכב כי אם מהנפשות הפועלות.
אלו כתבי רכב? חוד החנית שמבקרים את היצרנים והיבואנים? שעל פי מילותיהם נחרץ גורלו של רכב כזה או אחר...
גם בדיפנדרים הקשוחים הנהיגה לא אופיינית לשועלי שטח... בטח ובטח בעונה יבשה באתגר בסיסי ומבוסס כמו משלט...פייר מאכזב.
נ.ב דווקא את הקונספט אהבתי וציפיתי להמון מסרטון... בין הבודדים כנראה בעולם שלקחו את הדיפנדר החדש מחוץ לסביבה הסטרילית של שאר המבחנים ברשת ועוד השוו אותו ראשבראש עם המקור. שאפו על הרעיון והתעוזה...
הביצוע פחות.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
-
לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר. אבל בחלק השני, אתה פשוט "עני" וסופר את השקלים. מי שירכוש רכב שכזה הוא ב"state of mind" אחר לגמרי.
אני אמנם לא יכול כלכלית לקנות כזה אוטו. אבל זה לא מה שאמרתי.
לא על הכסף אני מדבר פה ... כל כך. אלא על הקונספט. האוטו הזה הרבה יותר קרוב לדאסטר מאשר ל110 שאתה מכיר. ובכל זאת מצפים ממנו להיות יותר קרוב ל 110 הישן מאשר לדאסטר. והדאסטר פה. כמשל. זה יכול להיות גם טוארג או כל דבר אחר מהג׳אנר. הם לא אמורים להיות בשטח. את הדאסטר אונסים כי הוא זול. אז מה כבר יכול להיות ... כזה ... סוג של.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
הרכב הזה והדאסטר שונים מאוד
בגודל הגלגל
ביחסי ההעברה
בכוח מנוע, זמינותו והניהול האלקטרוני שלו
ואני אומר את זה בתור אחד שמעריך לטובה את הדאסטר שהוא בעיניי רכב מרענן מאוד בזירה שלנו
פספסת את הנקודה. ובכל זאת. תקרא מה שכתבתי לאלירן. זה אותו דבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
לא חושב שבשום צורה של השוואה.. או קשר אפילו מקרי...יש מה לדוש (גם) פה בדאסטר. הבנו הדאסטר עילוי ונותן תמורה מעולה לכסף.
זו סתם גניבה של השרשור.. עם רדת חשיכה (;
Sent from my SM-A530F using Tapatalk