בוודאי !
פנצ'ריות שעובדות רצוף עם ג'קים , נדרשים לשיפוץ מידיי פעם.
בד"כ לא סיפור גדול, החלפת סט אטמים ולעיתים גם חריטה והחלפת בוכנה.
רענן
Printable View
https://www.ebay.com/itm/14547531130...mis&media=COPY
יש פה מק"ט.. אפשר לשאול את היבואן...
קשה לי להאמין שיש כאלו זרוקים איפשהו.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הג'ק המקורי של הפאג'רו הוא עם בוכנה דו שלבית. בעקרון הוא לא נוזל ולמיצובישי יש אמירה בוטה בענין: הג'ק ממותקן ברכב במצב שכיבה!
בלנדקרוזר אני מחזיק כזה שהורשתי לו מהפאג'רו 95 עליו השלום.
חפשתי כזה בנרות עבור הSUV החדש של אשתי (הגיע במקור בלי גלגל ספייר בכלל-הזוי) .
אחרי פאנצ'ר שתופעל עם הרבה מזל עם גלגל ספייר של מיצובישי של חבר ,שממש במקרה התאים, נסיעה לצמיגאי הקרוב ותיקון, הזדרזתי ורכשתי, בעזרת צמיגאי הבית, גלגל ספייר דק מקורי (ביבוא מקביל, ליבואן הרכב עדיין אין!) וציידתי בינתים בג'ק עגלה. שונא ג'ק מספריים וג'ק בקבוק סיני מייד נזל, כי...."כולם נוזלים"!! לא יכולתי להתחייב לחסן אותו רק במצב עמידה
יגעת ומצאת תאמין : אחרי שיטוט בEBAY רכשתי משומש של פאג'רו באנגליה (למזלי יש לי אח בלונדון שיהיה הבלדר)
הגיע יבש כצפוי. יחד איתו הגיע גם הג'ק המומלץ של איווקו, שנרכש במחיר כפול, אבל הגיע , למרבה האכזבה , שוחה בשמן והוחזר אחר כבוד למוכר!
לא התעצלתי ומצאתי עוד אחד משומש של פאג'רו בעסקה אפילו מוצלחת יותר! הגיע יבש כצפוי!
שניהם מקוריים תוצרת יפן.
ממליץ בחום ג'ק נהדר.
נמכר גם ג'ק דומה חיצונית המיועד לטנדר L200 אבל מיוצר בתאילנד! כנראה כי גם ה L200 מיוצר שם. לא בטוח. הג'ק לא בהכרח נחות מהיפני, אבל הייתי נזהר, מה גם שאין לו יתרון במחיר, לפעמים אפילו ההיפך.
הג'קים התאילנדים (כנראה בגלל היעדר בעיית מקום בטנדר) מצוידים בידית אחת ארוכה לעומת היפני המצויד בידית המתפרקת לשניים.
תזדרזו, כי הם נחטפים במהירות.
גילוי נאות : אומרים לי שעלולה להיות בעיית החרמה במכס ,כי מדובר באביזר בטיחות, עדיף להסתמך על "יבוא מזוודה"