תגובה: סיבוב לנ.ג 186 ושוק נכמות הלכלוך
תראו, הבעיה קיימת זאת עובדה. ובראש וראשונה הציבור אשם ואני מניח שאין מחלוקת על זה. הויכוח הוא על אופן הטיפול בבעיה רמת היעילות שלה וכמובן מי נענש כל זה בלי שום סיבה. לי יש בטן מלאה על דרכי הפעולה של הרט"ג, אופן האכיפה הסלקטיבית שלהם ועקב כך גם רמת היעילות הנמוכה לטעמי. עכשיו, מכיוון שאני הרמתי ידיים, ואין לי שום שאיפה או תקווה למשהו שישתנה פה אני בעצם הופך את עצמי כבר תקופה לא קטנה לעברין.
אני לא ישן בחניוני לילה אף פעם. פשוט יוצא מהשמורה ושיקפצו לי. (דרך אגב קרה כמה פעמים שפקח החליט שאני בשמורה אבל זה לא עזר לו).אני גם די נמנע מהרבה מקומות יפים וידועים כי נמאס לי גם מערימות הגיפים/טרקטורונים וכו עם כל מה שנלווה להם וגם מהפקחים שמסתכלים עלי כמו אויב וגם מתחקרים אותי כמו חשוד לפני מעצר. אהי נוסע לים כינרת ולנחלים שעוד אפשר באמצע השבוע כי בסופש זה פשוט בלתי נסבל. וזהו בעצם. כל שנה יש לי פחות איפה לטייל אלא אם אני במילואים כמובן. משום מה לצבא מותר להסתובב עם פלוגות טנקים וחיר גם בשמורות אבל כאזרח משום מה אסור.
קיצר הרמתי ידיים
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
ועוד משהו כשאני חושב על זה. הרט"ג זה בסך הכל עוד גוף ציבורי שקיים כאן. תסתכלו קצת יותר רחב. איזה גוף ציבורי אתם מכירים שעובד בצורה הגיונית ומנהל תקין? אני סתם אזרוק כמה מושגים לאויר.
רט"ג, ממ"י, תחבורה, נמלים, קק"ל.
תכלס הכל עקום פה כשאני חושב על זה
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
הקריטריון הוא שיסגרו לפי גורם הנזק, לא לפי איך שבא לך
הקביעה שלך שהייתי בשמורה בלילה מגיעה מ ... ? רצון להתווכח ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
כי הנחתי שהגעת למרגלות הנ.ג דרך חציית שמורת נחל דליה. אם אני טועה סליחה מראש.
לא לשם הויכוח אלא למען ההדגמה כמה אתה מוגבל כבר היום
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94