תגובה: מערכת סאונד מקורית ללא USB ברכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
... או שגם את זה אי אפשר לבצע ואכלנו אותה עם רדיו (באיכות לא משהו) ונגן דיסקים בלבד?........
ציטוט:
ואני לא מחובבי הסאונד בעלי האוזן הרגישה.... כולה שומע גלי צה"ל ו-88FM.
גם לך ברדוגו אכל ת'ראס? :rolleyes:
יש לי את הרדיו דיסק המקורי של הג'ימני + מתאם בלוטוס לחיבור הטלפון.
בוא קח
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוני5
יש לי את הרדיו דיסק המקורי של הג'ימני + מתאם בלוטוס לחיבור הטלפון.
בוא קח
בברכה,
יוני5
כבר לקחתי פעם אחד כזה חדש לגמרי ממישהו שפירק מג'ימני. עדיין אצלי במחסן. אין לזה USB ובטח לא SD. לא עוזר לי.
אבל - התפתחות מעניינת - כוחותינו איתרו משהו שנראה כמו שקע AUX שמתחבא בתא הכפפות. מחר אבדוק מה יש שם באמת (האוטו לא אצלי כרגע).
יש דבר כזה כבל שמתאם מ-AUX ל-USB שדרכו ניתן יהיה להאזין לפלייליסט האהוב עלי שנמצא כולו על USBיים?.....
כי אם כן, הבעיה נפתרה ואז אין לי בעצם במה להתעסק במה שעובד היטב 10 שנים וסתם לקלקל אותו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כבר לקחתי פעם אחד כזה חדש לגמרי ממישהו שפירק מג'ימני. עדיין אצלי במחסן. אין לזה USB ובטח לא SD. לא עוזר לי.
אבל - התפתחות מעניינת - כוחותינו איתרו משהו שנראה כמו שקע AUX שמתחבא בתא הכפפות. מחר אבדוק מה יש שם באמת (האוטו לא אצלי כרגע).
יש דבר כזה כבל שמתאם מ-AUX ל-USB שדרכו ניתן יהיה להאזין לפלייליסט האהוב עלי שנמצא כולו על USBיים?.....
כי אם כן, הבעיה נפתרה ואז אין לי בעצם במה להתעסק במה שעובד היטב 10 שנים וסתם לקלקל אותו.
יש נגן mp3 שיודע לקרוא מ USB ולהוציא אות אנלוגי דרך פלאג 3.5 מ"מ, יעני aux.
אחפש לך לינק.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אני לא מוצא מכשיר שעושה *רק* את מה שאתה מבקש, אלא אם תוכל להעביר את הקבצי המוזיקה לכרטיס SD או TF.
אבל יש מכשיר כזה:
#Aliexpress ₪ 37.62 | New Car Aux bluetooth Handsfree Kit fm transmitter LCD MP3 Player Dual USB Charger 2.1A TF card U Disk Hands Free Car Kit
https://a.aliexpress.com/_dVO0RLb
שיודע, בין השאר, לקרוא מ USB ולהוציא אות ל aux.
דרור,
בדקתי עכשיו ובמערכת המקורית, פיוניר אם זה משנה, של הג'ימני שלי יש USB + כניסת 3.5 ממ לחיבור ישיר עם כבל סטנדרטי (יש לי כמה).
בנוסף, קניתי מתאם בלוטוס שמתחבר לכניסת 3.5 (+ אחד ספייר).
אני לא רואה את הקונקטור המקורי, אבל אני משער שזה סטנדרטי.
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ממליץ לוודא קודם שעוצמת השמע דרך aux מספקת, פעמים רבות חלשה משמעותית ומחייב להגביר קרוב למקסימום ואז שומעים רעשים סטטיים מעצבנים.
חוץ מזה אני מבין שיש רתיעה משימוש בסלולאר מודרני כמקור שמע, אבל כדאי לפרוץ את המחסום ואז להתחבר דרך הכבל 3.5 לסלולאר, יפתח לך ים של אפשרויות, כולל העברת החומר מusb לכרטיס הזיכרון שבמכשיר הסלולרי ותיפעול הרבה יותר נוח ממסך הטלפון.
מה שאתה מנסה לעשות עם הusb זה כל כך שנת 2010...
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
מה שאתה מנסה לעשות עם הusb זה כל כך שנת 2010...
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
לכן אני מציע לו הכל כלול:
דיסק - עבור שנות ה90
USB - עבור 2010
כבל 3.5 - נגיד 2015? :p
ומכיוון שאני לא שותה אלכוהול, אז הוא גם לא צריך לפחד שאני אגמור לו את הויסקי.
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
קרא הודעה #2
אגב,להכניס את הרדיודיסק המקורי של ג׳ימני בפוקוס - רעיון מעניין אבל הצורה המעוגלת שלו תדרוש חיתוכים והשלמות למסגרת, מילא היה שווה את זה - הוא לא.
בלי קשר שתאבד שליטה מההגה ולך תחווט את זה בניסוי וטעיה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה בעצם רוצה לפרמט את הברלי??
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
אתה בעצם רוצה לפרמט את הברלי??
ברלי הוא unformatable בהגדרה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוני5
דרור,
בדקתי עכשיו ובמערכת המקורית, פיוניר אם זה משנה, של הג'ימני שלי יש USB + כניסת 3.5 ממ לחיבור ישיר עם כבל סטנדרטי (יש לי כמה).
בנוסף, קניתי מתאם בלוטוס שמתחבר לכניסת 3.5 (+ אחד ספייר).
אני לא רואה את הקונקטור המקורי, אבל אני משער שזה סטנדרטי.
בברכה,
יוני5
מישהו נחמד כאן נתן לי בזמנו רדיודיסק מקורי של ג'ימני.
זה לא הפיוניר שיש לך אלא משהו מקורי מהיצרן בגובה שתי קומות, ללא USB וכו'.
הרדיודיסק פיוניר שהראית כאן הוא גנרי וזה הכי אחלה מבחינתי, בתוך פאנל-מתאם חלופי שמתאים לצורת הדשבורד המקורי של פוקוס דור II, כמו ששמיל העלה קישור אליו, אבל אז אני חושש שנצטרך לוותר על השליטה מההגה שקיימת באוטו ותקינה לחלוטין..... אני שומר לעצמי את הזכות לנסות אותו אבל קודם אתייעץ עם מישהו שזה מקצועו, לגבי שימור נושא השליטה מההגה. בעיקר לגבי עלויות. כי כאמור - רכב בסיסי וזול שאין טעם להשקיע בו בשטויות.
וכמו שאמרת - אני לא ניתן לפירמוט ולמה שאהפוך את כל נושא הסאונד באוטו לתלוי במכשיר טלפון סלולרי שנוא נפשי?... כי זה כל כך 2020?... ומה לעשות שאני כל כך 1966, והאוטו הוא כל כך משפחתומטית ליסינג לשעבר מ-2010... וגם עלה בהתאם. אני ממש נגד לנסות לקלקל משהו שעובד ותקין. למה לשנות? אני מחפש פתרון פשוט.
אתה מודל 66'? ריזה צרוף מקרים! לסבא שלי היתה חיפושית ירוקה מודל 66'. תעשה מה שהוא היה עושה - תזמזם! "לו הייתי רוטשילד.... יה בה דה בא די בי די..."
מצאתי לך פתרון בדיוק כמו שאתה רוצה, ראה למעלה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
האם יש למערכת יכולת שליטה על מחליף דיסקים חיצוני ? (זה תקע בחלק האחורי של המערכת)
אם כן, יש
מתאם גנרי .
אני התקנתי במאזדה 2 שנת 2008 .
בנוסף למתאם, צריך כבל USB מאריך ורצוי תקע שתוכל להתקינו בכל מקום שתבחר.
נ.ב - אכות השמע מצוינת ובהתאם ליכולת המערכת המקורית והרמקולים.
בהצלחה
רענן
אתה רוצה להישאר עם תפעול מההגה , בעצם אתה רוצה להישאר עם המערכת המקורית.
בקיצור, אתה לא רוצה להחליף למערכת סטנדרטית ולהתעסק עם פנל שמשלים את הצורה החיצונית.
בדוק שוב את האופציה שהצעתי למעלה בקישור.
רענן
הייתי הכי ברור שאפשר
המערכת CD6000 המקורית לא מוכרחה להישאר. היא לא משהו גם ככה.
אין לי התנגדות לרדיודיסק גנרי. נהפוכו, מעדיף אותו (בפאנל צורני ייעודי, כמו ששמיל צירף קישור אליו, שייכנס במיקום המקורי בדשבורד) אבל שיידע לעבוד מול יחידת השליטה המקורית שצמודה להגה.
לא מחפש בלוטות' - אל תציעו לי את זה
לא מחפש לערב את הטלפון - כנ"ל.
בלי סוללות ליתיום בבקשה
בלי להמציא את הגלגל מחדש.
רק רדיו שיאפשר לי להשתמש ב-USB/SD.
עם שליטה מההגה (כי יש וכי היא פועלת ולא רוצה לקלקל)
הייתי לא ברור?................:rolleyes:
בהנחה שהרדיו תקין המקורי, ואתה בסך הכל רוצה לשמוע mp3.
למה שלא תעביר את החומר לנגן mp3 נייד פשוט וזול, ואותו תחבר דרך כבל aux 3.5?