תגובה: יבוא אישי לצלחות ורפידות
מעדכן-
לפני ההחלפה היו רפידות של raybestos עם המון בשר וצלחות ממותג לא ידוע(אם נמרוד זוכר אולי הוא יוכל להגיד).
מהיום הראשון שהותקנו הרפידות הרכב לא נעל גלגלים, גם כאשר עמדתי על הדוושה עם שתי רגליים, לא היה מצב לנעול גלגלים במהירות בין עירונית.
אחרי ההחלפה(כזכור, צלחות MOPAR ורפידות של Power stop מדגם Z36) הגלגלים ננעלים יופי בלחיצה עם רגל אחת על הדוושה - אמנם לחיצה בריאה, אבל עדיין ננעלים.
עדיין דוושת הבלם נמוכה מידי ויש לה טווח גדול שהיא פשוט לא עושה כלום - השלב הבא יהיה לשים בוסטר בלם מWJ, שהיתרון שלו שהוא עם דיאפרגמה כפולה ואני גם ככה חושד בדליפת אוויר מהבוסטר הנוכחי.
בוסטר אחר יביא אותך בדיוק לאותו גובה דוושה נמוך, רק יותר בקלות. זה לא קשור.
יש דברים הרבה יותר אלמנטריים כשמדברים על דוושה נמוכה:
אוויר במערכת.
מיסבי גלגלים חופשיים.
רגולאז' לא נקי/תקין בתופים האחוריים, סיכוי מצוין שזה המצב אם לא תחזקת, בחנת, ניקית וגירזת אותו בשנה האחרונה.
סנדלים ותופים לא מותאמים.
נמרוד ואני התקנו את הצלחות באותו מוסך ואתה ואני מדווחים על אותה תופעה איומה של חוסר יכולת לנעול גלגלים.
שנינו החלפנו לצלחות מאיכות גבוהה יחד עם רפידות טובות.
זה רק מחזק את דעתי שהכול בגלל הצלחות עלומות השם.
———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
בוסטר אחר יביא אותך בדיוק לאותו גובה דוושה נמוך, רק יותר בקלות. זה לא קשור.
יש דברים הרבה יותר אלמנטריים כשמדברים על דוושה נמוכה:
אוויר במערכת.
מיסבי גלגלים חופשיים.
רגולאז' לא נקי/תקין בתופים האחוריים, סיכוי מצוין שזה המצב אם לא תחזקת, בחנת, ניקית וגירזת אותו בשנה האחרונה.
סנדלים ותופים לא מותאמים.
תודה
כל הדברים הנ"ל טופלו(אוויר נוקז, הנאבות חדשות, הרגולאז' נבדק ותוקן, הסנדלים והתופים נקנו כסט מינוביץ')
אבל אשמח לשמוע אם יש עוד הצעות לעניין הדוושה הנמוכה
בועז, קשה להפריד בין הצלחות לרפידות כי כמעט אף פעם לא מחליפים רק צלחות.
אצלי אני רק יודע שהחלפתי את הרפידות שהיו שקניתי את הרכב לרפידות מינוביץ', והרכב פשוט עצר פחות טוב.
גם ברכב הפרטי היה הבדל בין רפידות סיניות ששמו במוסך בגלל חוסר תשומת לב שלי לבין רפידות איכותיות.
בכל מקרה, ההבדלים במחיר הם שוליים - 100ש"ח לזוג צלחות, והרפידות עלו לי במזוודה 42דולר כי לא היה מלאי מאמזון, שיחזור המלאי מדובר על כ60דולר - סה"כ 200ש"ח הבדל לסט בלמים איכותי מול סט באיכות ירודה.