-
תגובה: סיבוב קצר בפרארי עשה לי שוב חשק למכונת נהיגה כרכב דיילי...השאלה איזה?
עד שזה לא יגיע לחומרי הסיכוך המועדפים על ידי הקהילה זה לא ירגע כנראה
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
אם אתה באמת רוצה מכונת נהיגה משובחת, מזדה מיאטה ( mx5 ) ידנית כמובן.
+1
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אין היום לקנות חדש בארץ MUSCLE CAR אמריקאי אמיתי, אלא אם תביא ביבוא אישי.
המוסטנג והקאמרו הם מנוע 3.6 במקרה הטוב ו-6 צילינדרים (יש גם ארבעה).
V8 עם 5 ליטר או 6.2 או המי, צריך להביא לבד או לקנות משומש מיבוא אישי.
גם אני אוהב את הרעש של ה V8, מה שהאמריקאים קןראים: BUBBLING ENGINE אבל כרכב יום יומי בארץ זה לא ממש מתאים.
-
על סמך מה אתה קובע שלא מתאים ... הסבר בבקשה
כאמור , 100 קמ ביום
בניגוד לחלק מהרכבים שהוזכרו למעלה ... רכבים אלה תוכנננו במקור כדיילי
-
לא מתאים מבחינת עלויות אחזקה למי שנמצא רוב הנסיעה בפקקים. (ע"ע שלמה)
אגב ב 700 התכוונת ל 700 כ"ס?
קנית את זו עם עם השדרוג לנחש במקום הסוס מלפנים?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
אין מצב שהוא מצליח להיכנס פנימה .....
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
זה דווקא לא בעיה. שלמה פותח דלת ופשוט מפיל את עצמו פנימה. המאסה הצנועה שלו והתנע שהוא מייצר כבר ינעצו אותו פנימה לתוך המושב....
בעיה קלה - הראש שלו יבלוט מעבר לשמשה הקדמית הנמוכה.
בעיה קשה - כדי להוציא אותו מהרכב יהיה צורך בכף-נעליים רצינית. אולי כננת....
זה קרה גם לי - נכנסתי פעם לנהוג בחו"ל בלוטוס אליז. צעצוע קטנטן ומדהים עם מנוע מרכזי והנעה אחורית. אחרי הסקס המוטורי הסוער שקיימנו, לא יכולתי לצאת ממנה. אולי גם לא רציתי, אבל אשכרה ממש ניסיתי ולא הצלחתי. הייתי תקוע בתוך המושב ונזקקתי לעזרה פיזית מבחוץ... ואני גבוה כמו שלמה אבל קצת יותר צר ממנו והייתי גם צעיר יותר באי אלו שנים..... כנראה שרודסטרים קטנים כאלה לא מיועדים לאנשים במידותינו הטובות וגילנו המופלג. נקסט.
מאסל קאר אמריקאית מודרנית - מוסטנג, קמארו, צ'אלנג'ר - (רק הדגמים עם מנועי V8 כמובן, אל תגעו ב-V6, גם אם הן מהירות יחסית, זה לא אותו דבר) מעבר לצליל המחרמן ולתאוצות נוקעות הצוואר הן גם מתנהגות טוב יותר ממה שמקובל לחשוב. הן גם בד"כ מאובזרות ומפנקות וממוזגות היטב וכשנוסעים רגוע היא גם קלות (יחסית) לנהיגה ובאופן כללי אחלה של רכב דיילי. באמריקה הכוונה.
כי כאן היא תמיד תהיה גדולה ובומבסטית מדי, עם בעיות של חנייה וצריכת דלק מופרעת ותחושת בזבוז של חיה שכלואה בכלוב ולא יכולה להשתחרר. זה לא אומר שאני מוותר על החלום.....
אז מה נשאר לך שלמה?.....
סובארו BRZ/טויוטה GT86 (תאומות זהות. אותה מכונית בדיוק) - נהדרת. יפהפיה. יש ידניות. שילדת הנעה אחורית מלוטשת עם התנהגות אדירה, היגוי מצוין וזנב שמח. מין הסתם גם איכותית ואמינה כראוי למוצא העדתי והמשפחתי. אבל המנוע קצת אנמי ביחס ליכולות הדינמיות של שאר האוטו וחוץ מזה אין מצב שאתה מצליח להידחק לתוכה.\
סובארו אימפרזה STI. אגדה בחייה. מכונית מירוץ/ראלי חוקית לכביש. היא מהירה והיא מתנהגת והיא אכזרית והיא מה לא. החזות הסדאנית-משפחתית-עם 4 דלתות לא מצליחה להסתיר את האופי הפרוע שלה. אוטו מהיר מאוד, ברוטאלי, נוקשה וקיצוני באופיו. הגיר אך ורק ידני, זה נפלא כמובן למכונית-נהיגה, אבל חוויית הנהיגה היומיומית בה מאוד פיזית, מאוד נוקשה, מאוד רועשת ומאוד דורשת ממך המון מעורבות ועירנות ומשמעת עצמית. כל הזמן. ובסוף זה יתחיל להעיק עליך ולעייף אותך. במיוחד בפקקים. צריכת דלק גבוהה ותיאבון עצום להחלפות צמיגים ובלמים מובילים לעלויות אחזקה גבוהות.
VAGים למיניהם - היצע גדול. פופולריים מאוד, מהירים מאוד, שילדות והתנהגות מצויינים בשביל הנעה קדמית, שוק שיפורים עצום, למנועי ה-2 ליטר טורבו של VW יש פוטנציאל להספקים כמעט דמיוניים. אבל במיוחד הסיאטים (איביזה ולאון) הפכו לאייקון של ערסים שאולי כבר לא מכבד בנאדם בגילך, עיסוקך ומעמדך. אלה מכוניות שכל שוטר עוצר ומחפש על מה להיטפל סתם כי משעמם לו. משהו שמקביל לקהל המאפיין של הב.מ.וו השחורות באייטיז ובניינטיז וההונדות-סיוויק בתחילת שנות ה-2000. זה לא אתה, זה לא מתאים לך ואתה לא שם.
בדגמי אודי הקטנים כמו A1 ו-A3 זה מאוד דומה לשאר ה-VAGים המקבילים, אבל החל מ-A4 ומעלה, הן עדיין מאוד מהירות ומאוד מלוטשות אבל גם פחות מחוברות ופחות מרגשות לנהיגה מב.מ.וו מקבילות למשל.
BMW לסוגיהן. ואני מתכוון לסדרות 1,2,3 ואולי גם 5, אבל בדגמים החזקים יותר מדגמי הכניסה/בסיס. זו מכונת הנהיגה האמיתית. הנעה אחורית, מנועים חזקים. התנהגות מלוטשת מאוד, פוטנציאל שיפורים עצום, איכות גבוהה, הנדסת אנוש מעולה. לצד השלילה - בד"כ לא מרגישה "פרימיום-פאר" כמו מרצדס למשל אבל כן יקרה-רצח כמוה, לרכישה ולאחזקה. בישראל קשה עד בלתי אפשרי למצוא בימרים מודרניים עם גירים ידניים כי מדובר במותג פרימיום שהלקוחות שלו כחדש מהחנות בישראל בד"כ לא מוכנים לחשוב אפילו על קלאץ' שלוחצים ברגל... אבל גם באוטומט זה עדיין אוטו לא ענקי ולא נורא כבד, עם מנוע חזק והנעה אחורית ושילדה ומתלים ברמה הכי גבוהה שאפשר ועל כן מאוד כייפי לנהיגה.
מרצדס. C או E עם מנועי 6 צילנדרים. כל הכיף והפינוק של "אוטו מכובד" גם בדגמים הפחות מפוארים. יוצא לי לנהוג הרבה במרצדסים ואפשר לומר שאני מכור. מה לעשות, זה באמת הטופ. אבל הן קצת יותר זקנות באופי ופחות ממוקדות-נהג מה-BMW. האמינות ביחס הפוך לתחכום ולכמות הטכנולוגיה והן יקרות לאחזקה. אתה כבר מכיר.
אלפא רומיאו - מותג מפואר שירד לזנות. מילא הנעה קדמית, עם זה הם עוד הסתדרו ועשו קסמים באלפאסוד בתחילת הסבנטיז. אבל מתחילת-אמצע האייטיז, עם ה-33 וה-145, זה רק הלך והתדרדר. פלטפורמות חיוורות עתירות תת-היגוי של פיאט פונטו ובראבו, מנוע 2 צילינדרים (במיטו) גירים אוטומטיים.... גירים אוטומטיים?!.... זו לא טויוטה, זו אלפא רומיאו, ירחם השם!!.... כל מה שחסר עכשיו זה שהם יציגו ג'יפון אוטומטי קטן שיתחרה בניסאן ג'וק על קהל של פרחות מזדקנות, או בסוזוקי SX קרוסאובר, על קהל הגיל השלישי. ואז אפשר יהיה לחתום רשמית על מסמכי הפטירה ולסגור אותם סופית....
האוטו היחיד של המותג שראוי לך ומתאים למה שאתה מחפש זו הג'וליה. האלפא האמיתית האחרונה. כנראה לתמיד.
קודם כל - היא יפה וסקסית שאין דבר כזה. אפילו בכל צבע (חוץ מלבן כמובן. לבן מכער והורס גם פרארי) הנעה אחורית או כפולה, התנהגות מדהימה, ביצועים טובים במילאנו (2 ליטר טורבו, 200 כ"ס), מצויינים בוולוצ'ה (2 ליטר טורבו, 280 כ"ס) פסיכוטיים בקוואדריפוליו (2.9 ליטר V6 טורבו, 510 כ"ס).... הקוואדריפוליו הראשונות הציעו גם אפשרות לגיר ידני. לא ידוע כמה כאלה יש בארץ וכמה מתומחרות, אבל זה סוג של חלום ומי שיכול - שלא יהסס כי אין דברים כאלה. העיצוב והפאר הפנימיים מרשימים למדי, אבל האיכות עדיין איטלקית, כלומר לא משהו. האחזקה יקרה.
לקסוס - IS ו-GS, אמנם הנעה אחורית, איכות, אמינות, נוחות ופאר מרשימים - אבל אפס ריגושים. לא לחוויות נהיגה. חד משמעית אוטו לזקנים, טויוטה עם ריפודי עור. נקסט.
אינפיניטי - אתה כבר מכיר. הן נהדרות. זה לא ב.מ.וו, אבל זו היפנית הכי קרובה לב.מ.וו בביצועים, בתפיסה ובאופי, ועדיין יותר זולה ויותר אמינה וגם יותר ייחודית. מפוארת, מפנקת, מכובדת מספיק. יאללה, תחזור הביתה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
לא מתאים מבחינת עלויות אחזקה למי שנמצא רוב הנסיעה בפקקים. (ע"ע שלמה)
אגב ב 700 התכוונת ל 700 כ"ס?
קנית את זו עם עם השדרוג לנחש במקום הסוס מלפנים?
משהו דומה
-
שלמה, הפתרון עבורך הוא רפטור.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
רפטור כדיילי....הממממ...לא נראה לי.
תכלס אולי אתאפק ואחכה לרנגלר פלאג אין שאם אני לא טועה כבר סמל"ת הודיעה שתייבא אותו סדיר.
0 ל- 100 ב-6 שניות...ולהשתלט על בהמה כזו בפיתולים יכול להיות מעניין.
תכלס כעסקת חבילה ותמורה לכסף האינפיניטי G37 היא הדיל הכי טוב מבחינת עלות תועלת ולא הדגמים המאוחרים יותר הQ למינהן.
גם הבימריות החזקות קורצות לי..אבל מתומחרות גבוה והתחזוקה שלהן היא בכלל בשמיים.
-
דרור, אני לא רוצה לצטט את הפוסט הארוך והמפורט שלך עם כל דגמי הרכבים.
אבל.. היה חסר לי סיכום עם ההמלצה שלך לשלמה...
שלמה, אני מחזיק בימריות כבר 23 שנה, כמו שאתה מכיר את הרנגלר ויודע איך להוזיל עלויות בלי להתפשר על איכות, כך גם בבמוו.
ברגע שתכיר יבואני חלפים ויהיה לך מוסכניק שאתה סומך עליו ושמוכן לעבוד עם חלקים OEM שאתה מביא לו, עלויות האחזקה מצטמצמות פלאים. אבל ההנא/עה נשארת...
-
שי
דרור דווקא המליץ, בתיאור הקצר שלו של האינפיניטי הוא המליץ לי ל"חזור הביתה" לאינפיניטי.
במבחן השוואתי אינפיניטי מול ה- 328I האינפיניטי גילתה סוג של עדיפות כמכונית לנהג ובוודאי כנותנת תמורה לכסף.
ראה גם תגובות המגיבים שנוטים ברובם לאינפיניטי ובעיקר בנושא האמינות ושרידות תא הנוסעים והמכלולים.
אל תשכח שמדובר כאן על רכישת רכבים בני 7-10 שנים ובנוסף ה 328I כמשומשת יקרה יותר מה- 328I
לכן בהשוואה הזו גם עבורי הכף נוטה לאינפיניטי אם כי הבימרית קוסמת לי ולו רק בגלל שעוד לא הייתה לי בימרית
-
-
ג'יפ כבר יש והוא בהחלט מהנה לנהיגה בשטח.
למפלצות הכביש של חברת ג'יפ יש מנועים/ הספקים ואפילו תאוצות פסיכיות אבל רכבים מהנים לנהיגה שלא בכביש ישר...המממ..לא ממש
-
חזרתי לקראו את הפוסט המקורי, והאמת היא שלא הצלחתי להבין מה אתה מחפש.
אז...מה אתה מחפש?
תאוצות שיגרמו לך לחייך ולהיעלם לאיזה עארס עם קופרע? להתגרזן בשבת בבוקר בסדום ערד ולחזור רגוע?
מה?
-
יואב
השאלה במקום ואנסה למקד.
את ההתגרזנות אני שומר לשטח (אני קורא לזה "הוצאת עקרבים מהדם"), לא רואה עצמי נוסע במיוחד לכבישי נהיגה או לימי מסלול.
אני מחפש רכב יום יומי שייתן לי את רגעי ההנאה הקטנים במסלולי נסיעה שגרתיים, האצה תוך די סיבוב השתלבות לנתיב מהיר, כיכר מזדמנת עם איזה דריפט קטנטן, תאוצת ביניים בעקיפה כזו או אחרת או בהשתלבות בתנועה.
תא נוסעים נעים לעין שכיף לשהות בו כולל מערכת קול איכותית - הכרחי כדי לצאת שפוי מהפקקים.
רכב קצת יותר מיוחד ומעניין מעדר המשפחתומטיות/ ליסינג שיגרום לי לחייך כשאני נכנס או מסתכל עליו ושירחיב את החיוך כשאצא ממנו בתום הנסיעה.
אז כן מנוע עם הספק גבוה ויכולת האצה חשוב לי אבל לא כדי להיעלם לערס בקופרה אלא כי אוהב שה-G מדביק אותי לגב הכיסא
לכן, ה- BRZ קצת בספק בגלל המנוע החלש יחסית לכן בתכלס האינפיניטי עונה על כל הפרמטרים שציינתי (למעט מערכת הקול שהיא מחורבנת-פתיר בהשקעה לא גדולה)-
גם מכונית שרירים אמריקאית יכולה להתאים- אם כי מכוניות אלו קצת מוחצנות מדיי לטעמי ובגדול גם לא אוהב את העיצוב שלהן - גם החיצוני וגם הפנימי.
-
ג'וליה, עדיף אחת חדשה כי הן יותר טובות מהדור הקודם.
אבל בכל שנתון, בכל גרסה - יענה על כל מה שאתה מחפש.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
ג'וליה בגירסאות החזקות (גרסת הבסיס היא "רק" 200 כ"ס) בהחלט אבל היא חורגת ובהרבה מגבולות הגזרה של התקציב (50K עד 100K)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
ג'וליה בגירסאות החזקות (גרסת הבסיס היא "רק" 200 כ"ס) בהחלט אבל היא חורגת ובהרבה מגבולות הגזרה של התקציב (50K עד 100K)
בחמישים אלך שקל אתה רוצה גם כוח אמפראז'?
-
תזמין נסיעת מבחן על MG-ZS-EV.
זה הג'יפון החשמלי של סאיק מיובא על ידי לובינסקי.
תעשה נסיעת מבחן. לא עולה כסף. (כבר אמרנו שאנחנו נהנים מהתהליך יותר מהכל, אז בוא נהנה ממנו באמת)
יש משהו ממכר לטעמי במכוניות החשמליות.
תאוצות לא הגיוניות בזכות המנוע החשמלי שנותן את כל המומנט של מ 0 סל"ד אם אפשר לקרוא למנוע כזה סל"ד.
הנסיעה השקטה ממכרת, ולחיצה קטנה על הדוושה מעיפה אותך קדימה. הרכב מגיע כמובן עם כל מערכת הבטיחות המקוריות, ועם אפשרות לטעינה מהירה.
לפני שמבטלים לי את היוזר באתר בגין 'כפירה שאינה נסלחת בשריפת דלקים פוסיליים', רק אומר שאני ממליץ לכל אחד ואחת מכם לעשות נסיעת מבחן ב MG הזו או באיוניק חשמלית. החשמליות האחריות שעולות פחות מ 200,000 ש"ח פחות מוצלחות.
-
יש עוד בקטגוריה הזו, פרחו מדעתי אבל ראויות
יגואר XE?
וולבו S60?
בוא נדבר על מותג שלא מתחבר בראש לחובבי נהיגה.
קדילאק.
ועכשיו תקרא ותקשיב טוב ובעיקר תפתח את הראש.
הרבה מאוד שנים הקאדי היא כבר לא נושאת המטוסים המתנדנדת באורך 8 מטר עם 2 טון ניקלים ופופים מקטיפה בצבע אדום של קשישות עם שיער סגול ממיאמי.
המכירות שלהם התרסקו והם הבינו שהלקוחות שלהם מתמעטים פשוט כי הם מתים - מי סתם מזיקנה, ומי בכלא, ומי כי ירו בו בסימטה אפלה בזמן עסקת סמים או סתם כדי שאפשר יהיה לחלק את שלל השוד לפחות שותפים.... (זוכר את הסרט האלמותי "החבר'ה הטובים"?.....) לכן הם חישבו את כל המסלול מחדש והמותג עבר מהפך. אין יותר נושאות מטוסים מתנדנדות. אין יותר ניקלים. אין יותר פופים. חוץ מהאסקלייד שנשאר כדי לשמר חלק מקהל "הטעם הרע" המסורתי של המותג שמורכב מראפרים באמריקה וסתם ערסים עם כסף בכל מקום אחר בעולם, מעכשיו אלה מכוניות פרימיום שמכוונות לנהג. ממוקדות בנהג. כן כן.
איפה מרכז הפיתוח שלהם נמצא?.... בנורבורגרינג. וזה אומר הכל.
אלה מכונות נהיגה מאוד מחודדות ומהנות, שמסתכלות לב.מ.וו ולמרצדס ולאודי בלבן של העיניים ואני לא מגזים בכלל. יש כאלה שיגידו שזה עוד לא ברמה הזו, אני טוען שזו התנשאות שמגיעה רק מדעות קדומות. זה אותו כיף מנהיגה ואולי אפילו יותר, בהרבה פחות כסף. לך וקח סיבוב כדי להבין.
המועדפת שלי זו ה-ATS. חד וחלק, כי אני צנוע. זו נבלה קטנה ורעה שתמרח לך חיוכים בלי סוף.
2 ליטר טורבו, 275 כ"ס. הנעה אחורית. תעדיף את הדגמים החדשים יותר עם גיר 8 הילוכים. האוטו גם מאוד יפה מבחוץ לטעמי, שילוב יפה של צללית ספורטיבית עם טאץ' יוקרתי של קצת כרום בטעם. חלוקת משקל נכונה (מנוע הרבה מאחורי הציר הקדמי, מול עיני המתכננים היתה BMW סדרה 3 ולדעתי הם התעלו עליה), היגוי מעולה, מתלים מהודקים בלי להתרסק, האוטו מלא רגש ותחושות. עד כמה היא טובה? היא טובה מאוד. היא בת-זונה!!!! ההספק לא בשמיים אבל האוטו קטן וקל יחסית, וזה מספיק בשביל להרגיש מאד חזקה ולעשות 100-0 בפחות מ-6 שניות. מהירות מירבית גבוהה מכדי להיות רלוונטית לישראל, תאוצות ביניים מדביקות לכסא. שילדה מעולה (הדור האחרון של הקמארו יושב על השילדה הזו) כל האוטו מכוון לדינמיות לפני הכל. היא הרבה יותר אירופאית באופי מאשר אמריקאית.
החסרונות: צפופה מאחור, כנראה לא רלוונטי לך. עיצוב פנימי - נו שויין. יותר מדי שחור פיאנו מבריק שאני לא אוהב. עניין של טעם, אבל אפשר להתרגל. זה מתגמד כשהאוטו מתחיל לנסוע ובכל כביש לא ישר אתה תחייך. אוהו כמה תחייך. והיא גם מספיק נוחה בנהיגה יומיומית רגילה. וואלה, הייתי רוצה כזאת כרכב דיילי.
ATS-V כנראה לא בתקציב אבל זה כבר יצר הרע.... טיל אמיתי. תבין לבד. קצת מוחצנת.
CTS - אותו דבר, רק גדולה יותר ופחות פרועה. יש גם CTS מדור קודם עם מנועי V6 - היא קצת יותר "אמריקאית" באופי אבל עדיין מתנהגת יפה. יש 3 ליטר ויש 3.6, קח את ה-3.6
CTS-V - לא מאמין שתמצא אחת כזו.... בטח לא בתקציב. אבל מאסל-קאר אמיתית, עם מנוע LS 6.2 מוגדש.... חתיכת בהמה.
-
אם קאדליק ניסו לחקות את במוו ואלפא ניסו לחקות את במוו, מה זה אומר.....
ב ATS צריך לשים לב לשנתון, כי השילדה המשודרגת והמהנה לנהיגה לא היתה בדגמים הראשונים שהגיעו לארץ.
אם היה תקציב, אז ה ATS-V בת כמה שנים היא תמורה מצויינת לכסף כי M3 מאותו שנתון עולה כפול...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בחמישים אלך שקל אתה רוצה גם כוח אמפראז'?
אינפיניטי G37 שנת 2011 יש כרגע 2 בלוחות במחיר של 57,000 ש"ח לפני מיקוח
קדילק- דרור מסכים לכל מילה אבל כמו שכבר אמרתי, עיצובית היא מוקצנת מדיי ולא ממש לטעמי.
חשמלי - יואב, מבחינתי רעש בס מגרגר מהמנוע זה חלק בלתי פרד מהחוויית נהיגה במיוחד אחרי הנסיעה בפרארי שעוררה אצלי את בלוטות החשק.
-
גם הדגמים הראשונים היו אחלה. המשודרגים עם 8 הילוכים עוד יותר טובים.... ואני לא רוצה להרחיב על מה שעוללתי עם ה-ATS ה"רגילה" לקבוצה קטנה של מזראטים על כביש אלון....
לגבי מי העתיק ממי?
אז כן, כשמדברים על חוויית נהיגה, כולם שמים את הכוונת על ב.מ.וו. גם מרצדס.
וקדילאק עשו את זה פשוט מצויין עם ה-ATS. זו אולי עדיין לא האיכות והעידון של ב.מ.וו, אבל יש לאוטו אופי ייחודי וזה גם לא המחיר של ב.מ.וו.
על הכביש התוצאה מרשימה בכל קנה מידה. גם בקנה המידה של ב.מ.וו.
והאוטו הזה כבר ברמת מחירים שאיך נאמר? כמעט נגישים לכמעט כל נפש.
וזה מה שחשוב מבחינתי.
שווה בדיקה רצינית. אבל ממש.
-
לכל מי שהמליץ על ה-ATS שיבדוק עלות ביטוח שנתית (רמז, כנראה יותר מעלות הדלק)
ליאור
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
לכל מי שהמליץ על ה-ATS שיבדוק עלות ביטוח שנתית (רמז, כנראה יותר מעלות הדלק)
ליאור
מעניין.
למה?.... לא מדובר במכונית יקרה באופן חריג. לא כחדשה ובטח לא כמשומשת.
ובעניין הזה... מישהו בדק פעם עלות ביטוח של סופה?....
ועוד משהו - שלמה התחיל את השרשור בפרארי. יודעים כמה עולה לבטח פרארי?.................................. ....:rolleyes:
רמז: כנראה שלאורך כל חיי המכונית היא לא תשרוף דלק בסכומים שמתקרבים לחלקיק מעלויות הביטוח שלה.
-
כמו שחברות ליסינג יכולות להרשות לעצמן לא לבטח את הציי רכב ולפתוח קופה צוברת במקום, כך גם בעלי הפרארי יכולים לעשות חובה בלבד :-)
-
הרבה בעלי פרארי אכן לא מבטחים אותן. כשביטוח מקיף לשנה עולה סכומים של שש ספרות, אולי אפשר להבין....
אבל מה עם ה-ATS?
מספר חריג של גניבות?... תאונות?...
-
נו ... אז מה עלות ביטוח מקיף של ats?
המקיף של המוסטנג גבוה הרבה יותר מהג’יפ ועדיין זה שליש מעלות דלק . רכבים בייבוא האישי יקרים לביטוח .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
רכבים בייבוא האישי יקרים לביטוח .
וזה למה?
-
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה נובעת מזמינות חלפים ולכן עלויות לביטוח ( ייבוא מחול , רכב חליפי וכו )
מעבר לזה אין לי מושג