עוד אופציה חדשה מהניילון:
פורד קוגה ב128000₪
https://www.carcost.co.il/deals/deal...%95%D7%AA-2020
יש שם גם אקסיד ב 125000
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Printable View
עוד אופציה חדשה מהניילון:
פורד קוגה ב128000₪
https://www.carcost.co.il/deals/deal...%95%D7%AA-2020
יש שם גם אקסיד ב 125000
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
תודה לעונים.
דיזל לא מומלץ לפי מה שכתבו כאן עקב הקילומטרז הנמוך והרבה נסיעות קצרות.
כרגע נוסע ב CX5 ומעדיף להשאר באותה קטגוריית גודל. אקסיד, קוגה ו cx3 קטנות יותר.
CX5 ו-3008 הם היותר טובים בקטגורית הקרוסאובר בגודל בינוני. הם גם הכי יפים (חשוב לאישה, לא?) כי בוא נשים את הקלפים על השולחן - בקרוסאוברים מראה הקנקן חשוב ממה שיש בו. לוק ואופנה לפני מהות. כמובן במחיר מתאים.
CX3 חתיך אמיתי. גם מתנהג טוב, כי הוא מאזדה. אבל הוא קטן וצפוף ובעיקר יקר. אין תמורה לכסף, וזה גם למה לא רואים אותו על הכבישים.
אקסיד יפיפיה, אבל לא נראית כל כך קרוסאובר. מבחינתי זה כבר לטובתה, אבל זה בדיוק מה שעובד לרעתה בשוק.
קוגה לא קטן בכלל וכנראה הכי טוב דינמית. גם כשמשווים מול מאזדה ופיז'ו שהדינמיות שלהם תמיד יותר טובה מכל היתר. אבל הוא מכוער ופורד עדיין סובלים מבעיית מוניטין ואמון קשה מצד השוק, אחרי פארסת הגיר כפול המצמדים של הפוקוסים דור 3.
דרור, ראית המחיר של הקוגה?
קוגה חדשה מהניילון ב128000 זו הצעה מאוד מעניינת לקטגוריה
על טעם וריח לא מתווכחים אבל הקוגה עוברת במבחן הלוק, בוודאי ביחס לספורטאז ושות..
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
פורד קוגה יאבד ערך כמו צוללת..
אם כבר מחיר מדבר אז אולי שווה לשקול את הקרוסאובר של אופל, בדיוק אותו רכב כמו ה 3008 ( psa קנו את אופל) רק בגימור אחר ובמחיר זול משמעותית.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
וגם הוא יצלול במחירון כמו חבית מלאה בטון שנפלה מהסיפון.....
אופל סובלים בישראל מאותה בעיית תדמית של פורד.
אופלים ופורדים קונים יד שניה-שלישית-חמישית.
אחרי שהמחיר שלהם התרסק וכבר לא נשאר מה להפסיד.
ואז נהנים מהמון אוטו במעט כסף.
זו יד 2 עם 0 קמ...
מ.ש.ל
אני לא יודע מתי פעם אחרונה החזקת אופל, שאיננה חדשה מהניילון בנסיעת מבחן, אבל הם פח של אשפה. יש לי נסיון עם שלוש אופל אסטרה מהשנים האחרונות (בנות שלוש-ארבע) .
כשקניתי את הרכב שלי מליסינג, ניסו לדחוף לי אופל במחיר בדיחה. אם לא היה לי נסיון, אולי הייתי מתפתה.
מעט אוטו,
בהרבה יותר כסף ממה שהוא שווה.
אולי אין לי נסיון רב בתחום,
אבל החובה שלי היא להזהיר כל מי שאני יכול מהאוטו הזה.
הקרוס אובר אופל של היום תאומים לפיזו 3008-2008.
הדגמים הקודמים סבלו מבצורת תכנונית ומשעממים תחת כמו הזאפירה כי היצרן היה למכירה מספר שנים, אבל על בעיות אמינות חריגות לא שמעתי, למעט האינסינגיה.
האופל גרנלנד הוא פיג'ו 3008 בתחפושת. אותם מנועים אותן תיבות הילוכים (יפניות של אייסין).
ה 3008 אקטיב 1.2, יעני הכי פשוט, הוא רכב נהדר שהייתי מאמץ בכיף. עם מנוע 1.2 ליטר, טורבו, 130 כ"ס, שכל מחלות הילדות שלו הסתכמו ברצועת תזמון שהתפוררה. הרצועה הוחלפה, ומאז שקט. זה המנוע שרץ היום בכל-כך הרבה דגמים, ובקרוב גם בפיאט /קרייזלר /(ג'יפ...?).
הרכב נוסע מעולה, ולא מורגש מחסור בכח.
הגרנדלנד - יצא לי לבחון שתי רמות גימור שלו. אישית אני מעדיף את ה 3008 ולו רק בגלל ההגה הקטן הכמעט מלבני.
הקרוסלנד מבוסס על ה 2008, פחות התחברתי.
ה 2008 החדשה, יפהפיה. שוב, אותם מנועים ואותן תיבות הילוכים. אהבתי מאוד.
שווה לבדוק את הקיה נירו פלאג אין, ואם רוצים ג'יפון היברידי קצת יותר קטן, אבל לא B-SUV אז יש יונדאי קונה היברידית עם מעכת ההנעה של האיוניק. חביבה למדי.
סקירה על כל המכוניות הרשומות (למעט הקונה ההיברידית שתעלה בשבוע הבא) ניתן לקראו אצלי באתר שבחתימה.