אני הבחור המדובר, כתבתי את דעתי על הג'ימני בדף הקודם ופותח השרשור מוזמן להציץ בשרשור השני ולהבין את היתרונות והחסרונות של פג'רו קצר לעומתו.
לסוג הטיולים שלך - זו יכולה להיות אלטרנטיבה מעולה.
Printable View
חברים, אם זה היה תלוי רק בי היה בחניה טנדר. אירוני משהו כאשר המועמד הכי רלוונטי כרגע הוא ג'ימני, אבל יש אילוצים.
א. אשתי לא תנהג בפאג'רו ארוך או קצר, וגם לא בלנדקרוזר או לנדרובר או היילקס. מדובר במכוניות גדולות וגבוהות ורחבות מידי וזה מפחיד אותה. אין מצב שזה יקרה, ניסיתי לשכנע לא מעט ובסוף הרמתי ידיים.
ב. לא רוצה הפרדת רשויות. לא רוצה להחזיק 3 מכוניות - 2 יומיומיים לכל אחד מאיתנו גם אם לטווחים קצרים ואחד רכב שטח. בטח לא לאור כמות ואופי הטיולים שלנו בתקופה הזאת.
ג. לא רוצה להחזיק רכב שאשתי לא תנהג בו. כיום לפעמים אני צריך לקחת את המכונית שלה ואם יהיה רכב שהיא לא נוהגת בו זה יהיה בעייתי. אנחנו גרים בפריפריה ואין אלטרנטיבות סבירות.
באילוצים האלה, וברמת העבירות שאני מבקש לא רואה כרגע אפשרות אחרת מלבד ג'ימני.
רכב שני. לנסיעות מנהלתיות של עד רבע שעה ביום, רוב הטיולים קצרים קרוב לבית, מעט טיולים של חצי יום-יום מלא. מקווה שנסתדר.
(כמובן ט.ל.ח ובכפוף לשימוע ולנסיעת מבחן)
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
כמה קשוחים הטיולים שלך?
אם משומש בא בחשבון אז אופציה היא הגרנד וויטארה שהייתה עד 2015.
אם רק חדש אז באילוצים שאמרת דאצ'יה דאסטר. בלי הילוך כח וידנית אבל עם התקנה של נעילה אחורית יכולה להגיע להרבה מקומות כל עוד נשארים במגבלות.
או ג'ימני.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
הג׳ימני החדש הרבה יותר ידידותי וחזק בכביש לעומת הדגמים הקודמים. לא בדיוק ספורטיבי, אבל גם לא נשאר מאחור.