-
תגובה: מחפש המלצה לרכב שטח שישמש גם כמשפחתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
אני לא מסכים.
אבל לדעתי זו גם שאלה לא חשובה.
הטיול דרך מעלות ואתגרים טכניים שונה מטיול ברמת עבירות קל או קל בינוני וההבדל הוא הבדל איכותני ולא כמותי.
לא צריך להדבק להגדרת ״טיולי מעלות ואתגרים״ כדי שתפגוש אלמנט עבירות נקודתי שפוסל מסלול שלם, או מייצר אתגר שהרכב סובל ממנו במצטבר.
נכון שיש הרבה מסלולים שאפשר לעבור עם גיפון, אבל ההבדל בין זה לבין רכב שטח בהגדרתו (low לכל הפחות), הוא שלאחרון יש את החופש לבחור בכל מסלול טיול.. ולא רק חלקם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לא צריך להדבק להגדרת ״טיולי מעלות ואתגרים״ כדי שתפגוש אלמנט עבירות נקודתי שפוסל מסלול שלם
לא כאן הבעייה, זה לגמרי בסדר ולגיטימי לפסול מסלול שאינו מתאים. הבעייה מתחילה כשהמסלול לא נפסל מראש אלא כשאתם כבר בשטח ומסתבר שהשטח קשה מדי, ואולי אפילו כבר עברתם נקודה שיש לכם בעייה לחזור ממנה בחזרה. ולא צריך בשביל זה להיקלע בטעות למעלה זיק בירידה עם פורסטר וגראנד-ויטארה חדשה, יש הרבה מקומות תמימים לכאורה שיהפכו פתאום לבעייה.
ולפני שגיא קופץ פה - ברכבים רכים יש המון משקל ליכולות והבנת השטח של הנהג, ואין דין נהג שטח מנוסה שידע לעצור בזמן לפני שהוא מסתבך כדין נהג נטול נסיון, כמו הרבה מאלו ששואלים שאלות בדומה לפותח השרשור הזה.
-
...שיקנה פורסטר כי אמרו לו בג'יפולוג שהוא יכול לעשות איתו כמעט את כל המסלולים בארץ ןלהנות מזה...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
צודק ויש לי דוגמה שתמחיש הגבוליות עם רכב רך:.
הקטע הלוך חזור למאגורות נחש צמא, הקטע האחרון ממש בסוף בירידה.
לפני שנה לאור מצבו בסוכות הקטע הזה היה כבר לא נעים והיה לי ספק האם הפורסטר יעלה שם בחזרה, ולכן חנינו שם והמשכנו ברגל כי כבר היה הסוף ולא רחוק.
עם רכב יותר רציני, אין מה לחשוש.
נהג חדש עלול לטעות שם עם רכב רך.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
לא יודע אם הפרמטר הזה עלה כאן בדיון הזה. אני יודע שהעליתי אותו בעבר בהקשר הזה: קצב נסיעה.
עשו תרגיל קטן: קחו קטע כביש שומם וסעו עליו חמש דקות, בראשון low. עצרו מדי פעם. המשיכו. נגמר התרגיל.
סיוט. אין מילה אחרת. זו החוויה שהיתה לי מטיול הקיבוץ האחרון שאליו הצטרף סובארו xv בסוג של אילוץ.
רק שבמקום חמש דקות של הדוגמא זה היה שבע שעות, וכולנו איחרנו לארוחת חג שהיינו אמורים לחזור אליה ולהספיק להתקלח לפניה וגם לשנו"צ.
וזה בסה"כ היה נחל צין. מסלול קל שברגיל מבוצע בהנעה אחורית בלבד.
מבחינתי, זו עדיין מדינה חופשית. שאנשים יסעו במה שבא להם. רק שלא ינסו להצטרף לטיול רכבי 4x4 רגילים. אם הג'יפאים יהיו מספיק מנומסים כדי לא לסרב, כולם יסבלו.
-
זכורה לי תלונה ממך על הקצב גם משיירה ארוכה של גיפים מסוקסים על שבילים כבושים בלילה.
אני חושב שהעניין מורכב משתי סוגיות שנפגשות-
אורך השיירה וקוצר הסבלנות שלך לחבורות גדולות.
אני יכול להבין אותך אבל צריך לתאם ציפיות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
קחו קטע כביש שומם וסעו עליו חמש דקות, בראשון low..
אדוני מקבל עמלות ממשפצי טרנספרים?
אגב זה נכון, היתי פעם פעמיים בטיולים שבאו אנשים עם פורסטר וכו, בקטע של "טיילתי כבר עם ג'יפים, לא לדאוג"-זה פשוט להתעלל בכל מי שמגיע לטיול עם רכב שטח אמיתי. לכן אצלנו בחבר'ה תמיד אומרים מראש: רוצה להביא מישהו חדש? בשמחה. בלי נעילה אחת (או טראקשן), LOW, מינימום של 2 אינץ' הגבהה וצמיגים נורמאליים, נא להישאר בבית. צדק האדמור ברלי כשציין שכיום יבואני רכב מעניקים ללקוחות אשליה שהם נוהגים ברכב שטח. זה מפרנס את תעשיית הפוטושופ היטב.
-
זה לא רק להתעלל בבעלי רכבי השטח "האמיתיים", זה להתעלל גם במכונית עצמה
ובלי להעליב אף אחד יצא לי כבר להריח דאסטר יום שלם אחרי מעלה אברהם
ועם נהג מנוסה.
הויכוח כנראה יהיה לעולם אבל לפחות לפי מה שפות"ש ביקש כנראה שדאסטר ייתן
לו טיפה יותר שטח מהיתר.
ואם ירצה להתפתח, שיקנה עוד כמה שנים רכב גיבור.
הרי "עם האוכל בא התיאבון".
-
תודה רבה על כל התגובות חברים!
אני מחפש רכב שטח יותר לצרכי טיול ופחות עבירות.
אני רוצה לצאת לטייל עם המשפחה במקומות שרכב רגיל לא יכול להיכנס אליהם, ולהגיע לכל מיני פינות מיוחדות ותצפיות.
רוב השימוש שלו היומיומי יהיה נסיעה לעבודה וחזרה.
מדובר על טיול שטח פעם בחודש-חודשיים, ששוב, הדגש הוא יותר על טיול ולא על אתגרי עבירות.
אשמח לטייל במדבר ברמת הגולן ובהרי ירושלים.
אולי בהמשך נתקדם לרכב שטח יותר רציני, אבל לא כרגע.
השאלה האם הדאסטר ,הפרוסטר או ה XV יפתחו את עולם הטיולים הזה?
יש רכבים נוספים שכדאי לשקול?
שוב תודה על העזרה חברים!
שבת שלום
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alonbrim
תודה רבה על כל התגובות חברים!
אני מחפש רכב שטח יותר לצרכי טיול ופחות עבירות.
אני רוצה לצאת לטייל עם המשפחה במקומות שרכב רגיל לא יכול להיכנס אליהם, ולהגיע לכל מיני פינות מיוחדות ותצפיות.
רוב השימוש שלו היומיומי יהיה נסיעה לעבודה וחזרה.
מדובר על טיול שטח פעם בחודש-חודשיים, ששוב, הדגש הוא יותר על טיול ולא על אתגרי עבירות.
אשמח לטייל במדבר ברמת הגולן ובהרי ירושלים.
אולי בהמשך נתקדם לרכב שטח יותר רציני, אבל לא כרגע.
השאלה האם הדאסטר ,הפרוסטר או ה XV יפתחו את עולם הטיולים הזה?
יש רכבים נוספים שכדאי לשקול?
שוב תודה על העזרה חברים!
שבת שלום
כל עוד מתאר השימוש הוא בדיוק, אבל בדיוק - כפי שאתה מתאר - אז כן. XV, פורסטר ודאסטר מתאימים.
אלה הסמנים הימניים בקטגוריה. הג'יפונים/קרוסאוברים הכי טובים והכי מתאימים לשטח. כל היתר אפילו לא מתקרבים למכלול היכולות שלהם.
אבל.
מסלולי טיול רבים מאוד, מאוד! תמימים לכאורה (שלא מוגדרים כאן כ"עבירות" ואפילו לא קרוב לזה, כי רוב אלה שעונים לך כאן נוהגים ברכב כביש-שטח אמיתי עם הילוך כוח ורובם בעלי נסיון מצטבר כזה או אחר), תכל'ס בשטח עשויים להיראות/להרגיש לך ואולי גם להיות כאלה בפועל - קשים/מאתגרים בעלי פוטנציאל נזק לא מבוטל.
תוסיף את העבודה שהשטח משתנה כל הזמן. שביל שהיה נוח וזורם לפני שנה, עבר תהפוכות בחורף וכו' ופתאום לא טריוויאלי בכלל.
לזה בדיוק אנחנו מתכוונים כשאנחנו מזהירים - ואז חוטפים על הראש מכל מיני צדקנים ש"יש מקום בשטח לכולם"/"כן, אפשר לטייל לכל מקום גם בג'יפונים". אז כן, אפשר, אבל זה לא גן של שושנים. זה איטי יותר, פוטנציאל הנזק גדול יותר וכו' וכו'.
מצד שני, לכבוד טיול אחד בחודש-חודשיים, להתנהל ביומיום עם ג'מוס גדול ומגושם ושתיין וגם ישן יותר, עם כל מה שמשתמע בהיבטי אמינות, תחזוקה ועלויות.... כנראה שלא זה מה שרצית.
בסופו של דבר אתה מחפש פשרה שאינה כואבת יותר מדי. פורסטר או XV או דאסטר יעשו את העבודה, במגבלות הידועות. אבל המגבלות הללו צריכות להיות ידועות לך מראש מלכתחילה, כדי שזה לא יכאב בכיס ולא יגרום עוגמת נפש.
-
יש באתר מדור טיולים.
מסלולים, תמונות.
מעט מאוד מה שאנחנו נכנה 'טיולי עבירות'.
תן מבט, תגיד מה נראה לך מעניין - נגיד 5-6 מסלולים - ונגיד לך אם מתאים או לא מתאים לפורסטר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
העניין שאתה צריך להגדיר לעצמך היטב לאן אתה מכוון.
אם זה כמו שכתבת בהודעה הראשונה, קרי שבילים קלים אז אכן השלישייה שציינת מספקת את זה. כל הרכבים הללו יכולים לרדת מהאספלט לטייל. אך הם בהחלט לא יכולים לטייל בכל מקום ואתה תצטרך לעשות שיעורי בית ולבחור מסלולים שמתאימים להם.
בגלל שכתבת בהודעות אחרות שאתה רוצה גם לעבור מדרגות ושאלת בתמימות האם יהיו מסלולים שלא תוכל בהם לעבור אז צריך לתאם כאן ציפיות. וזה בעצם הוויכוח שעוררת כאן. אם אתה חושב שתרצה ללכת לכיוון היותר אתגרי קרי אמנם טיולים אך עם יותר פלפל אז ראוי לחשוב גם על רכבים אחרים.
רק כדי להבהיר את הנקודה - ברכבי 4x4 נהוג להבדיל בין רכבים עם הילוך כח לרכבים בלי. משפחת הסובארו והדאסטר הם ללא מה שממצב אותם הרכבים רכים.
חזרה לשאלה שלך, לדאסטר יש יכולת שטח טובה יותר (וגם יש לו אפשרות שדרוג גדולה יותר של נעילה אחורית) והוא רכב עם חסידים רבים אך במהותו הוא בנוי הרכב לאו קוסט והגרסה הטובה יותר לשטח היא הידנית דיזל.
משפחת הסובארו (שניתן להוסיף לה גם את האאוטבק) עד לבואו של הדאסטר נחשבה כג'יפונים הטובים יותר וגם איתם נהג טוב יוכל להגיע רחוק (במיגבלות).
מבין הרכבים הרכים של ה5 שנים האחרונות אכן אלו החלופות. אם הולכים לכיוון של הרכבים הקשוחים אז ישנם חלופות אחרות אבל יש לזה משמעויות לחיוב ולשלילה.
עוד הערה כללית, בתור נהג מתחיל מומלץ לקחת הדרכת שטח וגם לטייל בקבוצה אלא אם זה מסלול ממש מוכר ופשוט.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
אני רוצה ברשותכם להביא דוגמה שקרתה לי. אתמול.
הכירופרקט (המעולה) שלי בהוד השרון וכמדי חודש, סגר או לא סגר, קפצתי אליו לכיוונים וכדי להרגיע את הדיסק הבולט שלי-במקרה האמור זו אפילו יציאה לקבלת טיפול רפואי. בדרך חזור עשיתי מה שאני תמיד עושה: נכנסתי לירקון במשתלה שבנוה נאמן, לנסוע עד אבו רבאח, לחצות את הירקון ולצאת באזור תעשיה סגולה תיק תק הביתה.
למי שמכיר- נוסעים עם השביל עד שעוברים את "מחסום הפרייבטים" הראשון- חציית הנחל ליד נווה נאמן. אחר כך, קילומטר במורד הדרך איפה שהאקליפטוסים יש ירידה לעוד ערוץ נחל, עם הצינור הגדול, שכחתי את שמו. אני יורד ומופתע לגלות שיש מים, ככה 20 סנטימטר עומק. פיכס, מריח רע. בא לעלות, אופס, לא עולה. טוב נו, משלב הנעה קדמית, לא עולה. העליה חלקלקה. טוב נו, משלב LOW, זוחל החוצה, עוד 3 שניות מהזמן שלי. ולמעלה פותח את הקפה.
אחרי 2 דקות מגיע פורסטר, מהדור הקודם, מה שיוצר בערך ב2015. משפחה, ילדים חמודים, בטח מהוד השרון. יורדים לאט, עולים. לא עולה. מנסה שוב, לא עולה. מנסה ברייס, לא עולה. נכנס לזווית, האוטו באלכסון לרוחב העליה, האישה צורחת. סחבק שולף את הרצועה, לא בעיה.
למה דווקא זה קרה לו? בגללי. אני עשיתי שני ניסיונות לעלות: בהנעה אחורית וללא LOW ופשוט הרטבתי את העליה במים. חל שינוי מזערי לכאורה במסלול שרוב החבר'ה כאן יכולים לעשות עם ניסאן מייקרה. שינוי ממש קטן, שהופך מסלול בשניה מ"משפחתי קליל" ל"חלקלק ודורש LOW". והנה-הוא נדפק ואלמלא היו לי רצועות, הוא היה צריך ללכת להזמין חילוץ. מדובר בשינוי מזערי במסלול שהוא לחלוטין לא קשה בחודשי הקיץ, "מסלול של פורסטר".
כשאני התבחבשתי שם, שילבתי LOW ושלום. אחד כזה שיצא עם המשפחה למה שמבחינתו הוא מסלול קליל, כמעט מצא את עצמו עם פורסטר הפוך בטיול שבילים קליל.
-
בכל מסלול קל לכאורה, במיוחד בנגב יש את אותו עוקץ שיחרבש לך ולחברים שמטיילים איתך את הטיול עם אותם רכבים שהוזכרו, כדי לצלוח את אותם מסלולים בדאסטר שגיבור יותר מפורסטר או xv אתה צריך להיות נהג מנוסה עם ביצים, וגם לאחר שביצעת בדאסטר שיפורים במיגון קפיצים וצמיגים, עדיין באתגרים פשוטים יחסית, נניח בדרך הבשמים יהיו נקודות שהוא יפרפר עד לאיבוד יכולת תזוזה, מתסכל לטעמי לעכב שיירה בגלל שטות כזו.
לא חייבים ג'מוסים ומפלצות בכדי לטייל בנינוחות, רכבים רכים יחסית כמו ליברטי או גרנד ויטרה משנתונים מתאימים יעשו את העבודה יותר טוב בפלח של הקומפקטיים.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
-
עכשיו תשובה לפותח שרשור.
אפשר חד משמעית לעשות את מה שאתה מחפש עם דאסטר ידנית 4@4.
גם בלי נעילה
כן ממליץ הגבהה ומיגון גחון. כמעט חובה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
בגדול, מטייל עם 3 קבוצות (בלי קשר לטיולים המודרכים, שמצריך state of mind שונה לחלוטין):
1. חברים טובים, עם גיפונים.
2. החברה ״האחרים״ (עם רכבי שטח משופרים עד 32״).
3. ה- 35״+
אתחיל ואומר שיש מספיק מסלולים לכל הקבוצות, חלקם אפילו חופף (בחלק גדול מהמסלול). כמובן שהקצבים ואתגרי העבירות שונים לחלוטין.
עם כולם אני נהנה (מודה שעם הגיפונים בעיקר מהחברותא בהפסקות....)
ערבוב לא מושכל בין הקבוצות או ללא תאום ציפיות, יגרום לבעיות עבירות ולחוסר שביעות רצון - של כולם.
אגב, וסתם בשביל הקוריוז, חבר עם היילקס טיולים מהשנים האחרונות (נהג מנוסה עם הרבה שנים) התעקש פעם להצטרף לטיול של ה- 35״+.
ניסיתי, התחננתי, הסברתי. לא עזר.
מעבר למשיכות והנזקים, זה היה לא נעים בלשון המעטה....
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
רכבים רכים יחסית כמו ליברטי
זהו, הולך למכור את הרכב הרך יחסית ולקנות רכב רך טוטאלית
קובץ מצורף 131088
-
תומר, כולנו תוצרים של משהו רך שהפך לקשוח [emoji16]
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני רוצה ברשותכם להביא דוגמה שקרתה לי. אתמול.
הכירופרקט (המעולה) שלי בהוד השרון וכמדי חודש, סגר או לא סגר, קפצתי אליו לכיוונים וכדי להרגיע את הדיסק הבולט שלי-במקרה האמור זו אפילו יציאה לקבלת טיפול רפואי. בדרך חזור עשיתי מה שאני תמיד עושה: נכנסתי לירקון במשתלה שבנוה נאמן, לנסוע עד אבו רבאח, לחצות את הירקון ולצאת באזור תעשיה סגולה תיק תק הביתה.
למי שמכיר- נוסעים עם השביל עד שעוברים את "מחסום הפרייבטים" הראשון- חציית הנחל ליד נווה נאמן. אחר כך, קילומטר במורד הדרך איפה שהאקליפטוסים יש ירידה לעוד ערוץ נחל, עם הצינור הגדול, שכחתי את שמו. אני יורד ומופתע לגלות שיש מים, ככה 20 סנטימטר עומק. פיכס, מריח רע. בא לעלות, אופס, לא עולה. טוב נו, משלב הנעה קדמית, לא עולה. העליה חלקלקה. טוב נו, משלב LOW, זוחל החוצה, עוד 3 שניות מהזמן שלי. ולמעלה פותח את הקפה.
אחרי 2 דקות מגיע פורסטר, מהדור הקודם, מה שיוצר בערך ב2015. משפחה, ילדים חמודים, בטח מהוד השרון. יורדים לאט, עולים. לא עולה. מנסה שוב, לא עולה. מנסה ברייס, לא עולה. נכנס לזווית, האוטו באלכסון לרוחב העליה, האישה צורחת. סחבק שולף את הרצועה, לא בעיה.
למה דווקא זה קרה לו? בגללי. אני עשיתי שני ניסיונות לעלות: בהנעה אחורית וללא LOW ופשוט הרטבתי את העליה במים. חל שינוי מזערי לכאורה במסלול שרוב החבר'ה כאן יכולים לעשות עם ניסאן מייקרה. שינוי ממש קטן, שהופך מסלול בשניה מ"משפחתי קליל" ל"חלקלק ודורש LOW". והנה-הוא נדפק ואלמלא היו לי רצועות, הוא היה צריך ללכת להזמין חילוץ. מדובר בשינוי מזערי במסלול שהוא לחלוטין לא קשה בחודשי הקיץ, "מסלול של פורסטר".
כשאני התבחבשתי שם, שילבתי LOW ושלום. אחד כזה שיצא עם המשפחה למה שמבחינתו הוא מסלול קליל, כמעט מצא את עצמו עם פורסטר הפוך בטיול שבילים קליל.
דוגמה לא טובה. הוא כנראה לא שילב או משהו, כי על פניו, במקום הזה, לא אמור להיות לך יתרון עליו (למעט אולי צמיגי שטח).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
דוגמה לא טובה. הוא כנראה לא שילב או משהו, כי על פניו, במקום הזה, לא אמור להיות לך יתרון עליו (למעט אולי צמיגי שטח).
מה יש בדיוק לשלב בפורסטר ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
מה יש בדיוק לשלב בפורסטר ?
את הכפתור שמבטל את הדיפ׳ המרכזי.
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7715665d36.jpg
בחייאת. פאטתי ...
לכל רכב יש את הסלע שיעצור אותו. גם למגה פלצת של שלמה.
שמעו קטע. טויוטה שהתבחבש ונתקע בעליה קלילה. ניסה מפה. ניסה משם. לאט לאט התחיל לקבל זוית לא נעימה. לא באבו ראבח. באמצע מגה פוליס תל אביב. אלא באמצע המדבר.
סחבק מפרק חצי תא מטען. שולף את הרצועה היריקה. ומתיל את המצב. הבחור והטויוטה.
והכי קטע. הוא שילב ל low... סחבק לא ( טוב .. אין. )
בחיי שחייבים הפגנה כדי לסגור את הסגר הזה.
זה יותר גרוע מהחופש הגדול :(
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
וגם מתפעל רחפן צילום בו"ז, לא?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אני לא מומחה גדול לסובארו- אך למיטב ידיעתי ולמיטב זכרוני בסובארו עם הנעה סימטרית אין ביטול דיף' מרכזי.
-
האמת, דיון מעניין מאד וכנראה שאין אמת אחת מוחלטת.
יכול להעיד על עצמי שתמיד מעדיף יתירות ביכולת רכב השטח לעומת מסלולי הטיולים.
פשוט להיות תקוע באמצע השטח (ועוד עם משפחה) זה סיוט לא סימפטי.
מצד שני, כשרכב השטח (ויטארה) היה יום יומי, טיילתי הרבה יותר (ספונטני בלילה לבד בחזור מהבסיס, או במסגרת קבוצה).
לצורך היתירות, השתדלתי שתהיה "חמושה" ככל שניתן לאתגרי השטח .
אני מניח שזאת הסיבה לפופלריות של הלנדקרוזר/פראדו שיכולים לשלב את שתי העולמות
(רכב יום יומי , יכולת לא רעה בשטח) עם מינימום מגבלות לכביש והשטח.
לבעלי הג'יפונים ללא הנעילות והילוך הכוח,
הייתי ממליץ להצטרף רק לקבוצות בעלי רכב זהה ואם אפשר גם בעלי אותה יכולת נהיגת שטח.
למתחילים, בכל מקרה לא הייתי ממליץ לטייל ספונטני לבד (למרות שזה הרבה פעמים קורץ לעשות זאת).
רענן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני לא מומחה גדול לסובארו- אך למיטב ידיעתי ולמיטב זכרוני בסובארו עם הנעה סימטרית אין ביטול דיף' מרכזי.
מחזיק כמה שנים טובות B4 (מע' הינע זהה לפורסטר) ולא מצאתי כפתור/ידית לשליטה על דפרנציאל מרכזי.
רענן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אין כזה.
בפורסטר אפשר לבטל esp (חובה בשטח) ולהפעיל x-mode (בהנחה שיש בדגם הספציפי). זהו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
וגם מתפעל רחפן צילום בו"ז, לא?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אשתי צלמת הבית הנציחה את זה לדראון עולם.
יש סירטון שלם של כל המהלך המביך .. ( לטויוטה )
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אשתי צלמת הבית הנציחה את זה לדראון עולם.
יש סירטון שלם של כל המהלך המביך .. ( לטויוטה )
תמיד יהיו את האנקדוטות האלו. יש נהגים לא מנוסים שלא נאמר גרועים שיצליחו להיתקע במקומות טריוויאלים. גם הצמיגים משחקים כאן.
נתקלתי בכאלה עם לנדקרוזר שנים שלא היה להם מושג מה התפקיד של הידית הקטנה ומה הכפתור של הנעילה המרכזית עושה. אמיתי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
תמיד יהיו את האנקדוטות האלו. יש נהגים לא מנוסים שלא נאמר גרועים שיצליחו להיתקע במקומות טריוויאלים. גם הצמיגים משחקים כאן.
נתקלתי בכאלה עם לנדקרוזר שנים שלא היה להם מושג מה התפקיד של הידית הקטנה ומה הכפתור של הנעילה המרכזית עושה. אמיתי.
אה ... אז יש רכב לא טוב ויש נהג לא טוב .. יש תרוץ לכל מקרה הכינותי מבעוד מועד .... לא. לא תופס. טויוטה לנד קרוזר... יש לו low וגלגלי ענק. אין תרוצים.
עכשיו זה הנהג עקום ... כי קודם האוטו היה עקום.
חחח