לא כל הסינים נולדו שווים.
התקנתי סיני בעלות לא גבוהה, אמור ומרגיש כמו עור.
מחזיק שלם כבר כמה שנים.
Printable View
שלילי כן, אבל לצערכם תמיד צודק.
10 דולר, 100 דולר, זה ירגיש רפוי כבר אחרי שבוע. יהיה לא נעים בנהיגה כי זה חופשי ומיתדלדל.
מילא חוסר טעם, תהרוג אותי איך אנשים נוהגים עם הדבר הזה.
הגה של גראנט - עכשיו אתה מדבר. האופציה המועדפת בעיני לרכב אמריקאי ישן. וכמובן גם לא חוקית בישראל. סביר להניח שלא יעבור טסט
פה אתה כבר סתם מקשקש.
בהאנטר היה כיסוי הגה מוניות שהגיע עם האוטו והיה נראה שהוא שם כבר כמה שנים. ישב הדוק ולא זז והיה נעים לאחוזה.
ביונדאי המשפחתית התקנתי עכשיו כיסוי הגה ש"תופרים" (או יותר נכון קושרים), גם יושב חזק והדוק. לגבי שרידות ימים יגידו.
אני לא רואה סיבה שעל ההגה המטפל של השבי זה יהיה אחרת.
לגבי ההגה של גראנט, זו יכולה להיות אופציה אבל בגלל עניין החוקיות אני אנסה קודם פתרונות אחרים.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אבי, אל תתבלבל.
אני מתכוון לכיסוי ה"מלופף" שחביב על נהגי מוניות* שעובד בדיוק כמו שהוא נראה - כמו סמרטוט מגולגל שמטייל חופשי על גלגל ההגה - ובמיוחד על הגאי הפלסטיק הדקיקים של מכוניות ישנות.... ולא לאלה האיכותיים מעור, ש"נתפרים" על ההגה בדומה לכיסוי עור מקורי מהיצרן ובאמת צמודים אליו (המתקינים המקצועיים גם לא יתביישו להדביק אותו, אם גלגל ההגה עצמו כבר אכול ובלוי).
וזה ממש לא הזוכה בפרס של כיסוי ההגה הכי גרוע.
הכי גרוע זה הפרווה שמישהו העלה קודם וקצת מתחתיו יש משהו שסביבו יש מין 6 "כריות" (אין לי דרך אחרת להגדיר את הזוועה הזו).
*תהרגו אותי, אבל איזה וכמה עוד תכונות של "מקצוענות" ידע וחוכמה מייחסים לנהגי מוניות....
המלופף הזה הולך גם עם חרוזים כאלה במושב, 2 במחיר 1.
חביב מאוד גם על נהגי המוניות בסיני, שנוסעים כמו מטורפים עם תעודות, בפיג׳ו ישנה כזאת עם הילוכים ליד ההגה.
מי עושה כזה ברכב הפרטי?
תתפלא.
יש כאן לפחות אחד כזה. טוען שנוח לו ככה. שיהיה לבריאות.
אז כל אחד וטעמו וגם אחריותו. תעשו מה שבא לכם.
אותי זה מחריד פשוט כי דברים כאלה, שלא מחוברים היטב לאבזר השליטה הראשי ברכב כמו גלגל הגה, ו/או מרבד חרוזים שמטייל על המושב, יכולים להיות מסוכנים.
אבל שוב, מי יעיז לשלול את תובנותיהם העמוקות של נהגי מוניות?.... הרי הם "נהגים מקצועיים"....
מה שמדהים, זו העובדה שזה מותר וזה חוקי. אבל גלגל הגה ספורטיבי איכותי מיצרן כמו גראנט - זה לא. זה כבר אסור כי זה "לא מקורי". מדינת ישראל, נו....
אתם מתכוונים לזה?
אחלה כיסוי.. לא זז מילימטר על גלגל ההגה.
אולי מהשנים הוא כבר נדבק? [emoji16]קובץ מצורף 140981
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
אני התכוונתי לכזה והנה... אני לא היחיד
היה לי כזה בדיפנדר זצ"ל.
לא זז מילימטר, מהודק כמו תחת של קמצן (במקור היתה כאן השוואה ציורית הרבה יותר).
ולא יעזור אם דרור יעמוד על הראש ויגיד שאני הוזה.
מה שכן, השרוך שמהדק היה מלופף יותר צפוף אצלי מאשר בתמונה.
היופי קיים בכל,
אך לא כל אחד רואה זאת [emoji6]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ככה זה נגמר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7700c3df74.jpg
צחי, נראה אורגינל!
זה מעולה!
וגם נראה טוב.
לינק לדורות הבאים.
הגיע עם חוט ומחט אקסטרה שזה נשמע טיפשי אבל זה מאוד מבאס שזה נגמר באמצע (קרה לי ביונדאי).
חוץ מזה האיכות נראית אחלה ורק ימים יגידו איך הוא שורד.
₪ 33.16 44%OFF | Genuine Leather Braid Car Steering Wheel Cover With Needles Thread Automobile Cowhide Braiding for 38 CM 15 Inch Steering Wheel
https://a.aliexpress.com/_EH5yKQt
אם ההגה הוא לא סתם חישוק דק. ממליץ לחפש בהתחלה משהו יעודי לדגם. לי היה נסיון רע עם אחד גנרי שאני מודה שחלקו באשמתי. ולאחר מכן נסיון ממש טוב עם אחד שהוא ספיצפית לדגם.
קובץ מצורף 141047
קובץ מצורף 141048