תגובה: תאורת 220 וולט או 12?
הכי נוח לי עם פיזור אור נכון ונעים זו גרלנה ותיקה עם הברגה E27 ושלוש נורות לד שמחוברת בין שני רכבים או לעץ אם יש. בקצה הגרלנדה יש גומיות שמרלינג ומותחים אותה לגובה עם מוט טלסקופי. מתח הגומיות שומר את הגרלנדה ללא תזוזה גם ברוחות די חזקות. פיזור האור על פני שטח רחב הוא נעים ולא מסנוור בגלל הגובה. הגרלנדה מקופלת עם הנורות המוברגות אליה תמיד.
אצלנו בחבורה יש גם את מוטות ה"חכה" עם הפרוז'קטור לד ובכל זאת מעדיפים את הגרלנדה.
אכן הגרלנדה קצת יותר מסובכת לפריסה מאשר מוט תאורה אבל ממש בקטנה...
לי אין בעיה עם סינוור.
אבל אור שמגיע מכמה מוקדים הוא יותר נעים.
בפעמים האחרונות פיזרתי תאורות חירום ביתיות במספר מוקדים, וזה הרגיש לי יותר נעים מהעמוד עם הפרוז'קטור. לכן הפזילה לכיוון הגרלנדות למיניהן.
אחרי כל החפירות הלוגיות, בינינו, הפרוז'קטור עושה אחלה עבודה, אבל כבר מזמן לא חידשתי שום דבר בציוד וזאת כנראה הסיבה האמיתית שאני מחפש דברים לחדש.
זה טוב וזה טוב, ולא מבין למה צריך להתעקש על לשלול פתרון שמתאים לאחרים... (מי אמר מקרר, מצבר צרכנים וכו...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
.
זה טוב וזה טוב, ולא מבין למה צריך להתעקש על לשלול פתרון שמתאים לאחרים... (מי אמר מקרר, מצבר צרכנים וכו...)
עד שהבאתי כסא וגרעינים, התיישבתי לצפות בעוד שרשור שיימשך שנים, אתה רוצה להפסיק אותו כל כך מהר?
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
ולא מבין למה צריך להתעקש על לשלול פתרון שמתאים לאחרים... (מי אמר מקרר, מצבר צרכנים וכו...)
לא ויתרתי על הגרילנדה בציוד שיוצא לטיול כי יש מצבים בהם היא יעילה יותר ממוט תאורה.
זה תופס מעט מאד נפח אז בכלל אין שאלה.
מצד שני עלו תהיות כי דובר על סנוור וצללים וזה משהו שנראה לי שקשור יותר להצבה בשטח ולא לסוג התאורה.
1 קבצים מצורפים
כך זה נראה, שניהם ביחד, פרוז'קטור ו 4 מטר פס לדים תפור על רצועה ומגולגל על מתקך יעודי.
בשביל הפורפורציה, בכוונה צילמתי עם היד.
זה תופס מקום שולי ביותר.
בהחלט יש מצב שאני משתמש בשניהם ביחד.
פרוז'קטור, אם מרימים מספיק גבוה, לא מסנוור, ולא פחות חשוב, מרחיק את החרקים.
קובץ מצורף 132143